Koc, bim, tcell eksiyken patinaj devam.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Koc, bim, tcell eksiyken patinaj devam.
Sihirli kelime: Reform
Reform Reform Reform
Hastasıyız.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olsam her gün bu reform kelimesini cümle içinde kullanırım ;)
Dertler biter.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PETKM' de yeni zirveye gidiyor sanki...
4.13 - 4.17 çok kritik bir eşikti, bugün orayı destek yapıp üzerine attı...
4.17' den 4.60' a kadar önü boş, direnç mirenç yok, sonrası yeni zirve zaten...
Birçok sanayi kağıdı (U30 içinde olan) yakın zamanda yeni zirveler yaptı...
Yeni zirvelerden sonra bir miktar daha gidiş neredeyse zaruret...
Benim en çok merak ettiğim kağıt tüpraş, acaba o da yeni zirve yapacak mı ???
Malatya ya geçmiş olsun, deprem olmuş
Büyük fotoğrafa bakarsak, muhtemel ABD- Çin yakınlaşması, İran'la nükleer anlaşmaya dönüş, aşı bulunması vs. ile riskli varlıklardan uzaklaşma, buna paralel borsalarda çıkışa devam, dolayısıyle altında düşüş şeklinde mi oluşacak. Bu değerlendirmeyi Biden seçilmeyi garantileyince de yapmıştık ve Türkiye için olumsuz olacağını düşünüp borsadan çıkmıştık, sonuç ortada. Acaba yukarıdaki büyük fotoğrafı değerlendirmemiz yanlış mı çıkacak?
erdoğan: (kanal istanbul) artık ihale safhasına gelmiştir
erdoğan: (kanal istanbul) bu adımı da en kısa sürede atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili de yoğun bir şekilde talepler artıyor, yerli ve küresel." -AA
Erdoğan: "Kanal İstanbul Projesi'nin mimari boyutu hazırdır. Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir." -AA
cometochaos
Son Dakika
Teknik direktör Yılmaz Vural
yeniden koronavirüse yakalandı
ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/spor...dildi-41673711
Geçmiş olsun(((
150625 long.
ya arkadaş başına cumhurbaşkanı yazmasan büyük bir inşaat şirketi balkanı sanarsın...
ağzını açıyor inşaat kapatıyor beton... uyuyor çimento kalkıyor köprü hepmi aklın taşta toprakta olur...
ihaleye çıktın diyelim...hangi çıktığımız ihaleden hazineye para girmişki burdan girsin...
şimdide geçmeyen nijerya gemsinin cezayir gemsinin ücretini ödicez.
Bir gemi arandı diye savaş çıkartılsın öle mi? Yahu siz ne kafadasınız??? Yarın öbür gün senin uçağını düşürseler, pilotunu öldürseler bu savaş sebebi mi? Hadi onu da geçtim, 10 tane uçağını düşürseler, 10 tane pilotunu öldürseler bu savaş sebebi mi? Ancak pazarlık sebebi olur bunlar... Koskoca Rusya'nın uçağını düşürdün, pilotunu öldürdün savaş mı çıktı? Neden çıkmıyor? Çünkü neyse ki senin gibiler ülke yönetmiyor... Savaş çıksın demek ne kolay. Bir gemi arandı diye binlerce insan ölsün di mi?!? Yüzbinlerce aile yok olsun...neden? Birileri gemiciğinin aranmasını sindiremiyor diye :P Çıkarsa da sen ve senin gibiler cepheye gönderilsin, siz savaşın lütfen...
İzlemeyen varsa şu "chernobyl" dizisini izlesin. Olay zaten ilginç başlı başına ama asıl ilginç olan bir nükleer felaketde bile komunist rusya'nın hala kendini ne kadar önemseyip, sırf "Mother Russia" nın imajını kurtarmak için dünyayı nasıl mahvettiği anlatılıyor. Orda ki rus zihniyet ile, kendini ve devletini aşırı önemli görmesiyle şu andaki bazı Türklerin devlete bakışları çok benzer. O açıdan daha önemli... Önemli olan insandır, milletdir. Millet devlet için değil, devletler milletler için vardır... Bunu unutmayın...
bozgurt senin şu üçüncü ceton,
satılık mı?
bu makineyi hipnoz mu ediyo, çarkları mı kitliyo,
yapıyo bişi.
şunu kapatta şu lönklerden gurtuliyim.
zaten ipin ucu sende, iztediğin zaman gene atarsın. asdas. :he:
Çıkamayan borsa düşer
Ytd
İlk hedef xu100 de 120 bin bekliyorum
Ytd
1505 short
dünkü shortları palanın boynuzlarından çektim aldım çok şükür
bayım gibi 1518 lerde biraz fazla ortalasam boynuzundan bile alacakmışız bi kaç parça
neyse bir tur daha atarsa yukarı yeniden shortlarız
direk şelale olusrada itirazım olmaz eccük short var
Hala ralli bekliyorum piyasadan Aralık ayı icinde büyük ralli olacak bence. Short açanlar için kapatma fırsatları veriyor. Yeterli görmedi topladığı shortculari. Kimsenin fikirlerini etkilemek istemiyorum ama short açanlar tedbirli olmalı kesinlikle.
burası vadeli hisseler kumpanyası.
burada herkez dikkatli olmalı.
heryöne canlar acıtabilecek güç var adamlarda.
haber akışı şortçular lehine döndü.
pala boynunu çevirmeye çalışıyor.
çevirebilze, boğa gatlimaı yapabilir. ben de araya giderim. asdas. :he:
olzun bilirimkine bozgurt ve 3. cetonu yineden yeniden egen.
[IMG]https://i.hizliresim.com/JWUuPu.jpg[/IMG]
viop saatlik...
rasim amca tekrar düşen trende döndü bakalım
1492 -1536 arası gel git vur kaç yapmaya devam
ancak bu takoz aşşa kırıldığında ayuuu gardaşlarımla toplu tahsilat yapacaz inşallah
Son Dakika
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Koronavirüs salgınına ilişkin ilave tedbirlerle ilgili konuşan Erdoğan, "Biz şu anda sağlık bakanlığımızın da attığı bu adımlarla bu tedbirleri almaya mecburuz
ve alacağız." ifadelerini kullandı.
...
Bu süreç matematik bir süreç değil. Bunlar, bu çalışmayı yürütülen firmaların başta TÜBİTAK olmak üzere verdikleri raporlar. Bu raporlara göre de en erken Nisan'ın olabileceğini söylüyorlar
Son dakika... Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tedbirler almaya mecburuz ve alacağız
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...cagiz-41673789
neden java matriksde sürekli kopukluk oluyor?
internette mi var bişi var,
matrikste mi?
Kesin alacAk yine di mi bademli palagil,
eminsiniz yani hisseci & longör kumpanyacılar.. Yoksa mı ??..
...
Naeyy, garabiber mii ?..
bist 10-Kaplan gücünde ............... :bravo:
siloları doldurduk .......... bekliyoz
sİZsİZ yeni gün dibi olmaz yakışmaz yani, salın kendinizi aşşalara eyy DowF Und Grande Parite..
Başkan senin siloları pala talan etti, kalanını da parçalayıp hurdacıya sattılar diye biliyorum ama? Ne silo varmış arkadaş 30 bin puan yedin... yemedin mi? Bizi mi yedin nedir durum aydınlatırsan seviniriz yoksa komik oluyor.
Bu arada 1505 shortlar 1510 flat, yemedi.
bu ons haftaya 1850 ye kadar çıkabilir.mi.?
Bana her şey shortu hatırlatıyor.
Sabahtan beri yaptığı her hareket, aşağıya doğru sivrilen barlar. Dolarda sağlam duruş..
Hatta bugün eksi kapanış.
Ama bunların hepsi tuzak...
Geçen haftasonu kızartan,
Bu haftasonu yeşillendirir.
birazda zig zag kazansın.