aktif rasyonun kalkacağı zaten 24 kasımda açıklandı!!!!!!!! okuduğunu anlayabiliyor musun? sen t bank'tan 25 kasımda bile 15.80 oran almışsın. Git başka başlıkta salla, bizim karnımız tok.
hele bi durun ya ,zaten ortalık karışık
aktif rasyonun kalkacak olması faizleri yükseltmiştir. NOKTA
Neyse şimdi dudu üstadın dediği gibi kısık ateşte dolar pozisyonlarımızı arttırmak için bekleyelim.
bu burger niye sessiz hala
newstr'nin eski başlık 851. sayfada 25 kasım oran tablosu var. Görmek isteyen görür. Körsen yapacak bir şey yok. Senin paylaşımların bundan sonra benim için yok hükmündedir.
ünlü menkul 17.50% günlük, 24 mart vadeli 18.25%. Günlük devam.
News hocam tbank 32 gün 500 k 18.5M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hafta rakamları açıklandığında, uzun bir aradan sonra yerli döviz bozmaya başlamış olabilir.
Tamamdır.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez bankası faizleri yükseltiği için faizler artmıştır o da şu an için 1-1,5 puan yıllık enflasyon açıklandığın da reel olarak ne kazandık daha iyi göreceğiz. Bankalar bu topladıkları parayı kime kredi olarak verecek ayrıca verdiği kredileri geriye alabilecek mi ? Başlıkta yazdığı gibi tezgah altı faiz oranları. Bin bir pazarlıkla alınan oranlar
Fiba kiraz hesabımdaki TL mevduatları Fiba'nın sabit getirili Para piyasası Fonu olan FIL e yatırdım. şimdilik FIL daha avantajlı görünüyor sanki...
Enson 2019 da FIL alıyordum. Fonların da stopajı sıfırlanmış
İng bugün artış yapmazsa yarın tüm parayla ppz alacağım
Vakifbank on 600k+ 17.25%
T-bank 400K 32 gün %18,75 bağlandı
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halk 18.5 bağlandı 35 gün para çıkınca teb 18.25 teklif etti ama geç kaldı
TBANK 123K 18.75’ten 91 gün olarak bağlandı.
Bu Fiba'da %17 gözüküyor hala bende, henüz hoşgeldini kullanmadım. Hesabı güncellenen var mı?
18.75 vakıf özel 1m üstü bağlandı. VADE 32 GÜN
32 günmü ?
Vâkıf özel bankacılık dolara (300k civari) ne kadar faiz veriyor bilen var mı? Öğrenmek istediğim dolarda normal şube oranı ile özel bankacılık arasında oran ne kadar oynuyor?
en az 3 .Normal Şube ne veriyor
Önemli Haberler :
—///
BioNTech CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin: "Koronavirüs 10 sene daha aramızda olmaya devam edecek gibi gözüküyor."
—-///
Pekin'de koronavirüs alarmı! Giriş çıkışlar kapatılıyor
Çin’in başkenti Pekin’de Kovid-19 vaka sayılarındaki ani artış nedeniyle
“acil durum” ilan edilmesinin ardından bazı semtlerde giriş çıkışlar kapatılıyor. Yeni Yıl dolayısıyla kutlamalar, şehir dışına yapılacak seyahatler ve kentte toplu halde yapılan eğlence ve dini etkinliklerin iptali kararlaştırılırken. yetkililer, üniversite ve dengi okulların öğrencilerinin Pekin’den ayrılmaması gerektiğini duyurdu.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...liyor-41699706
—///
Ayrıca, Uzmanlar, 2021 yazı için
kuraklıkla birlikte sivrisinek artışı ve bunlara bağlı hastalıklar oluşacağı konusunda uyarılarda bulundu (BPT)
—-///
Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara: "Aşı olsak da virüs bulaştırma riskimiz sürer."
—-///
Asgari ücret net 2825,90 TL oldu.
E turuncuda ve gece gündüz de pasif bakiye yok.
10 gün önce forumda halkbankin 3,10 - 3.30 verdiğini okudum ve oran almak için şubeye gittim. Müşteri temsilcisi parayı nakit mi getireceksiniz yoksa başka bankadan mı diye sordu. Vakıftan getireceğim dedim ve merkeze maille oran sordu. Bana 1,50 faiz veriyoruz diye cevap geldi. Sen benimle dalga mı geçiyorsun dedim. Valla ben de şaşırdım ama galiba vakıfla rekabete girmek istemiyor bizim merkez dedi. Suç sizde değil size doğru bilgi verende zaten dedim ve çıktım. Bilginize..
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...uat/gecegunduz
Yeni uygulama o zaman yoktu daha once .ne kadar pasif bakiye.