Bu hissenin her lotu çeyrek altın kadar değerli olduğunu düşünüyorum... Artık düğünlerde arabası olanlara balata götüreceğim d:))))
Printable View
Bu hissenin her lotu çeyrek altın kadar değerli olduğunu düşünüyorum... Artık düğünlerde arabası olanlara balata götüreceğim d:))))
Maşallah 6 üye 14 ziyaretçi var 30/12/2019 tarihi saat : 16:57 itibari ile ile buğün saat : 17:00 arası foruma 1805 kere ziyaret edilmiş hayat ayrıntıda gizli .. Amor
Tavanda alıcı bekleyen 140.000 işlem görecek hisse adeti 162.000 ytd saat : 17:15 amor
Tavanda alıcı bekleyen 140.521 işlem görecek hisse adeti 162.488 ytd saat : 17:26 amor
Tavanda alıcı bekleyen 134.740 işlem görecek hisse adeti 162.488 ytd saat : 17:33 amor
Bu DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ burada bitemez Ağalar.
Tavanda 12 bin lot saticili kapattı.Artik hissede gerçek yatırımcılar kaldı.
Persembe gununden itibaren sıkıntılı günler yaşayacağız kuvvetle muhtemel ama uzun vadeli yatırımcı olmak budur.
Öğlen 13:55 te çok yüksek işlem olmasina rağmen saat 17 :55 te tüm satıcıların malını tavan fiyat 1.24 ten aldı Ağalar.
Bu kadar yüklü bir alım yapılan günden sonra varsın 0.90 a düşsün korkmaz uzun vadeli yatırımcı.
Sabırla beklemeye devam Ağalar:halay:
Agalarim adamlar mal topluyor.BALAT günlerce tavan tavan gidiyor ve dönüşte gösteren gostere satmak isteyenlerin tüm malını en tepeden aldılar.
Kısa vade vurkaccilar için zor günler başlıyor.
Ama bizim gibi uzun vadeciler için sorun yok 0.70 e kadar düzeltme kabul ederiz.Ama ben 0.80 aşağısını göreceğimiz i hiç düşünmüyorum.
Çetin Tekin Metin Ali Feyyaz Ağam Perşembe günü için taban kapatabiliriz tavan olursa da hiç sasmam.Onemli olan mal topluyor olmaları.Gunlerdir mal toplayan MARBAS 13:55 te yaklasik 260 bin lot mal satmasına rağmen 17:55 te 70 bin lotu geri aldı .
Adamlar türlü atraksiyonlarla mal toplama derdindeler.
Bunların sağı solu belli olmaz.Uzun vadeli düşünenler alsattan uzak durmalı yoksa malını kaptırınca çok yukarilardann alarak lot azaltabilirler.
Neyse satanlar hayrını görsün ,biz uzuncular in ise işi uzun zaten.
DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ 2019 U 1.24 ten kapattı.
2020 hepimize hayırlı uğurlu olsun Ağalar:halay:
ben sizin gibi düşünmüyorum. Balat ile ilgili hiç bir şey değişmedi. Aynı şeyler devam ediyor bu senet diğer senetler arasında fark var. açığa satış yok, kredili işlem yok. tek fiyat, bir aracı kurumdan diğerine satış yapması da riskli senet kaptırma olur. Hatip ağa yoksa sen senetleri sattın mı yazın olumsuz algılanıyor. uzun vadeci olduk gibi Y.T.D.
Aga neyin 0.70 i, sen elindekini 0.80 den bana göndersene nevarsa alırım... Bu hısse 0.80 dönerse hepsi kumpas derim yok oyle bır dunya... Yeniden sıfırdan başlayan bir şirket tahsisli yapacam ortak bulacam, nevar ne yok yeniden değerlıcem diyen bir şirket var karşımızda, 0.80 e dönerse senın maliyetede değdirebılırler:) .. Ben bugun tavandan bıle biraz aldım... Çunku en az ıkı yıl tutacam bu senetleri şirketin durumuna gore sureyi dahada uzatabılırım...
takasları inceledim Marbaş 2019 yılının 12 ayının sonlarına kadar yok gibi en son 12 ayında sonlarında almış 0,676 maliyet 30.12.2019 kadar 220.404 lot almış. hatip ağa yoksa marbaş daki yatırımcı sen misin uzun vadeciyiz falan. işin ilginç yanı bugün hisse alanlardaki yatırımcı iş, ykbnk, bizim,ilk 5 de yani ilk 5 aracı kuruma bakın aslında marbaş son anda bir oyun yaptı oyunda yalnız hesap ödemek ona kaldı gibi HA BU ARADA HATİP AĞA MARBAŞ 70.000 LOT DEĞİL 15.000 lot almış Y.T.D.
hatip ağa sende forex veya matris yoksa nasıl gördün marbaşın son 17:55 de 72.000 lot aldığını çok merak ettim doğrusu
Ben tam detaylı bakmadım Metin Ağam.Once satıp sonra bir miktar aldığını gördüm.
1.03 günü de aynı dedin Ağam.Ben kisaci olsam 400 bin lot alırdım 1 TL'ye kadar .
Bende 4 hikayeli hisse daha var.Biri klmasn 10 bin lot .Tavan çektik bugün.:halay:
Aldım gömdüm toprağa DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ ni .
Siz satarsiniz ama AMOR ve ben SATMAM .3 yıl içinde milyonu görecek inşallah bu lotlar :halay:
organizedeki insaatı biten fabrika arsası kaç metre kare fabrika makinelerle tahmini ne kadar yapar 10 milyon tutarsa hisseye ne kadar yansır
BALAT: Şirket’in, İzmir-Kemalpaşa’daki fabrika binası 7.5 mn TL bedelle Bahtiyar Av Malz. Paz. İnş. Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye şirketin finansman sıkıntısını düzeltmek amaçlı satılmıştır.Üretim faaliyetleri devam edecektir. Satış nedeni ile şirketin kirada kalma süresi 2 yıl olarak planlanmıştır. Şirketin bağlı ortaklığı Berka Balata San.ve Tic.A.Ş â€˜nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde mevcut fabrika binası inşaatıın tamamlanmasından sonra şirket üretim faaliyetlerine Turgutlu'da devam edecektir. eski ahber
bu saatlerde DF ve DFE görebiliyormuyuz forex de bilgisi olan var mı göremiyorum da
Te 1.29 :halay:
Nerede bu taban diyenler?
Tabanlari yaglayip kaçmışlar.:kahkah:
Te tavan 1.36 Agalarim :halay:
70 bin lotla 1.32 açtık.Olsun bu da mükemmel.Hergun mu tavan tavan gideceğiz?
Uzun vade candır kandır .Artı günde de eksi günde de son sözümüz DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ:halay:
Bekleyenler bu tahtada çok ekmek yer...şirketten gelebilecek ani ve guzel haberlerle tahta yeniden coşar satanda arkasından bakar... O yuzden tam bir bebek şirket üstadların tanımı ile düşmüş çıkmış fiyatla ilgilenme al unut senedı..
Bizim Adana da bir laf vardır ;Gocuuuummm Kwon3 um benim.Satan sattığı ile kaldı.
Ne dedik cuma günü "Panikcilerin tüm mali toplandı "
Bu hisse daha yeni başlıyor .3 yıl diye boşuna demiyoruz .
Size DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ dışında 4 hikayeli hissemde daha var dedim.
1 klmsn ,2 dokta .14 aydır elimde bu iki hisse .Ben yapistim mi salmam .
Bu DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ nin sonuna kadar buradayım:halay:
İniş çıkış olacak elbet ama SABİR SABİR SABİR Ağalar.
Eşleşme 1.36 da 68 bin lot.Satista bekleyen 38 bin lot.
Adamlar her türlü toplarız biz diyor .
1,55 değecektir.. 3,20 yönele bilmesi için değerleme raporu gelerek yayınlanması gerekli ytd : ))
:kahkah:
Yahu sen de az esprili adam değilsin kwon3 Ağam.
Dardl de borç çok diye girmedim.Maliyeti düşük olanlar çift haneyi görürler bana göre.
Orada derin Ağam var .Yolda komaz bana göre .Frigoyu nereden nereye getirdi derin Ağam.
Bir inceleyeyim dardl.Bir küçük tohum atabilirim 5 .oo TL aşağısında fırsat verirse tavanlardan.