Sabah oldu benim ruçhanlar hala yok. İnşallah açılışa kadar gelir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sabah oldu benim ruçhanlar hala yok. İnşallah açılışa kadar gelir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merkez bankası değişimi, ekonomi bakanlığı değişimi ve belki de kabine değişimi yaşanıyor. Bilemeyiz. Bunlardan dolayı şimdilik pek fark etmez, senette durmak daha faydalı olacak. O yüzden çok aşırılık olmadığı sürece her iki şekeri de süre sonuna kadar sadece izlerim.
teorik eşleşme 1,52 acıldı.
Y.Kredi de "R" fiyati 1.82 TL görünüyor, satıyorum ne var ne yok [emoji846]
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:( malesef beklenti berbat oldu **
Acele etmeyin, seans daha yeni başladı. Ama onceki yazilarimda da belirtmistim yukarı yönlü hızlı bir ralli beklemiyorum hala. Bedelliye katılımı yüksek tutmak için kontrollü gidileceğini düşünüyordum ama hafta sonu yaşanan gelişmeler herseyi sıfırladı bu tahtada da stratejiyi değiştirebilir bunlar. Genel ruzgara uygun şekilde %2-4 arasi hareketler görülebilir
az sabır edin. (bu arada endeks boşluklu açtı, 15 saattir bir istifayı alamadık. :) endekse aniden basabilirler belki akşama) ama ben şekeri sonuna kadar beklerim.
endeks bu boşluğu bugün kapatmazsa 10-15 bin puan sonra kapatır.
he iki tahta da ciddi para görüyorum, yanlış olmasın.
15 milyon lot r de, 21 milyon lot e de para girişi görüyorum. şimdilik bu iyi bir gelişme.
Umarim kopuş boşluğudur, endeks ayni yere geri dönerse tutmayin sekeri !!
Bugün alan bedelliye katiak zordunda deyil doğrumu
Şeker ile beraber,Bedelli furyasından ( Rüçhan dan.) Para kazanma devri kapandı,sanırım...
1,50 den yüklü giriyorum.
,hadi hayırlısı. derdim rüçhan değil
derdim şeker gyo olana kadar beklemek.
benim için 1,50 uygun fiyat.
1,48 den de girdik.
ŞEKER E de 51 milyon lot para girişi var, R de 13 milyon lot.
kar adam, döngüleri takip edemiyorsun gibime geliyor. bazen 8-10 gün beklersin 8-10 dk da verirsin, rüchanda büyük bir beklentimiz yok, sürenin bitmesini bekleyeceğiz diye yazdık. papaz her gün rüchan yemiyor. şimdilik. gözlerin uzaklaşması lazım. etkileşim para ödendiğinde başlamalı, öncesinde çok zor. olursa şansımıza. para girişini çok önemsemem, hiç yazmazdım, bugün yazıyorsam özel bir nedeni vardır. 2-3 kademeye stop koymayı ihmal etmeyin, bugünün rakamı 1,52 üstü önemli. belki bugün gelmez.
BİDEN geldi, abd aşıyı buldum de di. Milleti 2 yıldır dolarize ettiler. Yazık oldu.
abd dow, bizdeki bankaları geçti %5, ilginç rakam.
sayın karadam söylediklerin doğru ama içimden bir his zamanlama hatası yaptığını söylüyor, şuan bunu bekleme zamanı. hatta bu aşı hikayesi doğru ise pegyo gibi küçükleri bırakıp bist50 hisselerine gecmek gerekir. Bak dolar 8,3 oldu diye maliyet düşürenler 8 lirada gara gara düşünüyor. :) para girişi takibi bu bedelli sürecinde önemli olacak.
ŞEKER E de para girişi 55 milyon lot oldu.
Şeker bu ortamda istese tavan yapar, ama bak 1 kademe bile kaldırılmasına izin vermiyor. Neyise paranın altın ve dolardan uzaklaşması bugünün en önemli gelişmesi olarak görülmeli.
Dua edelim de,Sadrazam Daamat valizini toplayıp yola çıkmış olsun..:evil:
Tersi durumda,Ortada ne şeker kalır,ne kazan..
Para girişi ne işe yarıyormuş, görüyorsunuz değil mi, anlatmaya gerek yok. :)
1,52 ana senet için üstü parizzzzzzzzzz
gıda ve ilaçlar taban olabilir. onlardan çıkan paralar güvenli limanlara gider. banka gibi.
şeker e de para girişi 90 milyon lot oldu. şeker r de para girişi 30 milyon lota geldi.
şeker r için 0,35 önemli rakam olacak.
son 10 dk içinde rüchanı iyi aldılar. rüchanda para girişi 37 milyon lot oldu.9-10 milyon civarından 3 katına getirdiler.
1,52 eskinin 1,84 rakamına denk geliyor önemli bir yer. Şirkete para girecek, rüchan bitimine kadar spükülasyon olursa ne ala, olmazsa tek senet gününe kadar bekleyeceğiz. Bugün gıda ve ilaçlar çöktü bankalar uçtu. Değerleme herkese eşit olmaz. Bu açıdan bedellinin olgunlaşmasını beklemek gerekir , kimler katılacak kimler gidecek.
Damat istifası kabul edildiği duyuruldu 25-26 saatin sonunda, piyasa bugün bunu MB değişikliği ile birlikte bir miktar fiyatladı zaten. Şimdi yerine kim gelecek, piyasa yönü nasıl olacak ? Bekleyen reformlar, yapısal değişiklikler ne ölçüde konuşulacak emin değilim doğrusu.
Ekonomi bakanlığı ve kabine değişimi cuma açıklanabilirmiş.