[QUOTE=Uzman61;5846540]Smart güneş tespitlerim
-2022 patron garantili min. Favök 26 m usd. Olmazsa aradaki farkı hisse verecek arzdan tutanlara. Böyle bir fırsat ben hiç görmedim.
Bu durum gerçekleşir mi? Favök 26 milyon usd.
Printable View
[QUOTE=Uzman61;5846540]Smart güneş tespitlerim
-2022 patron garantili min. Favök 26 m usd. Olmazsa aradaki farkı hisse verecek arzdan tutanlara. Böyle bir fırsat ben hiç görmedim.
Bu durum gerçekleşir mi? Favök 26 milyon usd.
bir kaç gün içinde açıklama gelir belki pazartesi bölünür onun için akşama kadar haber gelmesi lazım yoksa en geç çarşamba tahmin ediyorum bölündüğü gün ve işleyen iki gün sonunda hesaplara geçer elinizde yoksa bölündükten sonra da alabilirsiniz varsa bir şey yapmanız gerekmez sığ olmaktan bir miktar kurtulacaktır ve ilerde bir daha bölünme fiyatı üzerine atacaktır inşallah
Bölünme onayi gelmiş. Tavan kapatmış ama burada sabah seans öncesi yazilan bir iki mesajdan başka bir şey yok. Hic mi ky yok bu kağıtta.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20221015-2.pdf
SMRTG İzmir'de yapılacak olan Fotovoltaik Güneş Paneli üretim tesisi yatırımına proje bazlı devlet yardımı verilmesine karar verildi
Gerçekten çok ilginç ky nin bu kadar az olması. Galiba herkes benim gibi hızlı yükselişle gittiği için cesaret edemedi. Şahsen arz sonrası hızlı çıkış gösterdiği ve hiçbir düzeltme yapmadığı için benim gözümü korkutmuştu, üstüne patron bu yıl 250 milyon tl favök bekliyoruz dedi, iyice soğudum. Üstüne bu destek geldi ne diyelim kısmet.
Yatırım tesvik yazısını okuyup yorumlayabilen varmi. Twitter da bir sürü garip yorum var. Yatirimin tamamini devlet karsilayacakmis gibi bir algı oluşmuş. Benim anladigim vergi sgk konularinda çok iyi destek var . Bir yerde yuzde 80 yazan bir bölüm var. Onu anlamadim.
bu teşvik haberine başvuru yapıldı da bizim haberimiz neden yok acaba çok kızdım daha çok mal alırdık ya
Giden değil harekete hazır trene binilmeli bence
Bünyesinde birkaç tane yenilenebilir enerji şirketi bulunduran
Karı piyasa değerinden fazla
VERUUUU yu bir inceleyin derim
O kadar
100 fk 20 pd cok daha ucuz sirketler var yaziktir fiyatlamis zaten herseyi
Mark Mobius şirketin Kavacık'taki merkezini ziyaret etmiş. Uluslararası büyüklükte bir fonun sahibi. Bu tarz adamların dakikası bile kıymetlidir. Herkes kendisine göre yorumlasın bu ziyareti
LinkedIn de çıkmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9fdfea5216.jpg
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirketimizin İzmir ilinde yapılacak olan 2.048 MW/Yıl kapasiteli fotovoltaik güneş paneli üretim tesisi yatırımı ile ilgili T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğu teşvik başvurumuz Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı verilmesi kapsamına alınarak 15.10.2022 tarih ve 31984 sayılı T.C. Resmi Gazete'de yayınlanan 6211 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kabul edilmiştir.
Teşviğe konu öngöürlen sabit yatırım tutarı 7.627.000.000 TL olup, yatırımın yararlanacağı teşvik unsurları aşağıdaki gibidir.
a) Gümrük Vergisi Muafiyeti,
b) KDV İstisnası,
c) KDV İadesi,
ç) Vergi İndirimi (vergi indirim oranı : %100, yatırıma katkı oranı: %80, yatırıma katkı tutarının yatırım döneminde kullanılabilecek oranı : %100),
d) Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği (azami tutar sınırı olmaksızın 10 yıl),
e) Nitelikli Personel Desteği (azami 120.000.000 TL),
f) Enerji Desteği (işletmeye geçiş tarihinden itibaren 10 yıla kadar 100.000.000 TL'yi aşmamamak üzere enerji tüketim harcamalarının %50'si),
g)Yatırım yeri tahsisi
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Haber tavandan açılmasını sağladı. Gün içi kilitli kalır mı???
BU şirketin halka arz olduğu günlerde burada şu yorumu yapmıştım tavan tavan gitmesi gereken hisse acı çektiriyor 7 8 ay gecikmeli de olsa oluyor olacak olanlar elimde o gün ki kadar var mı yok ama olsun harekete katılıp üç beğ kuruş aldık uzun vadeye ayırdır kalan kalsın 3 5 15 yıl
Not edin bir yere
Vesbe, bantaş sekfk tekfen avod
Vertu yu da unutmamak lazım
41 kere maşallah hissemize..Çok güçlü duruyor, özellikle proje bazlı devlet desteği haberi ilaç gibi geldi.
15 yıldır borsadayım, bu kadar kısa sürede bu kadar uzun tavan serisi gördüğümü ve böyle güzel para kazandığımı hatırlamıyorum. Her gün darphane gibi maşallah :)
Özellikle Rusya-Ukrayna savaşında bir durulma olmadığı sürece enerji sektörü en kritik alanlardan biri olmaya devam edecek.
Savaş son bulsa bile bu savaş sayesinde tüm gelişmiş ülkeler enerji bağımsızlığının önemi çok daha iyi anlamış vaziyetteler ve yenilenebilir enerji kaynaklarının tamamı altın değerinde olmaya devam edecektir.
Kısa vadede düzeltmeler olabilir ama bu konjonktürde orta vadede tüm sektör için yön yukarı olmak zorunda bence. Gesan ve kontrolmatik hisselerini de uzunca süredir tutuyorum ama smart'ın yer ayrı, ihracat açısından daha başarılı bir firma bence.
Herkese bol kazançlar.
yarın başlıyor bölünme hayırlı olsun
onca saçma sapan içi boş hisseler tavan tavan gidiyor nerdeyse hiç uyarı ceza almıyor ama ülkemizin en büyük yatırımlarından birini almış şirketimize sürekli ceza ve uyarılar veren spk ya şikayet maili atama davet ediyorum sizleri
Bu hiç tavan gitmiyor,ya 20 lerden 100 küsürlere gelmiş, 6 ay olmamış, yazmayım dedim dayanamadım.Sanki bir senede yüzde 10 gitmiş gibi söylüyorsunuz.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yavrucuklar hesaba yatmış
Bedelsiz hisselerimiz hayırlı olsun.
Y.T.D.
tavanda bekleyen alıcı sayısı 24552 şu an için bekleyen lot sayısı ise 3 milyon 302 ikibin 843 lot bu çok güzel ya
Dört milyon lot alış var ve veren olmadı, maşallah.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi