Ek 15803
bu kalıp içinde hareket ediyor kapanış önemli
Printable View
Ek 15803
bu kalıp içinde hareket ediyor kapanış önemli
30.00 altı olumsuz olur 16.50 itibariyle 31.10 üzerinde olmalı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Wowwo nun degeri 10 kat artmıs..55 milyondan 620 milyona cıkmıs...6 milyonluk bir sirketin elindeki deger...wowwo bu degerleme sonucunda halka arz fiyatı 30 tl yukarısı olur..12 aylıkta bu degerleme soz konusu ise 250 milyon kar yzarsa hic sasırmayın...kagıtda bedelsizde gelebilir...100 lere giderse hic sasırmam...seker yatırım dusukten aldıklarını bugun belli oranda satti..ama acele etti...bu degerleme hedefleri degistirdi..ytd
Satışlar güçlü oldu aynı oranda altlardan alışlar da güçlü oldu, bence bu fiyatlar dan çok yukarısı görülebilir kağıt da beklenti olmasa onca satışa karşı alıcıları bu kadar hacime karşı güçlü olamazdı.Yomra hareketleri gibi bile olasılık.
Ikinci el satan firmalara vergi indirimi geldi....firma 40.000 tl araba satınca kdv eklenip 46.000 tl uzerinden vergi oduyordu..simdi alım satım arasındaki fark katar vergi ödeyecek...40.000 almıs 45000sattısa 5000 tl icin kdv odeyecek...bu wowwoya cok yarar...ytd.
oyuncak gibi.
Gözaltı pazarı daha iyiydi buradan çıkması yaramadı. İyi mal kaktırdılar Sahibi bile 35 kat primli dedi dün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yesil sermaye eriyor masa sandalye kac para
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilançosu bugün geliyor wowwo bilançoda ne gibi etki yapar
Akşama doğru gelen fiyat tepkisi bence iyi bir bilanço ya işaret. Önemli olan dun ve bugun bu mallari kim topladı çakmak içinmi topladı yoksa bekletiylemi hareket etti
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GAP ta haber var durum nedir
208 trilyon net kar......artık bu sirket bir karton veya egedustri neden olmasın...dun ve bugun milletden malı aldılar..ilk hedef 100 ve yikarısı....ytd
YEŞİL ci arkadaşlarımın gözü aydın.....200 milyon kar gelmiş......Hayırlı uğurlu olsun.....!!!
Ben dün satmıştım....Nasip böyleymiş.....!!!
Yeşil için 100 yolculuğu başlamıştır bana göre....!!!
Asla yatırım tavsiyesi değildir....!!!
finansal raporda esas faaliyet kârı yazıyor
sürdürülen faaliyetlerden pay başına kazanç 30.66
Dip notlar sayfa 31 de kâr nerden geliyor yazıyor gerçeğe uygun yeniden değerleme
2016 da yıllık yine değerlemeden gelen kâr ile tavan tavan gitti 2017 yıllık da yine değerlemeden gelen kâr var umuyorum ikinci yükseliş başlar büyük hayaller kurmamak gerek yarın açılış belli eder
Gecen yıl bir hafta tavan tavan gitmisti...sonrasıda hep yukselis...24 milyon sermayeli ve oz sermayesi yıllardır ekside kerevitas 100 lerde...konya karton vb.mali yapiları yesilden iyimi sanki..6 donumluk tarladan 250 milyon hasılat...2018 de bunun iki katı olacagı simdiden belli...sirket 150 lere rahatlıkla gidebilir...bunun sebebi wowwo parakendeciligi...banka gibi calısıyorlar...50 trilyon vergiye verildi...kdv vergi indirimi ve wowwonun halka arzı ve bedelsiz yada yeni yatırımlar olabilir...wowwo avrupanın ve Turkiyenin en buyuk 2 el otomobil pazarı...48 milyonluk ödenmis sermayeli beyaz 130 larda.. beyaza göre yesil herhalde fiyatı 1250 olurdu...neyse uzun bir yıl olacak..zaten bistde yesil gibi hiç bir sirket yok...halka arzlar ortada..yesil yatırım wowwo ile yolu acık...ytd. ayrıca bu wowwo basarı hikayesi iktisat kitaplarına konu olacak bir hikaye....ytd.
İlginç arkadaşlar....Yeşil 31 açacak gibi.....!!!!
5200 lot eşleşecek var 31.00 de...1000 lota yakın da satıcı var....!!!
SOn saniye silmezlers e tabii ki....!!!
DİKKATLİ OLUN...!!!
az once 32 gösterdiler
28.94 TEN AÇtı yeşil...!!!
Egeendüstri olma potansiyelinde hayırlısı olsun müthiş bir kar
İlk sorduğumda 32.40 idi eşleşme sahtekar bunlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes galibe kızıyor ama adam hisseyi yukarı taşıyor dangalak bunlar en azindan tavan aç
bukağıdın bklentisi bitti ulusal pazara çıkarak. 100 e falan gitmez inanmayın boyle şeylere. bilançoda kara aldanmayın bak devre kesti basıyolar aşağı
içine ettiler yesilin diyeceğim ama borsada beklenti alınır,gerçekler satılır kuralı uygulandı hissede...
Artık hikaye halka arz geliriyle gelecek parayl a yapılacak olan bedelsiz hikayesi.....!!!
Bu kadar karı görünce gözlerimi ovuşturdum şirketi aradım doğrumu dedim evet açıklanan kar doğru dediler ,inanın sevindim elinde olan arkadaşlara hayırlı olsun ,maşallah ,maşallah uzun zamandır ege endüstri dışında böyle bir kar görmemiştim vallahi helal olsun
11 ay önce 2 liradan alıp,satan biri olrak bugün 28 liradan alarak döndüm,nasılım ama...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81e2843765.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c225ebbbac.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...44ff135b6b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92cc9aaa02.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04a4079d61.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd61d9448b.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sayın @batık hayırlı olsun. sizi kağıda çeken nedir merakımdan soruyorum.
Kardeşim ben kısa vadeciyim, yoksa geçen mart ayında 1,80 den almış olduğum hisseleri tutsaydım şu an bayaaa iyi olurdum...gelelim soruna sermayesi çok düşük,,,nerdeyse özsermayesi kadar karı var...bir müddet beklerim, olmadı kaçarım....Allaha emanet olun, bol kazançlar inşallah.
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyv patron.
Kar ve pazar değişikliğinden önceki fiyata geldi. Bi yerde tepkiyi koyması lazım
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa hayatımda ilk defa bir kağıdı incelemeden kafadan daldım sebebi de anormal kar bu kar birde ege endüstride var onu 27 liradan yakalayıp almıştım bu gün 330 altı defada temettü aldım.
bu kağıda aniden dalmamın sebebi de işte bu manyak karı ,aldıktan sonra beni bir endişe sardı yav aldıkta kim bunlar ,bu kadar kar olur mu bir bit yeniği olmasın çünkü bu kara göre bu fiyat bedava gibi görünüyordu o zamanda insan huylanıyordu ,kendi açımdan söylüyorum tabi neyse biraz araştırmaya başladım ,epey rahatladım bunun bir wovvosu varki wuavvvvvv inşallah ege endüstriyi yakaladığım yerden yakalamışım onun değerine de ulaşır bu kağıdı kaçırdığımı anladım ,her şey kısmetle oluyormuş demek ki,yazdıklarım al sat tut ve yatırım tavsiyesi içermeyip kişisel görüşlerimdir .
Arkadaşım kar yeşilin iştiraki olan wowwo nun değer artışından kaynaklı.Yani buradan temettü alamayacaksin.WOWWO halka arz edilecek.Buradan yeşile para gelecek.bu parayla bedelsiz yaparlar bence.Engin Yeşil temettü vermez.....Sonuç olarak kısa vadede yeşil olumsuz ama uzun vadede 100 tl olur bence.....!!!!
Ana pazara girdikten sonra zamanla yyapı ile birleşirse faliyetlerinde daha hacimli ve nitelikli bir şirket haline gelir diye düşünüyorum.
http://www.yesilholding.com/pages.asp?nid=173
Yukarıdaki habere baktım kafam iyice karıştı ben İstanbul'a ilk geldiğim yıllarda Merter in karşısında Topkapı civarında bir yeşil kundura vardı ve o zaman Türkiye'nin saygın kuruluşlarındandı adres aynı olduğuna göre bu yeşil o yeşil galiba Allah daha çok versin ,yalnız kafam iyice karıştı valla buradaki bilgilere göre baksanıza bir sürü şirket var ve borsada işlem gören dört şirketleri olduğundan bahsediliyor eğer öyleyse Allah Allah illalah ,bu dört şirket hangisi bilen arkadaşlar bu konularda bilgi verirlerse çok memnun olurum ayrıca minnettar olurum
Sayın@tatarramazan
benim derdim temettü değil ,sizi daha önce başka topiklerden de takip etmiştim hırslı ,uyanık, bilgili ve hızlı hareket eden bir yatırımcı olarak kalmışsınız aklımda eğer o arkadaşsanız burada olmanız bana ümit aşıladı dersem doğru söylemiş olurum çünkü kolay kolay yaş tahtaya basacak birsi değilsiniz diye düşünüyorum. Dediğim gibi burada temettü derdinde değilim ,bu kar bu şirketin ortaklıkları bu fiyat inanın sarhoş ediyor insanı Ege endüstri deneyimini yaşayan biri olarak bu kar bu fiyat akıl alır gibi değil inanın cuma gününden beri bu kağıdı gördüm ilk defa dikkatimi çekti kardeşim nasıl hayıflandım nasıl kaçırmışım ki ben borsayı çok iyi takip ettiğimi düşünürdüm ne yazık ki aldanmışım kaçan balık büyük olur derler ya o misal neyse ben şahsen buradan yakaladığıma bile sevindim bir ata sözü var yeni tutulan balık her zaman tazedir. Hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra bu topiğin çok daha canlanacağını düşünüyorum ,şirket hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen buraya en ufak bilgilerini dahi yazarlarsa çok memnun olurum hepinize teşekkür ederim.
Günaydın arkadaşlar
4 şirketten bir tanesini buldum yeşil yapı yyapı koduyla işlem görüyor diğerleri hangisi birde arkadaşlar bu vovonun halka arzı konusu geçiyor bu konuda bilgisi olan ve ne zaman olacak o konularda bilgisi olan veya şirketin yayınlanmış kamuya açıklanmış bir bilgisi varmı bu konuda bilgisi olana arkadaşlar konuyu biraz açarlarsa müteşekkir olurum.