Bugun hacimli yukselis duseni ucundan kirmasi beni umutlandirdi, daldik bakalim 3 5 corba parasi cikar umarim
Printable View
Bugun hacimli yukselis duseni ucundan kirmasi beni umutlandirdi, daldik bakalim 3 5 corba parasi cikar umarim
https://s12.directupload.net/images/201207/6mebdczv.jpg
üç aylık takas
Hala 6dayiz, cakildik kaldik. Hakkettigi yerler en az 7 olmaliydi.
https://i.hizliresim.com/F9O2T6.png
Yatırım tavsiyesi değildir. Kendimce takip ettiğim bir grafiktir, siz zarar edebilirsiniz.
Yıl sonu 1350/1400 arası bir kar gelir gibi fk5,5 Lara düşer.
Birde temettü gelirse 10-12 li fiyatlar gelir.
Çok oyaladı.
3aydir
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat nereye gelir bilemiyorum ama yılsonu kar tahminim 1.3 milyar ve üstü. Brüt temettüyü ise 1.1 TL tahmin ediyorum.
Şu haliyle borsanın en ucuz hisselerinden biri görünüyor. Ama bunun kararını piyasa verecektir. Birleşme süreci sonrası istikrarlı şekilde hisse taşıyan kişi veya kurum olmuyor gibi görünüyor. Herkes kısa vade vur kaç peşinde.
Bugün 3 günlük tatil öncesi nakite dönmek isteyenlerin satışları olabilir borsada o nedenle yarın kaldığı yerden devam etmesini bekliyorum.
Ciddi baskı var bunun sonu 7 üstü ocak sonu bilanço gelir
Tuncay turşucu da önerdi bu hisse senedi mı
Roketler herhalde
Turşucu hiç dikkate alınacak biri değil hisse analizi konusunda. Zamanında birleşme sürecinde yazdığı yalan yanlış bilgiler nedeniyle bu hissenin de düşmesine neden olmuştu.
1.3 milyar kar gelmesi durumunda 5.9 FK olacak Tursg. Kasası nakit dolu ve büyümeye müsait bir durumda.
Ocak 20-25 gibi Aralık prim üretimleri de belli olduktan sonra net kar hesabımızı daha iyi yapabiliriz.
Artan mevduat faizleri nedeniyle yılın sonunu da finansal getiriler olarak çok iyi geçirdiğini düşünüyorum. Tek konu endeksin aşırı yüksek olması ama öte yandan da tursg endeksin yaptığı son 3 aydaki yükselişe de ayak uyduramadı.
Daha önce de endeks gitmezken hareket yapmıştı.
Şimdi de endeks gitmese bile 2aylik süreçte ciddi potansiyel var.. birde temettü açıklarsa kesin 10 ve üzeri fiyatlar.
2021 için pandemi den olumlu etkilenecek bir sektör.
2021 karını da en az 1600/1700 arası düşünsek iki yılda piyasa değerinin yarısı kadar kar
Ben geldim, hani serkalgo?
Sallıyordu, döktülermi. Bana yeğenimi bulun
Yine iyi kasıyor. 20gun kaldı hadi kas kas.
Hedef 8,5
Böyle ucuz bir şirket var kimse yok.
Git ıstar,yaprak kürek herkes kumar hisselerinde.
Çarpınca kesin ölüm.
Yatırımcı kalmamıştı.
Halada kalmadı.
Bugün alayım yarın voleyi vurayım.
İnsanlar evlerinde oturduğu sürece kar marjı artacaktır.
Nadir pandemik etki olmayan bir sektör.
Tüm sigortaların fk karı ve temettü leri ortada.
Anadolu hayat son iki ayda %50yapti şimdide bu yapar.
Biraz sabır zaten iyi mal topladılar 60gundur.
Endekse ters etkiside vardır tabi
Evet prim üretimine göre minimum 1.360 kar.
Görelim bakalım baskılayan karı.
Ay sonu gönderir gibi bilancoyu
Benimde beklentim bu yönde.
Bu kadar ucuz kalmasına rağmen piyasada aşırı pahalı hisseleri alanlara şaşırıyorum.
Geleceği açık sektörün öncüsü piyasa yapıcısı olacak şirkete biçilen değer çok dusuk.
Kısa zamanda olması gereken yere gideceğine inanıyorum.
Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7.20den yetiştim yetiştim sigortasız hisse almayacan benimde hisseleremin sigortası bu olsun :))))
sayın pit :
iş yatırımdan Orhan Veli CANLI yüksek faiz ortamının sigorta şirketlerinin karlarına pozitif etki edeceğini ve önümüzdeki günlerde sigorta şirketlerinde hareketlenme görebileceğimizi söyledi ?
Malum bizim sigorta şirketleri varlıklarının büyük bölümünü faizde değerlendiriyor ?
Bu konu hakkında ne düşünürsünüz ?
hatta linki koyayım
https://www.youtube.com/watch?v=YTFkuTLL3Qg
kimse kalmamış kağıtta iyi unutturdu kendini.
bugün yine yerimiz aldık.
bu arada vadelisi çıkacak diyorlar....
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...73309860_1.pdf
23 sayfalık rapor yazmışlar.
is yatirim raporu temettu dagitim oranini %30 gibi cok dusuk bir degerden hesaplamis. Raporun sonunda farkli temettu oranlari alternatif hesaplamarinda dahi en fazla %50 temettu dagitimini hesaplamis. Ben en az %60 temettu dagitacaktir diye temenni ediyor ve bekliyorum. Sabirla beklemeye devam.
Tahminlerimize göre Türkiye Sigorta’nın ortalama öz kaynak karlılığı önümüzdeki on yıl içinde %30 seviyesinde olacak.
denilmiş . buradaki %30 , özkaynaklarının %30 u kadar kar edecek demek mi oluyor ?
Yüksek faiz sigorta şirketlerine kar artışı olarak döner bu hepimizin bildiği ve tursg ye kar olarak yansıyacak bir durum tabiki.
Dün ansgr karı geldi ve bu kara göre ansgr şuan 9,12 FK ile fiyatlanıyor. Tursg sermayesine oranla çok daha yüksek kar açıklayacak ancak piyasa tursg yi çok ucuz çarpanlarla fiyatlıyor. Bu durum kamu şirketi olmasından kaynaklanıyor maalesef.
Aksigorta'nın açıkladığı temettü iyilerden sayılır, darısı Türkiye Sigorta'ya ve devamında temettü endeksinde yer alan paylar arasına girmeye...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Oyuncak ettiler canım hisseyi
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi