ersu daha önce yazmıştım cok iyi olacak daha zamanı olan ve bekleyen kazanır cele eden kaybetmeye mahkumm :)
Printable View
ersu daha önce yazmıştım cok iyi olacak daha zamanı olan ve bekleyen kazanır cele eden kaybetmeye mahkumm :)
Üstad sktas yorum rica etsem.
Abi teşekkür ederim yorumun için
tire hoşuma gitti sistem al vermiş aylıkta ve günlükte bakab kadar olmasada beğendim ytd
nugyo 3.65 de bir duvar var kırarsa 4.50 ve 7. civarları hedeftir hisse şuan 3.27 dir ytd
krgyo bu ayı 1.81 üzeri kapatırsa aralık ayının favorisi olur yeni yıla zengin girer :) :P YTD
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
celik comak topik aşırı kalabalık boll kazançlar herkese :kahkah:
Size bir soru; hisse senedi akşamdan mı alınır? yoksa seansta mı alınır?
Karanlıkta. (Odada)
Akşamdan hisse alabilene helal olsun...
ben genelde geceden emir girerim saat 10.30 ve 12 arası satarım aldıklarımı 1.3 arası aldıklarımıda 4.30 6 arası satarım günlükleri haftalık ve aylık hisselerimi trend ve hedeflerime göre satarım
Lâstik kabak çıktı. Hocam bunun (goody) fiyatı çok düşük fakat yerinde sayıyor. Bunun için düşünceleriniz.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben 3.03 ten 3.10 kadar mallandım izliyorum arada
Bu soruyu sorma sebebim çalışma yapılan,emek harcanan belirli disiplin ile analiz edilen hisselerin seans başlayınca SATILMASI!!(Burada ironi var emek harcanıp hisse ye güvenilememesi anlamında)çok üzücü. bu disiplini sağlayamadığımız sürece zaman ve para kaybı çok olacaktır.
Akşamdan hisse alamadığımız sürece seans içerisinde akıntının götürdüğü yer genellikle adranelini yüksek fakat sonu hüsran ile bitiyor.
bnm buraya yazdıklarım genelde 1. 3. 6 aylık hisseler ve çoğunun beklentisi var kendim günlük program yapıyorum genelde onları burada paylaşmıyorum
herkese iyi geceler
hocam kısa vadede önereceğiniz hisse varmı şimdiden teşekkür ederim
Pagyo ,gerek pd/dd gerek elindeki gayrimenkullerin değerlenmesiyle güzel yerlere gelecektir.........
Bu hafta takip edeceğim hisseler
1-euyo 1.12
2-sktas 2.06
3-dgate 7.93
4-erbos 22.38
5-ıhlgm 0.86
6-akguv 1.55
7-kutpo 6.12
8-ostim 1,31
9-msgyo 1,69
10-merko 0.99
11-mavi 45,28
12vking 1,43
iyi tatiller :)
egser..pagyo. sanko...goody...akcns...dmsas....anhyt...olmip 6.50 destekle devam boll kazançlar herkese YTD
paylaşımınız için teşekkür ederim
Tat ı incelemedim. Bu hisseler bence bir trend yakalamış veya yakalama potansiyeli olanlar. hayırlısı diyelim
Teşekkürler emeğinize hakkınızı helal edin..