Destek seviyesi dikkatle takip edilmeli.
https://finansturk.com.tr/wp-content...o-4saatlik.png
Algyo Hisse
Printable View
Destek seviyesi dikkatle takip edilmeli.
https://finansturk.com.tr/wp-content...o-4saatlik.png
Algyo Hisse
http://share.matriksdata.com/share.a...10271337155256
Takas verileri alıntıdır.
ALARKO GYO hakim ortakları yahut holding bu şirketin değerini konsolide bilançolarında DD ile aktiflerinde gösteriyorsa ama benim aracı kurum overall umda baskı ile ezilmiş fiyat PD borsa rayici ile gösteriliyorsa aynı kıymetin iki farklı değerde olması düalizm meydana getirir. Bu çifte standardın ortadan kaldırılması için hakim ortaklar ya :
Konsolide bilançolarında sahip oldukları hisse değerlerni DD den değil PD den gösterebilecek
ya da:
Konsolide bilançolarında gösterdikleri DD değeri PD değerinden fazla ise Piyasa yapıcı sıfatı ile
Borsa değerini yani PD yi DD ye gelene kadar çeşitli piyasa faaliyetleri ile yukarıya çekmek ile yükümlü tutulacak.
Bunu kanun koyucuların ivedilikle halletmesi gerektiğini değerlendiriyorum.Statüko hakim ortağı çok memnun eder borsadan hisse alımı ile yatırımcı olan hissedarı berbat eder. Buralarda ağlama duvarına döner.
Böyle olmadıktan sonra yemişim bilançosu iyi olan şirketini borçsuzluğunu aktif varlığını......
bana faydası olmayan .......... ..........'nı önce sökeyim sonra dikeyim.
http://share.matriksdata.com/share.a...10271707168537
Global ciddi alıcı
Senin gibi kagıdın......! Neyi bekliyosun daha gitmek için.
iyi kar açıkladımı #cemts gibi yapacaksın,tavan oldu. Oran olarak bundan daha fazla kar açıklamadı.bu aptal kömüş ne yapıyor 18', geçemiyor.yazıklar olsun sanada,yönetiminede...
Merrill yarın aldığını kusar ve başımıza bela olmaya devam eder. Zamanı olana sıkıntı yok da çuvala ne zamana kadar daha mızrağı sığdıracaklar merak ediyorum.
Beyler tekfen topiginden geliyorum , yine dua edin kagit usul usul gidiyor temeli tas gibi , elbet gider . Biz Tekfende kan kustuk resmen aylardir , Bilanco iyiyken de gitmiyor kotuyken de bu kagit en azindan 3-5 hareket ediyor :)
Aynen.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paramla doverim sizi diyor spek efendi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hergün kur farkından suya sabuna dokunmadan %1 kazanıyor...hâlâ satın para falan yok bizde diyor...Senin kasandaki şey şuan 8.24 oldu...ALOOOOOOOOOO ;-)
SM-A920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3. Denemeyi yaparsa ki bence yapacak 19.7 direncini kıracaktır. 20 li rakamlar yandığında en az yüzde 10 prim beklentim var. Endeksin en az 1700 lü rakamlara tepki vermesi beklentim. Düşüş sonrası taban oluşturma çabası olarak görüyorum. Bugünü yatayda kapatsa cuma günü pozitif olması beklentim. Tabiki şahsi görüşlerimdir ytd
Her bilanço sonrası basarlar hiç şaşırtmadı bekliyorum seçim sonrasıni
Kur arttıkça yönetimin oturup biraz düşünmesi lazım bence, gyo projelerine yatırım oranı kritik seviyede, %51.97. Kur artışından dolayı bu oran %51 altına gerilerse yasal mevzuat gereği yeni proje arayışlarına girmeleri kaçınılmaz görünüyor.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
endeksle birlikte aşağı basıyorlar. bir önceki 19 dan 13 e düşüşün aynısını yapmaya çalışıyor galiba. mumlar benzer.
herkesten fazla düşmeyi alışkanlık yaptı.
Dahada ucuzlatarak milletin mallanmasini sagliyor ters psikoloji sanirim
Aynen öyle. 17.5 a kadar basmak nedir e şerefini sevdiklerim. Kumara çevirdiler iyice hisseyi şeref yoksunları.
16lara indirin eliniz değmişken yarısını alamamıştım portföyü tamamlayalım.
Bu bilançoya bu yapılmaz. Sen düşürdükçe ben alıyorum, hadi bakalım...
Eninde sonunda gidecek...Benden sana kağıt yok..Hodri meydan..
defter değeri 26,30 ,son durumu fk 2,2 dd 0,7...gelinen duruma bak...nasıl bir y.vş.k..k.
Keşke 100 milyon dolar nakdimiz değil de borcumuz olsaydı.
Grafiksel olarak ana destege kadar gelirse girtalaga kadar alirim ytd
ıvır zıvır ,öz sermayeleri eksi bir sürü kağıt varken bunu almak...hata bizde...ahlaksızlar...
eğer bu dönemde eve giderken şirketin durumu ne olacak diye düşünmektense sağlam bir kağıtta olduğunuzu düşünerek rahat uyumak kadar değerli bir şey olamaz diye düşünüyorum...
Buradaki rezillik ,kepazelik,hırsızlık,kansızlık,utanmazlık,soysuzlu k ekonomi derslerinde,iktisatta,psikolojide okutulmalı
Uyardık kardeşim 1 ay borsaya bulaşmayın dedik sadece burda değil her platformda ama kimse tecrübe den istifade etmek istemiyor buyrun yasayin
Suç sizin hırsızlığınıza,soygununuza göz yuman mekanizmadır.
Burada hersey rasyonel olarak ilerlemiyor oyle olsa kazanmak cok kolay olurdu planlarinizi buna gore yapin
Bu rezilliğe çanak tutan ve kitaba girmesi gereken biri daha çıktı. Merkez Bankası başkanı. Böyle olacağını öngöremedik. Sıkılaştırma yaptık dedi. Dövizin ne olacağını da kestirmek mümkün değilmiş. Böyle bir açıklama yapacağına istifa et. Hasta hasta zor yazdım. Ağzımı bozacaktım ama yutkundum.Tüm sözlerine katlıyorum kardeşim
Neyse sinir bozucu bir yarim gündü. Bugünkü beklentim 17.9 gibi kapamasıydı ama baronlar basmayı uygun gördüler. Aslında daha once de dedim ky avcılığı yapıyorlar bu kâğıtta. Finansallari, dovizi vs ile yukarı çıkarıp aldırıyor sonra robotlarla basıp alttan topluyor tekrar yukarıdan basıyorlar. Manipülasyon çok bariz. Benzer dövizi bol bir başka kağıdım var bugün taş gibi durdu. Bunda ise kademeleri peynir gibi dağıtabiliyorlar. Onlemek icin yönetime is düşüyor fakat adamların bi yerlerinde değil. Her türlü küfrü hakkediyorlar valla. Bugün bu seref yoksunlarinin kuralına gore oynayip sat al yapsak en az 50 kademe kardaydık ama dünkü çıkış ve mum çubuğu görüntüsü yanılttı. Neyse para gider gelir ama en önemli servet sağlık.
Bu arada geçmiş olsun sn yavuzdemirci. O pis illetten bir an önce kurtulursunuz inşallah. Ayriyeten herkesin en buyuk ve degerli bayramimiz olan 29 ekim cumhuriyet bayramını kutlarım. Iyi tatller arkadaşlar.
Benzer psikoliojie idim çok iyi anlıyorum birde bunun üzerine hisseyi 5 yıl para kazanmadan taşıdığını düşün beterin beteri var sonuçta dayanamayıp hiç aramadigim şirketi arayıp sovdum tehdit ettim 1 ay içinde 100 olmazsa ,................küfür kısmını siz doldurun şu da var eğer yapmasalardi dediğimi bı şekilde zarar verirdim ve ciddiye aldılar yani demem o ki bunları boşa yazmiyorum USD vs ile alakası yok olayın babalarından kalan gayrimenkullere vergi ödememek icin bu şirketi kurmuslar olay çok net telefona sarılin güzelce anlatın baktiniz anlamıyorlar sövün...
Farklı bir öngörü ABD bir önceki seçimde Trump kazandığında alark tavandi Algyo ve alcar yüzde 13 artı idi biden seçilirse bu grup düşer, Trump seçilirse tarih tekerrür den ibarettir.
Yazdık-çizdik haddimizi aşmadan. Dün aldığını Merrill yine vermiş. Düzenek kurulmuş. Hissenin temel değerleri kullanılarak f/k, temettü, bilanço vb. küçük yatırımcı açıkça tuzaklanıyor. Yıllardır çark bu şekilde çalışmaya devam ediyor. Hisse sahipleri de bu işten memnun. Sayın Yavuzdemirci bir an önce iyileşmenizi canı gönülden dilerim. Sayın Armada 1 hafta önce gerekli uyarıyı yapmıştı. Analizi için de tebrikler.
Dolar olmus 8.30 , Kac lira olacak Algyo en dusukte ki , icinizi rahat tutun beyler Dun ve bugun tekfeni buyuk zararla kol kesip araniza katildim , su anda firsat gorun elinizde doviz Nakitinzi varsa su kagidi almak icin