Eic de düzeltme yaptı +0.13 oldu
Printable View
Eic de düzeltme yaptı +0.13 oldu
Neredeyse bütün altın fonlarının kayda değer getiri elde ettiği günde DBA -0,66 yapmayı nasıl başardı, gerçekten merak ediyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank'in tuhaf uygulamasını yeni kullanıyorum. Mücadele içindeyim resmen.bu uygulaşmada fon nasıl satılıyor acaba? Aldığım mesaj şu: bu hesabınızda satılacak fon bulunmamaktadır.
Oysa yatırım hesabı portföyüne baktığım zaman, tüm fonlarımi görebiliyorum.
IPV -%1.5 . Almak isteyenler için fiyat fena değil sanki.
Herkese selamlar,
Fon olayında yabancıyım, yeni yeni farkettim, bir sorum olcak sizlere; ithalat yapmaktayım, gümrükte TL olarak ödenecek vergiler için dolara karşı korunmak amacıyla dolar endeksli bir fon arıyorum.
Ziraat ZPF'yi buldum, doğru mu bulmuşum sizce, amacım kar etmek vs değil, dolar artışına karşı korunmak.Dolarla birebir bağı olması en önemli konu.
Üstatlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tşkler.
Altın fonu bugün emir versek satış için yarın ki fiyat ile bozuyor demi yanlış bilmiyorum umarım?
usdtry'de 7 üstü işlemler geçiyor.
Gümüş %10 😳
hocam eurobond fonları orta vadede korele olmasına ragmen kısa vadede o kadar da aynı hareket etmiyor maalesef. söz gelimi usdtry %2 civarı primlenmesine karşın bahsedilen fonlar ekside aynı periyotta.
amacınız sadece korunmaksa ve ithalat-ihracatcı iseniz yani amacınız hedge ise, kuruluş amacı zaten sadece aslında o olan, viop usdtry vadeli kontratlarını kurcalayın biraz. kaldıraçı bire ayarlayacak şekilde teminat tutarsanız. birebir, tümü ile usdtry ile aynı hareketi yapar.
birileri dün usd/tl icin swap ile alakali oldugunu soyledi ve dün usd/tl de geri cekilmenin basladigini soyledi
swap faizleri düsmesine ragmen usd/tl 7 nin üstünde
yabanci istedigini alacaktir dedigim gibi faiz artirmi istiyor yabanci ..
gümüs icin 2,5 ay once attigim postu bi arkadas bulsada buraya koysa keske ..
hayatimda insanlari yonlendirmedim ama üstüne basa basa soyledigim bisey vardi 2,5 ay once !
ppf mesala anl bu ortamda mevduat ustu getirirmi ?
faydalandim, o zamanda soylemistim size
swap faizleri %20 lere kadar geriledi..
Düzelmiş, + 0,75 olmuş.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normellesiyormu , döviz e dondu para sanirim , borsaya gormiyor
mesela su KENT hissesi tuzagina rtalb gibi düsen cok kisi vardir eminim
geçmişte mevduat faizleri hızla düşerken, ppf düşüşleri 20-25 gün gecikme ile oldu , belki fonun yatırdığı mevduat vadeleri, dönüşleri vs. yüzünden, olası bir yükselmede de mevduata yetişmeleri zaman alacaktır diye düşünüyorum.
mesela fil ppf günlük mk karşılığı, geçen sene mevduatlar 17-18'lerden 8-9'a düştüğünde 14,13,12 diye günlüklerde 2-3 hafta içinde düştü o oranlara, çıkarken de benzeri olacaktır.
Guh fonu hakkinda dusunceniz nedir ? Tdg ye alternatif olabilir mi acaba ?
Bu arada anlik Teknoloji hisseleri ve katilim hisselerinde buyuk satis var tabloya gore.
ACC -6,78%
EID 0,33%
FPH -0,26%
GL1 -2,41%
GMR -0,36%
MAC -0,40%
MPS -4,50%
TCD -1,82%
TKF -0,83%
TTE -11,42%
YDI -0,90%
TZD -3,55%
ZPE -8,13%
RBH -1,31%
XU100 -0,02%
Aselsan in bolunmesinden dolayi tablo hatali sonuclar veriyormus. Syn. onur1064 uyariniz icin tesekkurler.
Benim gbc alis bu saat itibariyle hala
Alis yok.bankaya bildirdim kayit actilar
Bakicaz diyolar. Bankadanmi tefastanmi
Belli degil
Bende arife gunu alis vermistim 4.8 de
Hesaba gecmesi lazimdi
Nasi duzelecek belli degil
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aselsanda düşüş yüzde 50 mi yoksa sistimsel hata mı var
Hala alim yapilmamis 4.8 de almasi lazim
Bugun hala acik gozukuyor bankaya bildirdim bakicaz dediler sorun bankadami
Tefastami belli degil
Buyuk ihtimal boyle olucak
Yarim gunun azizligiASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırım fonları için sohbet burada; https://www.hisse.net/topluluk/showt...45203&page=116
Arkadaslar bise sorucam
Mps ve rbh fon sattim ikiside zararina
Satildi bu fonlar hisse fonu zarardan
Stopaj iadedi yapilmadi islem dogrumudur