Onumuzdeki haftada faiz kararlari ve Avrupa kom.muhtemel yaptirim beklentisi ile zor gececek.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Onumuzdeki haftada faiz kararlari ve Avrupa kom.muhtemel yaptirim beklentisi ile zor gececek.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan senelerdir bekliyoruz ayıp be. Varımızı yoğumuzu bağladık. Sağlığımızdan da olacağız yakında. Nasıl adamlarsınız siz be.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabretmekten başka çare varmı
o kadar güzel haberler düşüyor
melet bir gıdım gitmiyor
bırak gitmeyi stabil kalda düşme.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
1 hafta daha sık dişini spek..haftaya inşallah tam ortağiz..
Benim zamanım çok ama senin zamanın azalıyor. Bu baskı nereye kadar sürecek kimi kandırıyorsun tahtacı.
Bu devran dönecek. Yükseliş günleri geldiğinde marjlar %10'dan %20'ye çıkmış olsa...
Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin bağlı olduğu Albayrak Holding kamudan son 11 yılda yaklaşık 7 milyar TL değerinde 437 ihale aldı. Holding patronlarından biri olan Nuri Albayrak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın arkadaşı.
https://odatv4.com/guncel/nereden-ne...servet--211404
Olm battınız mı lan insanı çileden çıkartmayın bu ne böyle kaç aydır eksi eksi Allahınızdan bulun
Bir tane adam gibi açıklama gelmez mi bu motor konusunda!! Sağda solda videolarınız dönüyor adamlarınızı konuşturuyorsunuz resmi bir açıklama yapmak bu kadar zor mu. Neyin peşimdesiniz siz
Varımızı yoğumızu koyduk be Allahtan korkun ya
Daha zamanı var ...15 altı ufaktan biriktir modu ..
Bol kazançlar
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Listemde yirmi tane senet var hepsi yeşil açtı bir bu namussuz nötr.
Patinaja başladın 26 dan 15 e düşünce.
Kesinlikle YTD.
Oyak yatırımın tmsn takasına dikkat edilmeli bence.
İstersen 10 a düş bekleyeceğim. Şeffaf olmayışını sevmedim ama seni de zararına satmam. Sende portföyün nazar boncuğu ol.
Kesinlikle YTD.
Bir şirket bu kadar aşağılık olabilir.
Kesinlikle YTD.
Ne idüğü belirsiz dedim coin piyasasına girmedim. Dedik bu adamlar çalışıyor üretiyor. Elim kırılsaydı da girmeseydim. Coin alsaydım zengindim şimdi. Allahınızdan bulun
Eski isyerinden arkadas
40 50 milyon tl para yapti.. tam demiyorum ama tahminim avax da 40 kat ustu q ile baslayan bir tanesinde 200 kat kar var.. dolar tether tl arbitrajindan bile bazi gunler 50 bin kazaniyorum diyor.. biz ocak 1 e gore %10 zarardayiz marta gore %35.. enflasyonu da koy ocaga gore %25 marta gore %45 civari
Tmsn bizde var 20 den ters de kaldik
Dustukce de ekledik
Ama para bitti artik
Topunin ..
Bize bu borsayi tanistiranlarin
Bu ulkeye borsayi getirenlerin
TopununSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemezler
Kesinlikle YTD.
Şairin de dediği gibi...
Geç kalacaksın, hiç yok zaman
Düşünme sakın, olma pişman
Yalnız kalamaz hiçbir yaratık
Vakit yok, gemi kalkıyor artık
Ah o gemide ben de olsaydım
Açık denizlere yol alsaydım
Vız gelirdi her şey inan bana
Yeter ki ben sana varsaydım
Sayın Rex hoş geldin yok mu ? :)
Burası ne olmuş böyle ya ıssız bir yere dönmüş sesim yankı yapıyor resmen
Ya bı insan gelir gelmez hareket getirir mi ya :)
Hızlı koşan atın b...u seyrek düşermiş!
Bizim at herhalde dinleniyor ki etraf b...tan geçilmiyor!
Biz bu işe geçen pazatersi başlamadık aslanım [emoji2]
bu nasıl bilanço yuh diyorum..hayal kırıklığı oldu..potansiyele yatırım yaptığım için beklemeye devam..
Kurumsallıktan uzak bir şirket. Potansiyeli olduğu için 3,80 den beri taşımaya devam ediyorum
Maalesef 8 ayı yedi
Kesinlikle YTD.
Beni ilgilendiren nokta şu anlık bilanço-kar/zarar değil ileride vereceği haberlere yatırım yaptım ben. Acelem yok zamanım çok.
2018 Aralık faaliyet raporunda stage 3b motor tasarım ve üretimi tamamlanan proje olarak listelendi. Sonra tekrar devam eden proje oldu. Ortada henüz tamamlanmış stage 3b ve IV proje/motor yok ama ihracata başlayacaklarmış, yersen...
Marin motor, pusat, dizel motor vs hikaye güzel ama film bir türlü başlamıyor. Hep reklam hep intro...
BIST30 da gözünü kapatıp 5 kağıt alan 1 ayda %30 yaptı. Biz yine bekliyoruz...
https://www.yenisafak.com/ekonomi/tu...mpaign=ekonomi
Şu motoru FNSS Pars üzerinde artık görsekte ne oluyorsa olsun bitsin...
https://youtu.be/q1UbO6gkMu4
Beklenen haberlerden biri geldi.
Genel kurul sonrası bir yetkili ile yaptığımız sohbette şöyle demişti: "Tersaneler genel müdürlüğünde Volvo'nun ayağına bastık. Volvonun 80 bin euroya sattığı motoru biz 60 bin euroyo hallettik. Volvo sırf pazarı kaybetmemek için zararına fiyatı bizim altımıza indirebilir ama bu noktada yerli üretimin desteklenmesi elimizi kuvvetlendiriyor" demişti. Bu haberi Varan 1 olarak kabul edebiliriz. Varan 2 FNSS in tümosan motorlarını çok beğendik artık her aracımıza takacağız demesi olur. Varan 3 Nurol makine, katmerciler,otokar vs ninde bizden alması olur. Tabiki varan 4 Pusat siparişi... TSK olur, EGM olur, Afrika olur neresi olursa... tabi M113 modernizasyonu, M60 modernizasyonu atıştırmalık fena olmaz. 1 sene içinde hepsinde olumlu/olumsuz somut hareket gelecek.
Bu arada adam gibi traktör (stage IV, 115 hp üstü) üretip sürekli pazar payı kaybetmezlerse, 3~5 ihracat yaparlarsa fena olmaz.
günlükleri limon gibi sıkmışlar..altta 16.43 var üste ise Çanakkale geçilmez 17.30.. 16.92 16.72 aralığına dokunursan, dokunurum..
şimdilik malsız çulsuz izlemede
Eskiden buralar böyle ıssız değildi!
Yakında şenlenir diye düşünüyorum!
KAP gelmiş. Özel endüstri bölgesi başvurusu ve 5 yılda en az 750 milyon tl'lik yatırım taahhütü
Şirkete hayırlı olsun ...
Tarım, savunma ve güç grubu sektörlerinde ... kendi ürün gamında ... tasarımdan başlayarak, motor - şanzıman gibi en stratejik unsurlar da dahil olmak üzere, en son parçaya kadar ... bir ürünü tamamen kendi fabrikasında üretme şansı olan bir şirket.
Hem ülke içinde pazar payını artırabilecek, hem de Dünya pazarlarında adını duyurabilecek bir altyapısı var ... ve yeterli tecrübeyi de artık edindi diye düşünüyorum.
Umarım ... böyle bir büyüme ve dönüşüm için olmazsa olmazlara ... vizyona ve yenilikçiliğe de sahiptir.
İyi seneler, sağlık en başta herşey gônlünüzce olsun.
Saygılar bol kazançlar.
XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi