Brüt yarın son gün sanırım.
Bakalım ne göreceğiz ?
Printable View
Brüt yarın son gün sanırım.
Bakalım ne göreceğiz ?
Bedelli diye milleti yanıltmayin.
Haa bedelli olabilir mi olabilir
Bedelsiz olabilir mi o da olabilir.
Ama genel kurulda bu soru 2 kere soruldu.klasik her şirket sahibinin vereceği cevap verildi. İhtiyaç olursa olur dendi.MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yüksel Kardeş'in Weiser Asset Management Limited aracı kurumunda olan 6.500.000 adet hissesi rehin gösterilerek
Şirketimiz ile Silo Equity Partners SPC arasında 18 ay ödemesiz 84 Ay vadeli ve %8 Türk Lirasına sabit basit faizli 23.237.760 TL anapara tutarında kredi kullanımı için kredi sözleşmesi imzalanmıştır.Bu itibarla, 18 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere 84 ay vadeli kredinin, üçer aylık dönemlerde faiz ödemeleri olacaktır.
Weiser Asset Management Limited şirketinin 18 milyon lotu var. bunun 6.5 milyonu rehin olarak verildi. geriye kalan 12.5 milyonu patron satmazsa güzel :)
Fidelitydeki lotlar bugün itibariyle bence yaklaşık 1.5 milyona düştü. orası biter bu hafta.
çekilen kredi ve ödenecek faiz tutarına bakacak olursak;
23.237.000,00 lira tutarındaki anaparanın 84 ayda yıllık %8,00 faiz oranı üzerinden ödecek faiz tutarı 13.012.720,00 liradır.
Süre sonunda ödenecek toplam tutar 36.249.720,00 liradır.
asıl mesele bu parayla şirket ne yapacak? henüz belli değil.
bu soru hakkında fikri olan var mı?
rehin verdiği hisselerin maliyetini bulurken 23 milyon gibi mi seçmeliyiz yoksa 36 milyon üzerinden mi hesap yapmalıyız?
ya da Silo equity Parners kimdir sorusu aklımıza gelebilir? neticede parayı onlar verecek.
Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ama web sitesi sadece tek bir sayfadan ibaret.
Şirket bilgilerini araştırdığımda bir sitede vergi cenneti Cayman İslands yazısını gördüm. Şirketin kuruluş yeri orası mı acaba?
buı web sitesinde öyle yazıyor: https://www.datocapital.ky/companies...tners-Spc.html
özetle
bedelli yapmaması olumlu.
faiz oranı vss herşey makul.
parayı aldığı fonun kim olduğunu bilmemek ise olumsuz.
soru işareti olan yerler: para nerede kullanılacak?
gelen parayla hisse geri alımı asla yapmamalı..
kapasite artışı, ya da yeni hikayelerde kullansa harika olur.
ama tabii patron bilir.
İnşALLAH bi yatırım hikayesi çıkarda hisse uçar...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün güzel bir yeni yatırım haberi yollarsa kendini affettirir Yüksel [emoji23]
Ruhumuza Fatiha tebrikler patron böylece içimizden geçeceksin Allah belanı versin
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu oközü beklerken onca hisse kaçtı acimi doholden alacağım sizlere bu ş ... Patronla bol kazançlar benden aldığı paralar haram zıkkım olsun
WEISER ASSET MANAGEMENT LTD:18.161.586 lot kaldı
halka açıklık oranı %7u0 den %77 ye çıktı.
FIDELITY CLEARING CANADA ULC ye yollladığı 3.8 milyon lotu ve
WEISER ASSET MANAGEMENT LTD den de sattığı 2.7 milyon lotla aşağı yukarı 6 milyon lotu piyasaya yedirdi.
ahh be patron geldin 72 yaşına hala garip garip işlerle uğraşıyorsun.
düzeltmenin bitmesini beklemek gerek. yada akdan gelen satışların bitmesini beklemek gerek.
Bu patrona yakışan galip gelip alsın elindekileri sonra patroni inletip dursun inşallah siz kazanırsınız bu yamyam patronun Allah belasını versin .Elbet biri tokat atar
GÜNSONU
https://i.hizliresim.com/oE0KfO.png
HAFTALIK
https://i.hizliresim.com/6tlvyz.png
Güzel söyledin bu kadar ihale alan ve bu cihazları süs olarak yapmayan şirket ne yapmaya çalışıyor anlamadım.... Bakmayın siz bana 7 olur 8 olur yine gelirim ama biraz hareketlerini izlemek sinir ve stresten iyidirVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takastan da çıktı ama. Bilmem neresinden çıkamadı. Patron o çektiğin krediyi nereye kullanacaksın kapa haber yolla. Kaç yaşındasın toprak olacaksın duamızı alda git bari.
Yatırımcı ilişkilerini aradık konuştuk. KAP haberi yollanacak neler olacağıyla ilgili kredinin dediler. Bakalım yollayacaklar mı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +395 puan, ortalama tahmin ise +380 puan oldu.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +913 puan olurken, en düşük beklenti -570 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 29 analistin 27'si pozitif, 2'si ise negatif
açılış tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 626,34 puan düşüşle 118712,51
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +395
Ortalama : +380
Maksimum : +913
Minimum : -570
Katılımcı: 29[(+27)(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(09/07/2020 - 09:17:13)
İnşALLAH kardeşim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK satışa devam
Yüksel sessiz Önder sessiz
Sessiz kalın bakalım [emoji848]
Patron da ne kadar acımasız ve vicdansızmış. Borsanın ralli yaptığı zamanda şirketi de değerlenecekti. temmuz başından beri 5800000 lot sattı ve sata sata devre kestirdi. Aynısını tesla haberi ile de yapmış okuduğuma göre. Ne desek az bu patron için. 5,91 de stop olmuştum iyiki stop yapmışım. Bi daha bu şirkete bulaşanı öpsünler. https://i.hizliresim.com/MNxskI.jpg
Dün 2000 TL ile kol kesmeeydim bugün 15.000 bin zarar edecektim bunun patronu kansizin önde gideni söyleyim benim bedduami alan şirketten iflah olmaz bu şirkette sizde kurtulduktan sonra batsın ekmeğe muhtaç kalsın bunun patronu
GÜN SONU
https://i.hizliresim.com/f8E8SQ.png
dün brütten çıktı kağıt gider diye 5.94 den 5.000 lot aldım kap bekleniyor diye satamadımda 3000 tl zarar var önceki hareketleri bilen gerelzede arkadaşlar bu kağıdın hareketleri nasıldır mesela yarın açılışta yine tabanmı yapar ne yapar
Patronun satması kağıdı çökertti malumunuz ...fakat patron satışı önemli değil bundan sonraki süreçte siparişleri adam gibi kapa yollarsa hiç sıkıntı değil hatta...bakınız şuan borsanın en primli hissesi tartışmasız hubvc gedik ve rtabl lardır ve tamamında patron sattı ve halka açıklıkları mesela hubvc de 84 ...ben şahsen bu hisseyi alırken patronun o malları satacağını çok iyi biliyordum bu riski satn almıştım yani ...asıl olan şirketin temelidir ...pandemi şiddettleniyo uvc cihazlarına ilgi artmak zorunda ...gelebilecek ilk siparişte fiyat nerelere gider ??? Bekliyoruz bekleyeceğiz kim almış kim satmış basit konular bunlar takılmıyrm ...
Bugünde taban yapar mo Allahsız patronun şirketi arkadaşlar bende bir gerelzedeyim artık 5.000 lotla
Gersan Elektrik Ticaret Ve Sanayi A. Ş.10.07.2020 18:21Kredi Sözleşmesi İmzalanması Hakkında
Şirketimizin 07.07.2020 tarihinde yapmış olduğu özel durum açıklamasına istinaden yapılan ek açıklamadır.
Şirket Merkezi New York, ABD'de yer alan Silo Equity Partners'ın iştiraki olan, Silo Equity Partners SPC,*alternatif borç verme ve kamusal sermaye alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip kurucu üyeleri tarafından desteklenen bir finansman yönetimi faaliyeti sürdürmektedir.
Söz konusu işleme dair kredi tutarının önümüzdeki hafta içerisinde*tek parça veya iki parça halinde*şirketimiz hesaplarına geçmesi beklenmektedir.
Ayrıca gelecek kredi ile*UV Led teknolojisini içeren ürünlerimizin hammadde alımları ile 11.02.2020 tarihinde Özel Durum Açıklamamızda yapmış olduğumuz açıklamada belirtilen yatırım teşvik belgesine ait yatırımların tamamlanması ve işletme sermayesi olarak kullanılacaktır.*
Kaynaklar:*Kamuyu Aydınlatma PlatformuKonular:*Kredi
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha gelecek parayi ne yapacKlarina tam olarak karar verememisler :) hele bir para gelsin de biyerlere harcayacagiz demiş kısaca kap'ta
Hocam şirketin paylaşımı gayet açık ve net nesini anlamadınız pardon ??? Bakınız 11.02 2020 tarihli kap açıklamasında Çaycumaya yapılacak ek yatırımların yabancı finanamanla sağlanacağı açıl açık belirtilmiş okuyunuz lütfen...artı uvc hammaddesinde kullanacaz demiş gayet açık ...kalanını da işletme sermayesi demiş gayet açık ... https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/818393
Hocam.siz yenisiniz galiba gerelde. Anlayisla karsiliyorum.lakin bu sirket , kap'ta olumlu haber paylasip, mali basmasiyla meshurdur
, Cözmüssunuzdur gerci. Bir de şu var, bu 23.000.000 tl cok buyutuldu piyasada. Devede kulak bu rakam gerel icin. Nyse bugun tekrr hisseye giris yaptim bende , umarim hepimiz kazaniriz. Keşke genel kurulda birisi cikip yuksel amcaya ölümü hatirlatsaydi, belki o zaman bu kadar mal satmazdi piyasaya , nyse hayirlisi artik
Bende girdim inşallah intikamını alırız bakalım hayırlı olsunVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeniyim evett dostum !!! Daha evvel 2.30 dan alıp 5 den çıkmıştım ,tahminim 2 hafta da hayatımın en tatlı paralarından birini kazanmıştım (3 yıl evvel) şimdi ise son bir aydır hissedeyim yine çok iyi kazandırdı ama yemeyi bilemedik belki de aç gözlülük yaptık o ayrı konu...şirketi en ince ayrıntısına kadar da bilen biriyim ...artık patronun satacak malı kalmadı hepi topu % 20 lik payı kaldı şirkette onunda 6.5 milyonu 6-7 yıl rehinli kalan 12 milyon malını da satmak isterse mkk kaydı yaptırmak zorunda onu da satmak isterse paşa gönlü bilir ...( o kadar aptal olamaz ) ...bundan sonraki süreçte sattığı onca malı notmal tahta da alamaz ,tıpkı yıllar önce peruklu deyyusunun yaptığı gibi ancak ve ancak rüçhan kısıtlamalı bedelli ile yapabilir ki bence aklındaki asıl plan o patron efendinin...uzun lafın kısası gerel iyi kağıttır benim nazarımda ,teknoloji hüssesi olarak sa be da va fiyatlarda...tek mesele gidip en zirvede kağıt alırsanız kıvrandırabilir ona da bişi diyemem...bol kazanç herkese ...görelim Mevlam neyler ...
5.94 alıp baktım kağıda 2. taban geliyor gibi görünüyor 5.00 da kol kestim ondan sonra kağıt -8 e kadar geriledi aha dedim tabana az kaldı derken geri topladı o paralarla geri almadım thy ve sasaya geçirdim
Patron için neresinden bakarsanız bakın en mantıklısı bi bedelli. Kusura bakmayın ama gerçek bu.
ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Bu da biraz daha eski bir haber ancak yeniden dış pazarda servis edilmeye başlanmış
https://3wnews.org/uncategorised/242...een-2020-2025/