Hisse tavanı gördü ama buralar hala sessiz sedasız, ilginç.
Printable View
Hisse tavanı gördü ama buralar hala sessiz sedasız, ilginç.
Ha gayret, tavana az kaldı.
Dolaşımda milyonlarca lot var görünüyor. Üstüne geçen gün bir fon milyonlarca mal vermiş küçük yatırımcıya. Ben uzak durmayı tercih ediyorum.
huner bu herşey olabilir......milyonlarca lot dağıtıldıysa ky ya buralarda durduysak güzel benim için...
bir müddet sonra kaldığı yerden devam....al sat tut yatırım tavsiyesi değildir..
https://www.tradingview.com/x/ayeQf6N4/ günlük de grafik böyle biraz teknik de bozulma var illaki
Küçük yatırımcı da çok mal var hisseye etkisi kayda değer...Bakalım yeni iş haberleri gelecekmi ?Allahtan hayırlısı..
Çağırdınız geldik. Sorun nedir ? CANLI sorun istemez. gittiği yerde 2 günden fazla durmaz. Çok hareketlidir. Brüt takas olduğunu söyleseydiniz iyi olurdu. Neyse bakacağız artık. Yemeklerde ot mu var et mi var ? Aç kalırsak kötü.
Yatırım tavsiyesi değildir. Aç kalmamak adına Her yemek yenmez.
Bu yazıyı bu hisseye özel yazmıyorum... Lütfen kişiselleştirmeyelim.. Son dönemde Enerji Depolama+RES+GES başvurusu yapan tüm borsa şirketlerinin sayfasına yazıyorum.. Bir çeşit KY için bilgilendirme yazısı olarak değerlendirin lütfen.. Sonuçta herkes kendi tercihini kendi yapar, kendi yatırım kararını kendisi verir.. Ama BY'lerin bildiğini, KY'lerin de bilmesi gerekir. Belki ben yanlış düşünüyorumdur.. Siz okuyun yazdıklarımı ve kendiniz karar verin...
Haftalar önce söylediğimi, yazdığımı (ve Enerji piyasasında gerçek-fiili yatırımcıların canlı canlı konuştuklarını) aklı başında borsa yatırımcıları da yeni yeni görüyor...
https://twitter.com/_bruglione_/stat...CG0-y8WLAZDlZg
https://twitter.com/herhafta1hisse/s...CG0-y8WLAZDlZg
Enerji Depolama işi kararı/başvurusu dahi bazı hisseleri (Buradaki "Bazı hisseler" ile bu sayfadaki hisse kastedilmemektedir.") aşırı şişiriyor.. Hissede olan yatırımcı memnun tabii.. Bir KAP haberi ile tavan görülüyor. %10-20 kazanılıyor.. Ama beklenilenin gerçekleşmesi mümkün değil... Ülkede O kadar başvuruya (100 bin MW'a yaklaştığı konuşuluyor) yeterli bir Enerji Talebi yok. Konuşulan-başvurulan rakamlar arz fazlasına yol açacak rakamlar.. Mümkün değil.. Sadece borsaya açık şirketlerin başvuruları 10 binlerce MW'a ulaştı. Dilin kemiği yok.. 300-500-1000'er başvuruyorlar...
Türkiye'nin pikte saatlik enerji talebi 45000 MW civarı.. Geceleri 25000-30000 MW civarına düşüyor...
5000 MW Nükleer geliyor seneye.. Baz yük... 10000 lerce MW mevcut baraj ve HES, 12000 MW RES, 9000 MW mevcut GES, binlerce MW çağrı mektubu verilmiş lisanssız GES, 3000 MW JES, 1000 MW BES var... Kömürleri, doğalgazları saymıyorum.
Peki koca koca firmalar, koca holdingler neden bu başvuruları yapıyor.. BENCE, lisanssızlardaki gibi birileri kapasiteleri paylaşmasın, yarın muhtemelen yapılacak olan KAPASİTE YARIŞMA/İHALE'lerinde biz de olalım, açıkta kalmayalım, masada biz de olalım diye yapıyorlar...
Yani şişirilen koskoca bir balon var... Herkes dikkatli olsun...
Ben iyi niyetle sadece yorum yapıyorum...Lütfen yanlış anlamayın.. Hep olumlu yorumları, verilen gazları değil, bazen uyarıları da okumak faydalı olabilir.. Güzel bugünlerde boğa piyasasında bir KAP haberi ile bir iki üç tavan yapıyoruz ve kazanıyoruz... Ama bir de SON KULLANICI olmak var bu saadet zincirinde... O yüzden dikkatli olalım... Yukarıda anlattıklarımı dikkate alalım...
Sonuçta Herkes kendi tercihini kendi yapar.. Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Saygılarımla,
Burada önemli olan yenilenebilir kaynaklardan üretilen enerjidir. YES ler çoğaldıkça fosil yakıt ve doğal gaz kullanan santraller devre dışı kalacaktır. Elektrikli araçların sayısı arttıkça enerjiye duyulan özellikle temiz enerjiye duyulan ihtiyaçta artacaktır belli bir süre sonra RES ve GES kurmak için yeterli alan kalmayacağından erken davranan avantaj elde eder.
Bu korkunç felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce mevlamız gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar versin enkaz Altında sağ kalan vatandaşlarımıza bir an ulaşmağı sağ Salim kurtarılmayı yüce mevlamızdan duacıyız ALLAH Yar ve v yardımcımız olsun
Bu bilançoya rağmen halen güveniyor ve 2,69 maliyetle tutmaya devam ediyorum. Bu ilk iki çeyreğide görelim bakalım
7,50 iyi bir alım noktası idi yine oradan dönmüş
Halka arzda alınıp kesintisiz tutulan lot sayısı 1.744.022 adetmiş. Favök taahhüdü gerçekleşmediği için bu lotlara karşılık 170.565 lot ilave pay dağıtıldı. 16 adedi de bana gelmiş. Benzer durumda olan arkadaşlara hatırlatmadır.
Uzun zamandır hareket yok. Kimse yok mu bu hissede?
SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11/10/2023 08:56:31
Yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi, inşaat, gayrimenkul yatırımları, yurt-konaklama hizmetleri, tarım ve balıkçılık ana iş kollarında faaliyet gösteren Koray Holding AŞ, halka arz için çalışmalara başladı.
Borsa İstanbul'da işlem gören Hun Yenilenebilir Enerji Üretim AŞ'nin yüzde 35,24, Kartal Yenilenebilir Enerji AŞ'nin yüzde 30,91 payına sahip olan Koray Enerji Yönetim Kurulu, şirket paylarının halka arz edilmesine ve bu çerçevede gerekli çalışmaların yapılmasına karar verdi.
Şirket, halka arz süreci kapsamında, Kayıtlı Sermaye Sistemine geçiş ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na 10 Ekim 2023 tarihinde başvuru yaptı.
Şirket'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Koray Holding, Türkiye’de 100,16 MWp ve Ukrayna’da 6,97 MWp kurulu güç olmak üzere toplamda 107,13 MWp büyüklüğünde enerji santrali portföyüne erişti. Aynı zamanda 10,5 MW mekanik kurulu güce sahip biokütle enerji santrali projesini de 2020 sonunda devreye alarak faaliyete geçirdi. Koray Holding, ortaklığı bulunan toplam 38,14 MW mekanik kurulu güç büyüklüğünde hidroelektrik santralleri ile enerji portföyünü zenginleştirdi.
Koray Holding, yenilenebilir enerji alanındaki varlığına ek olarak, başta Koray Şirketler Topluluğu olmak üzere bünyesindeki şirketler ile müteahhitlik, gayrimenkul geliştirme alanlarında faaliyet gösterirken, tarım, balıkçılık, eğitim ve yurt işletmeciliği gibi yeni sektörlere de adım attı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Arkadaşlar bu ana şirketin halka arz edilecek olmasının alt şirketlere de olumlu yansıması gerekmez mi? Neticede şirketin kasasına bir dünya para girecek, borçlar ödenecek, yeni yatırımlar gelecek vs.
Şirketimiz web sayfasında (www.hunyenilenebilirenerji.com) yer alan günlük, aylık ve yıllık enerji üretim gelirlerimizin takip
edildiği sayaçlarda, veri akışının kesintisiz sağlanması amacıyla bakım
onarım çalışmaları başlamış olup, sayaçlar devreye girdiğinde kamuoyu ve yatırımcılarımız
tekrar bilgilendirilecektir.
Saygılarımızla,
buralar yine dutluk olmuş hep :)
Yatırım Faaliyetlerinden Gelirler
01.09.2023/01.09.2022/ 3.çeyrek2023/3.çeyrek2022
25.622.757 / 87.553.647/.................. /5.216.700
3. çeyrekde yatırımdan delen gelir hanesi neden boş...Dönem karı çok düşük kalmış...
ölü numarası yapıyor ********ler...
sende boş çıktın, güvenimi kaybettim öz kardeşin karye ye bak sana bak birden bu bedelli de neyin nesi amacın belli oldu
Bilançosu kısaca kötü ayrıca hasılat 105 milyon komik Bi rakam allahtan turan varlıkları var kambiyo geliri yazmış onlar olmasa nanay yavrum nanay olur