Gercekten hisseyi hic ettiler iki gunde herseyi bozdular grafik ne guzel kendini topluyordu iki gunde perisan ettiler ytd
Printable View
Gercekten hisseyi hic ettiler iki gunde herseyi bozdular grafik ne guzel kendini topluyordu iki gunde perisan ettiler ytd
SPK’dan Penta’nin halka arz onayi bu hafta da gelmedi. Umarim haftaya Persembe onayi gelir ve hizlica halka arz gerceklesir. Sonrasinda da Propak satisi olsa, nisan ayi guzel gecer.
[QUOTE=2020;5251559]patron 23 milyonu 8.50 den bastı milletin kucağına.şimdi gider 5 den yerine kor.ben de küçük yatırımcı da bunun eba_ı ecdadının a.... koysun.Allah güldürmesin seni fetöcü adi karaktersiz.rabbim çocuklarından buldursun kan kustursun sana.[/QUOTkotu söz sahıbıne aittır
Sevgili ve degerli ortaklar 12 04 2021saat 20:00 da ückagıtcı muro instagramda canlısı var öeraklılarına duyrulur
20 gün sonra halka arz yapacak şirketin haline bak
Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat artık saçmalığa gidiyor maalesef en büyük iştirakleri şok ve polinas direk gıda ile iş yapıyor 3. İştiraki penta bilişim şirketi covit vs etkilemiyor etkilenenler flo ve derby. Onların gözdeye etkis düşük bofa Spek ve robotu maalesef baskılamaya ve düşürmeye programlamışlar
Propak la ilgi bazında ne haber varmış ben hiç görmedim
KAP: GOZDE [ ] GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/928361
Şirketimiz tarafından KAP'a yapılan 19.11.2019 tarihli
özel durum açıklamasında, portföy şirketlerimizden İsmet Ambalaj Yatırımları
A.Ş.'nin iştiraklerinin hisselerinin, faaliyetlerinin veya varlıklarının bir
bölümünün veya tamamının doğrudan ya da dolaylı olarak satışı, ya da doğrudan
ya da dolaylı olarak başka bir şirketle birleşmesi imkanlarını araştırmak ve bu
amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, gizlilik
sözleşmesi çerçevesinde bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere danışmanlık
sözleşmesi akdedilmek suretiyle yetkilendirme yapıldığı duyurulmuştu. İsmet
Ambalaj Yatırımları A.Ş.'nin dolaylı bağlı ortaklılarından Propak Ambalaj
Üretim ve Pazarlama A.Ş.'ye ilişkin çeşitli iletişim kanallarında bazı haberler
yer almakla birlikte konuya ilişkin somut bir gelişme olması halinde ilgili
mevzuat çerçevesinde gerekli açıklama yapılacaktır.
Saygılarımızla,
Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Bir yerde Bi haber görmedim... Şimdi bu acıklamayı niye yaptı
SPK’dan Penta Halka Arzina onay bu hafta da gelmedi. Haftaya persembe gelir umarim, yoksa halka arz penceresini de kaciracaklar. Becereksilik konusunda 2018 yilinin tekrarini yasatmazlar umarim...
penta halka arzı gerçekleşsin yada gerçekleşmesin gozdenin ederi bu değerinin üstünde
pentanın finansallarında alengirli işler var büyük ihtimal spk bunlara takıldı
2017 de bimekse mal satmışlar bimeks patlayınca parayı alamamışlar halka arzı yapmak için saçma yöntemler belrlemişler
**alacağı ismet ambalaj ve diğer penta ortaklarına temlik edip 2017 karını yüksek çıkarmışlar ** ismet ambalaj ne alaka :)
bu senede pardon deyip 56,6 milyonu yeniden şirkete geçmiş bu sebeple değer düşüklüğü karşılığı ayırıp karı düşmüş** izahname 97. sayfa
çok basit bir halka arzı becerecek kapasite bilgi yok maalesef
halka arzı gerçkleşmezse ne olacak ? penta yıldız hodinge 600 milyonluk senet vermiş vade 1 yıl öpücüklemi ödeyecek ? sayfa 119
halka açık gözdenin iştiraki bukadar beklememeliydi
3 senede kümaşı sattılar ,30 aydır polinası satamadılar 3 senedir pentayı açamadılar :)
son bilgi gözde şok hisselerini istanbul portföye koyacaktı fon oluşacaktı
istanbul portföy yıldız holding %5 yakın şok hissesini almış, ufuk yatırımda kerevitaşı fona koymuş gözdeye 3-1 bırakmışlar :)
sayın tarık bey, oyle yada boyle , gozde istiraklerinin ici dolu bir sirket..onumuzdeki hafta pentanin arzi onaylanirsa borsada gozdenin 3 sirketi olmus olacak.. 3 haneyi devirmesi gec kaldi..dunku gelen haberde ismet ambalajdada biseyler olma ihtimali var. benim beklentim bu hareketlere gore ozsermayesinin bu yıl 6 milyari gecmesidir..bu buyume boyle devam edecegi anlasiliyor..
geç halka arz risksiz getiriyi yukarı çekiyor buda şirket değerini düşürüyo risksiz getiri 13,50 den 16,50 civarlarına çıktı buda şirket değerini %15-20 azaltıyor
turex vs halka arzlarda ky zarar etmeye başladı buda halka arza olan talebi düşürebilir bu hafta aydem var haftaya çan 2 şirkette turex gibi patlak
2018 de de 20 gün önce yapsalar halka arz yapılmış olacaktı talep gelmedi yapamadılar normalde sen bu şirketi halka arz ediuoran spk başvuruyu 12 marta bırakmazsan mart ilk haftası bitirisin işi
mevzu yapmak deği mevzu iyi fiyata yapmak
türkiye borsasında nad bişey değil önemli olan nakit pozisyonu ve borç durumu bu çok daha önemli reysaş 0,50 dd işlem görüyor ag hol aynı gözde vs yüksek boçlu firmalar
bu halka arz yapılsa gözdeye en az 150-200 milyon nakit girecek
600 milyon penta borcu ödenecek
her sene pentadan 30-50 milyon arası temettü geliri geecek
bu tabiki gözdeyi olumlu etkiler
toplam etkiye baktığınız zaman 800 milyon le 1,2 milyar arası bir rakam olacak
borcun azalması gözdenin iskontosunuda azaltır
Buralar kuvvetli destek 6.55-6.6..öldürdüler..artik ziplama zamani..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gözde Girişim bağlı ortaklığı Makina Takım'daki 111.567.386 adet payı İstanbul Portföy Yıldız Serbest Özel Fonuna devrini duyurdu
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
23.12.2020 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 19.04.2021 tarihli kararı çerçevesinde; İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. ile imzalanan 04.12.2020 tarihli Protokol kapsamında, Fon Katılım Belgesi karşılığında, Şirketimizin sahip olduğu Makina Takım Endüstrisi A.Ş. şirket paylarından 111.567.386 adedi, SPK'nın 11.12.2020 tarih ve E-12233903-305.01.01-12703 sayılı izni ile kurulan İstanbul Portföy Yıldız Serbest Özel Fon (Fon)'una, işlemin yapıldığı günden bir önceki günkü borsa kapanış fiyatı olan 3,55 TL üzerinden Borsa İstanbul'da özel işlem bildirimi yöntemiyle satılmasına karar verilmiş olup, 19.04.2021 tarihi itibarıyla yapılan 111.567.386 pay satışı ile ilgili işlem detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir. Söz konusu satış işlemi karşılığında tahsil edilen nakit tutar ile Yıldız Serbest Özel Fon Katılım Belgesi alınmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/929305
Yazıklar olsun. Yıllardır yatırım yapmış bekliyoruz. En tepeleri de gördüm. Hisseye güvendik.. 5 para etmez hisseler bile uçtu gitti. Bu hala gözü toprakta. MÜ için ne kadar negatif cümle kullandılar. O kadar da değil dedik ama......
Yarın bülten var ne cıkar tahminler lütfeeeeen
Bu aksam 8 gibi SPK’dan onay gelir umarim. Bu hafta da gelmezse onay, halka arz iyice zorlasak bence. Takvim uzadikca ve su an halka arz edilen/edilecek kotu sirketler nedeniyle hisseyi satacak yatirimci kalmayacak.
Adamlar o kadar kotu yonetiyor ki, 2018’de penta halka arzinda yaptiklari hatalari tekrar yapiyorlar. 2-3 hafta hizli davransalar simdi kapis kapis halka arz edilmis olacakti Penta.
SPK bu hafta da onaylamamis Penta halka arzini. Bir kasa bir masa sirketlerin patronlari halka arzlarini yapti, paralari ceplerine koydu, koskaca MU ve adamlari bir isi beceremedi. Beklentim dusuk, ama o dusuk beklentiyi bile gerceklestirecek caplari yok sanirim.
Bu tahtada 6 yil sonra net bir sekilde anladim ki..amac bu girisim sermaye sirketini buyutup piyasa degerini artirmak degil..amac beklenti yaratip bunu yonetmek ve MU ve ekurisine tahtada para kazandirmak..yoksa bu kadar beceriksizlik ust uste tesaduf olamaz.. ne zaman ki patron mal satsin belli ki uzun sure iflah olmayacak tahta ki 8-8.5 bandindan sattigini kap a bile duyurdu..aynisini 2016 Ocak ti galiba 6 kusurlarda da yapmisti.,hatta sonra 2 lere dustu..yani kisaca burasi MU nun oyun alani..burda senin benim gibi hem robot hem de belli basli araci kurumlar uzerinden trade ediyor..baska bir niyeti yok..yani buraya ozellikle temel analiz koyup degerleme yapmak degerli vaktinizden çalar sadece..sagduyulu ve muteber aksiyonlar beklemeyin..sadece MU yu izlemek yeterli..o satiyorsa acimayin derim..rasyonellik aramanin bir anlami yok zaten adamin amiral gemisi degil bu sadece arka bahcesi..ytdegildir
zıraat gyo halka arz büyüklüğü 2 milyar olacak ona alan açmak için tek halka arz çıkarmışlar
çan 2 santarli,aydem,turex ve zıraat gyo son halka arzlarda beğenmediğim patlak firmalar
penta halka arz olursa en az 5 tavan yapacağı kanattindeyim iyi firma tek sıkıntısı borcu ve kur riski amortisman vs gideri yok yaptığı favök halka arz başarılabilirse net kar olacak
%50 en az temettü dağıtacak firma iyi ama baştakiler beceriksşiz
haftaya sözde ermeni soykırımı vs çok kötü zamana girdik bundan sonra ne olur belli değil ,
zamanında yapılması gerekirdi ,mu dışarda güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor ama 1.5 dolara şok satıyor halka arz 3 dolardan yapıldı 0,80 dd gözde satıyor
şok ülkerden başka grubun kar dağıtabilecek tek firması onu bile fona 12 tl civarlarından satıyor
şu halka arzı gerçekleştirse yıldız 400 milyon borcu kapayacak
gözdeyede en az 200-300 milyon para gelecek
yani 100 milyon dolar daha borcun azalacak
kafa değişik çalışıyor
yahu trade ediyorsan yeşil vs gibi yaparsan 10-20 kat götütür ordan verirsin defter değerinin altında trademi olur onu bile nasıl anlamışsa :)
al gözdeyi götür 30-40 oradan ver ufakçı 5-10 kr günlük oynuyorlar intibası veriyor bir kağı bukadar baskılanmaz ayıp ,kafaları inanın çözemedim ama tv de gördüğünüz insanları çok büyütmeyin bende daha önce halka açık bir firmada çalıştım sizden tek farkları babalarının zengin olması herkesten koç gibi olması beklenmez herkes iyi ahlaklı insan basiretli tacir olamaz
Şirket hakkında beklenti kalmadı mı? Tekmik olarak aşağılar gözüküyor
3 yıldır gelnel kurul katılma hevesim var ama işim icabı pc başında olamıcamdan katılamıom ne cıkar acaba bugün bize tahminim ayazda donmuş bekci s.... Cıkar yine umudum yog hic
Kümaş 1.6 defter değerine bedavaya satılmış
Propak haberi geldi. 120m Euro’ya (1.2milyar TL) satmislar. Muthis haber.
Penta’yi da halk arz edebilirlerse 2021 Gozde’nin senesi olur.
Penta halka arzi da onaylandi. Butun haberleri 2 saate sıkıştırdılar. Hayirli olsun hepimize.
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2021&no=22
Propak değeri piyasa eserine yakın gelmiş pentada 40-45 arası beklentim vardı inş 38 halka arz olur iki haberde olumlu
2021 hareketli geçiyor gözde için bugün 2 güzel haber düştü umarım fiyatına da yansır artık bu olumlu gelişmeler.
Tavana kitlesin artik bi zahmet;)..ytdegildir
ODAS ın Çan kömürü onay aldığı andan itibarenn gün yüzü görmedi 3.70 den yuvarlana yuvarlana 2.20 ye kadar dayandı...buna kıyasla ne olabilri düşündünüzmü...elimde ODAS yoktu ve onaylandığı ilk seansta alacaktım -7 görünce vazgeçmiştim...ama şimdi elimde GOZDE var ve tedirginim...yani başka türlü anlaşılmasın
Kasaya girecek olan paralarla Gozde eninde sonunda hakkettigi yere gelecektir. Gozde’nin sadece Sok Marketler’deki payi hisse basina 4.5TL yapiyor yaklasik, propak ise 3TL yapiyor. Gozde’nin su anki hisse degeri Gozde’nin Sok marketler ve propak’i kadar yani. Bunun uzerine Penta, Flo, Turkiye Finans, Derby, Makina Takim vb yatirimlari var. benim beklentim orta vadede artik iki haneli rakamlarin gorulmesi.
YTD.
Propak ismet ambalaj bünyesindeki iki şirketden biri,diğer şirket Polinas (tahminimce propak'dan daha büyük)2020/12 değerlame tablosunda ismet ambalaj 1,4.Mlyr.TL görünüyor, propak satış fiyatı 1,2.mlyr.TL olduğuna göre polinas'sa en az bu fiyat edeceğine göre ismet ambalaj'ın yeni fiyatı : 2,4.Mlyr.TL (Değerleme olarak +1.mlyr ilave olmuş)
Ek 27269 Pentanın %54,3'u Gözde'ye ait ve bu paylar için 220/12 değerleme tablosunda 419,8.mlyn.tl görünüyor, halka arz fiyatına göre ortalama penta'nın p/d : 1,5.Mlyr.TL (yaklaşık) %54,3 gözde payı: 814.Mlyn.TL (395.Mlyn + değer ilave olmuş).