Birde ne zaman bölünecek
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Birde ne zaman bölünecek
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler
Düşmana vurur gibi verdiler.
maliyetler 1000 tl üstü onun için bu hisseye bişey olmaz
seans sonu mu işlem yapıyor hisse
seanslar 9:55 12:55 13:55 17:55 ve 18:05 te oluyor
Eşleşme paylaşacak yok mu
Bir ara sordum 1400 dediler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkezlere bol kazançlar
sırf ileride çocuklarıma 7000 bedelsiz aldım diye 1 adet yonga aldım bugün 15000 olsada satmam:)
[QUOTE=besonderes;1841767]sırf ileride çocuklarıma 7000 bedelsiz aldım diye 1 adet yonga aldım bugün 15000 olsada satmam:)
hoş geldin aramıza bu hisseyi zaten yatırım amaçlı almak lazım 146 lotla duruyorum bende çok iyi yerlere gelecek çok eminim ben bu yongadan
Terazi ve tutar Saıt bey dostum ne olur bu yonga 20000 tl çıkacakmış. Doğrumun kaçtan bulunur acaba bılgın varmı Tlf 05324037770
[QUOTE=alemindoktoru;1844925]Terazi ve tutar Saıt bey dostum ne olur bu yonga 20000 tl çıkacakmış. Doğrumun kaçtan bulunur acaba bılgın varmı Tlf 05324037770[/QUOTE
Dip fiyatı belli 1000 tl üstte sınır yok akıllı olun üç beş kara bakıpta satmayın sabır edin çok kazanın
bu sekilde rekor bolunen kagitlar en az minimum 15 kat yol alirlar. bu da en az 4.000 li rakamlara tekamul ediyor..bu kagidin kagit sayisida az. bolunme sonrasida iyi olma ihtimali var...arkadan isbiride kiyaslarlar..onunda temel verileri guzel . isbir ide yongaya yaklastirirlar...bu arada isbiri en az canagi tamamlatirlar once...
Yüz bin milyon baloncuk
[QUOTE=tutar;1844700]Ee güzel kardeşim bu nasıl bir hayal dünyası böyle. Hesap yaparak mı konuşuyorsunuz bilmiyorum ama isterseniz ben hesaplayayım yanlışım varsa söyleyin doğru ise gercekten buna inanıyor musunuz bir kez daha düşünün. 146 lot bölünmeden sonra yaklaşık 12000 lot yapar. O da 12000×250=3 milyon eder. Böyle bir parayı borsada ancak spekler patronlar ve bir de galip kazanabilir ki bu hisseden asla değil. Ytd
Hadi bakalım yonga yap bi tavan
Arkadaşlar 4 lot da ben katkı olsun diye aldım.....Maliyetlerim 1 lot 1416,3 lot 1441.10.....!!!!
Öğleden önce aldım....!!!!
Hayırlısı bakalım....!!!
Tutar arkadaşım yazdıklarında TUTARSIZLIK var.....Sen 1232 iken aldın hisseyi......Ayrıca da 146 lot lafını da kullanma....!!!
Ayıp oluyr....Burada ekmek peşindeyiz......Yazdıklarımızda biraz TUTAR olsun......!!!
''Atıyorum ama TUTAR.'' zannediyorsun ama tutmuyor......!!!!
Senin yongayı satmayıp TUTMANA hayranım...Helal olsun....!!!!
Arkadaşlar tavuklara iniyorum......Eşleşmeleri YONGA topiğinde yazmaya devam edeceğim....!!!!
Aha tatar tahtaya geldi hemde 2 sip hissesine aynı anada.Çarşı karışır.Ayrı bi takipçi gurubun var maşallah.
146 lot çok tehlikeli halka açıklığın yüzde 10 u Tutar arkadaşda.Aman kardeş sıkı tut.Bi salarsan mazallah😂😂😂
yonga 1500 den 6 lot eşleşecek...satıcı 60 lot satıcı kalacak...!!!!
sip e kimse gelmez kardeşim merak etme....!!!
Korkmasınlar bu kadar hareket etmesini bilene burası da iyidir.
1500 de 77 satıcı....!!!
Önemli, değil,demirden korkan trene binmesin....!!!!
Bakın benim tek bir hissem var oda yonga evet iki yıl önce karar verdim toplamaya ama kısmet olmadı eger ozamn haftada 10 lot alsaydım şimdi hisseyi ucururdum ama kısmet degilmiş nedendir bilmiyorum ama bu hisseye çok güveniyorum param oldukçada alım yapacam size bir soru 200 bin yatırsam kaç tavan gider varın gerisini siz getirin hissede olan belli satan belli gidecegi yer belli bu hafta yada haftaya diger onayda gelirse Varın siz düşünün ne olacagını AHŞAP SAĞLAMDIR