Telep yoğun sanirim yuzde 1.5 2 arasi bir sey gelmesini bekliyorum.Bakalim ne gelecek
Printable View
Telep yoğun sanirim yuzde 1.5 2 arasi bir sey gelmesini bekliyorum.Bakalim ne gelecek
arzın son gününde girdik hisseye beklenti yüksek karşılayacak gibi.. ytd
Selamlar, hisse ve kalan para ne zaman görünür hesapta
En geç pazartesi ogle hesaplara duser.Trilce bir ertesi gün belli olmustu.
Eskiden ne yolarlardı bizi..kurumlar halka arz eden patronla anlaşır. Blok alıp bize satardı mali..sonra taban taban..bekleki çıksın hisse
.şimdi öyle değil..ölü eşek olsa millet alıyor .sayı faktörü..birde dağıtım yöntemi..eskiden kim önce girerse idi...
Tahmimim yuzde 1 ancak gelecek. Traliceyke aynisini yapsa ida yeter nerdryse yzude 400 nedir yahu
Sergen cvp için teşekkür ederim
%1.8 oldu hayirli olsun
10.000 liralik talep icin 180 liralik hisse gelecek
Herhangi bir açıklama yapılmamış sizin kaynağınız neresi.
sayın hayek,
%1.8 yazmışsınız, 10.000 TL de 180 TL yapmazmi, siz 1.800 yazmışsınız, %18 denk geliyor, oran mi doğru, rakam mi
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 binde 1800 lira olmaz 180 tl olur
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.8 ise güzel oran bence
Twitte biri yüzde 3.9 yazmis ama ben o kadar olacağına ihtimal vermiyorum
Işkembeden sallayanların amacı ne, niye kandil günü yalan konuşuyorlar, ne zorları var. Kap takip edin orda ilan edilir sonuclar. Iskembecileri birakin.
Kaynağınız nedir? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde talep toplamanın son gününde akşam saat 21.00 gibi ekonomi kanalları talep miktarını ve karşılanma oranini açıklıyorlar. Bu sefer dikkat etmedim ancak kap tan önce kanallar veriyorlar.
Eşit dagitim olsa dediginiz dogru ama oransal dagitimda kap açıklaması olmadan kimsenin bilmesi imkansız. (Şirkette tanıdığı olanlar bilebilir belki)
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
talepler toplanır,genelde talep toplamanın son günü saat 17:00 de aracı kurumlar talep alımını kapatır.Konsorsyum üyesi her aracı kurum talep bilgilerini diskete girer,akşam 8-9 gibi disketler fiziki olarak Konsorsyum Liderine ulaştırılır.Bir terslik olmadıysa -ki genelde hep bişey olur :) saat 22:00 de karşılama oranı belli olur. Yani bu çok büyük bir giz değildir ama ağalar imzalamadan kimse de ortaya çıkıp söylemez tabii ki. Arkadaşın dediği 1,8 gayet mantıklı. Hayırlı olsun...
Twitter’da 3,9 yazanlar olduğu söyleniyor burda ise 1,8 % . Her iki rakamda trılc halkına göre oldukça yüksek gözüküyor.
Yarin sabah 10 gibi her sey netleşir Zaten beklentimiz 1.5 ile 2.00 arasi cok bir sey beklemeyin.Bu halka arzlar tavan tavan gittiği surece talep cok olur.
benim ifade ettigim %1.8 ek satis hakkini kullanmadigi takdirde olusan rakamdir.
eger hemen basta ek satis hakkini kullanirlarsa oran artacaktir %2'nin ustune cikar
Trilc göre daha yüksek bir oran gelecektir. Lot miktarı 2 kat fazla dolasiyla aynı talep orantisi kurulursa 7.2 x 2 = 14.4 civarında beklenebilir. %2 ustunde verecegini düşünmüyorum. Trilc açıldığı günden beri tavan kapatıyor 4.5 kat yukseldi buda siradaki ilk arz olan ntgazın reklamı yapmis oldu dolasiyla talep miktarinda artma beklenebilir.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın hayek, %1.8 sizin kişisel tahmininiz mi?
oranı kimse bilemez. uydurmayın.
Bakalim kim hakli cikacak. Yarin hersey belli olur [emoji6]
Sonra ne zaman isleme acilacak sorulariyla ve sonrasinda kac tavan yapar sorulariyla bu forum sayfalari doluuuuupppp tasacak [emoji848][emoji4]
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 50 kat talep geldiği duyumunu aldım. Yani %1.98 doğru olabilir. Bu miktar doğruysa eğer benim için yeterli olur. Trilc çok daha azdı çünkü.
İlaç arz sonuçları saat 19 civarı belli olmuştu.
Bunun sonucuda akşama belli olur.
Kaç tavan gidebileceginin cevabi birazda kurumsallara verilecek hisse oraninda. Yani toplu olarak belirli kurumsallara yüklü mal vermektense daha fazla kurumsala daha az mal verirlerse tavan sayıları artar.
Trilc ta yanılmıyorsam en çok alan 1,5 milyon lot almıştı. Dolayısıyla cok tek seferde çok yüklü satislar olmadigi için tavan bozulsa da tekrar tavan oldu hep.
Akbank kullanan var mı twiitrdan biri 25 bin TL talepte bulundum 1341 tl bloke ye alınmış yani yüzde 5.2 civari
Sallamış 5.2 olmasi imkansız.
Arkadaşlar, twitter da ki oran yazılarının çoğu dalga geçmek için yazılıyor. Orda gördüğünüz rakkamları ciddiye almayın. Tümüyle twitter da yapılan bir geyik bu. Adamlar orda geyik yapıyor, bu rakkamları buraya taşıyınca ciddi gibi oluyor...
%1.8 olabilir. Kendisi nerden duyduğunu söylememiş ama aracı kurumda tanıdık varsa öğrenebilecek bir rakkam. O yüzden hem oran mantıklı, hem de yazan kişiden dolayı doğru olabilir...
Yüzde 2-3 civarı mantıklı yalnız yüzde 4-5 de şaşırmam
1-piyasa düşüşü nedeniyle nakte geçemeyenler(BİST 30 tutan çok yoktur bu devirde)
2-kredili işlem izni yoktu çoğu kurumda, en iki kat etkiler.
3-miktar iki katı arz daki
Ben gedikle calisyorum.Vadeli mevduat ve bist 30 hisselerini kabul etti.Araci kurumların cogu bist 30 kabul ediyor.
Kredi kabul edilmedi dedim