Ben de 31 de ehliyet alip 35 de de kendi kendime yuzme ogrenebildim..:)
Yurtdisinda lisede ogrenmek mecburi tutuluyormus.
Syg,
Dogalgaz ve elektrige bir %20 zam daha gelirse ne yapardiniz[emoji39]
Kisa dogru ama hemen degil.bu ihtimal gözüktü [emoji846]
A)magaraya tasinirimB)artik teknede yasarim.(tekne tatili yapanlar bilir)c)artik yeter gari.
Yılanoğlu yine kalktı geliyor
8.63
sssSSSssS
#USDTRY #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...08061730244231
Gidiyor yilaonoglu
https://www.ulusalpost.com/ekonomi-v...eliyor-214600h
tamda elektrik konusuyorduk.
Bloomberg HT’nin faiz anketi açıklandı
Bloomberg HT Araştırma Birimi’nin anketine göre TCMB Ağustos toplantısında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek; politika faizini %19 seviyesinde tutacak
Bloomberg HT Araştırma Birimi’nin 23 kurumla yaptığı faiz anketi sonuçlandı.
Ankete katılan kurumların medyan beklentisi TCMB’nin Ağustos toplantısında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek; politika faizini %19 seviyesinde sabit bırakacağı yönünde.
Yıl sonunda politika faizinin bulunacağı seviyeye dair beklenti medyanda %18 seviyesinde oluştu ve Temmuz anket dönemiyle aynı kaldı.
Katılımcıların bir sonraki TCMB hamlesinin ne yönde ve ne zaman geleceğine ilişkin soruda beklentilerini paylaşan 21 kurumdan 10’u Kasım ayında ilk faiz indirimi bekliyor.
Beklenti paylaşan 1 kurum Eylül, 3 kurum Ekim, 3 kurum Aralık, 4 kurum ise 2022 yılında ilk faiz indirimini bekliyor.
PPK kararı 12 Ağustos’ta açıklanacak
Şu ABD'de kaynağında kesilen vergiyi burada mahsup edebilen bir babyiğido çıkmadı koca forumda.
ABD'ye gidip gelen zengin hisse.net çi yok mu hiç? :)
Portföy milyon dolara dayanırsa ben söke söke alıcam o parayı söz. Nasıl yaptığımı da anlatırım tabi :) 50 sene sonra görüşürüz :)
Millette para fışkırıyor haftasonu diye laptop açtım .
Twittera baktım bir tane üstad yazmış .
Cafe tanıştığı bir bey 9 haneli portföyünü göstermiş ona
Hiç tanımadığı yeni tanıştığı birine bu büyüklükte portföyün olsun ve göster iyi cesaret vallahi
Türkiye iflas ediyor: İsviçreli ünlü ekonomistten şok uyarı!
Makro ekonomist ve finans tarihçisi Russell Napier, İsviçre’nin en saygın gazetesi Neue Zürcher Zeitung’la mülakatında Türkiye’yle ilgili felaket senaryosu yazdı: Türkiye iflas ediyor!
https://indigodergisi-com.cdn.amppro...-ekonomist.jpg
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Arkadaşlar büyüklük değil işlev önemli.
1000 TL'lik bir portföy ile 100 TL kazanan ile 1000K'lık ile 1000 TL kazanan bir mi?
Hep derim büyüklük değil işlev önemli...
Merhaba
Mevduat faizleri konusunda yorum yapabilir misiniz? Şu sıralar 18,00 - 19,50 arasında yıllık stopajsız oran almak mümkün. Önümüzdeki 6 aylık sürede beklentiniz ne yönde?
Yukari gider bence.
1 milyon a 1000 kazanma olasılığı yüzde 75 -80 iken
1000 e 100 kazanma yüzde 2 den azdır .
Her gün düzenli olarak tabi ki
son sozu pıyasa soyler.2 yıllık19.da 23 e gıdecegını tahmın edıyorum.
35mılyon demek herkesın borcu var neredeyse...he 10 mılyon belkı iyi olabılır ...
Ben ve dudu ihtiyarlar söyledi ya 84 milyon nüfusta 14 milyonu Belçika standartinda 70 milyonu Somali standartinda yaşıyor işin kötüsü her sene iyiye gideceğine kötüye gidiyor. Belki ilerde Belçika standartinda yaşayanlar daha da azalacak zenginlikte degil fakirlikte birleseceğiz.
faizlerin 0 hatta eksı oldugu donemı yasadık.onumuzdeki yıllarada faiz dahada yukselecek.vur patlasın cal oynasın bitti.
Yazin teknede tatil yapanlar sansli.enerjiyi biriktirdiler .kisin rahatlar[emoji39]
Yalan dolan hayat troller icin kolaydir.gercekler acidir biberde acidir.