Bu konu tartışmalı.
Herkesin farklı fikri var.
Hakimin takdiri diyelim.
Hakime yaptırdığım giydirmeyi geri alayım bari :)
Ama şu bir gerçek ki, hakim ve savcıların kalitesi çok düştü.
NAS kafalı ekonomistlerden farkları yok.
Printable View
MÜSİAD Başkanı Asmalı: Piyasa en az 200 milyar TL'lik KGF paketi bekliyor.
Bunlar artık iyice mide bulandırıyor.
Doymuyorlar.
Aç köpekler.
Husilerle Yemen hükümeti, 2 aylık ateşkes kararı almış.
Petrol fiyatlarını bu da biraz aşağı çekti.
Çin ve Hindistan, Brent petrolün %20 altında, Rusya'dan ham petrol alıyorlarmış.
Ohhhhh mis....
Benzinciler ve motorinciler sürekli öpüldü.
LPG'ciler kendilerini unutturdu.
60 65 kuruş zam bekleniyormuş ama yine de şanslılar.
Habere bak :
2012'de Fransa'nın zenginlerden aldığı vergiyi artırması üzerine Rusya'ya taşınan ve Rus pasaportunu bizzat Devlet Başkanı Vladimir Putinden alan ünlü aktör Gerard Depardieu, Rus liderinin çılgınca, kabul edilemez taşkınlıklar yaptığın söyledi.
Depardieu, Putin'in kararlarından Rus halkının sorumlu tutulamayacağını da ekledi.
S&P Türkiye’nin kredi notunu 1 basamak indirdi
S&P: Artan gıda ve enerji fiyatları da dahil olmak üzere Rusya-Ukrayna çatışmasının yansımaları, Türkiye'nin zaten zayıf olan ödemeler dengesini daha da zayıflatacak ve enflasyonu artıracaktır.
kesin hollandalılardır :he:
5 İmam Daha Gençlik ve Spor Müdürü Olarak Atandı
Diyarbakır’da İl Müftülüğü kadrosunda görevli 5 imam açıktan atama yoluyla 5 ilçeye Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı. Atamalar kentteki eğitim camiasında büyük tepkilere neden oldu.
ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER TEPKİ GÖSTERDİ
Atamalar, özellikle de atanamayan öğretmenler başta olmak üzere eğitim camiasında büyük tepkilere neden oldu. İmamların kendi meslekleri dışında farklı kurumlara liyakatten uzak biçimde atamalarının haksızlık olduğunu belirten eğitimciler, İmamlar vaaz versin, camilerde namaz kıldırsın. Herkes kendi işini yapsın. 2 milyon nüfuslu bu kentte bu alanda uzmanlaşmış kadro sıkıntısı mı var da gidip Diyanet kadrosundan atama yapılıyor. Herkes kendi işini yapsın diye tepki gösterdiler.
Bağlar, Sur, Kocaköy, Lice ve Kulp Gençlik Spor İlçe Müdürlüklerine imamların atanması da bu zincirin son halkasıdır. Her dönem diyanete aktarılan devasa bütçelerle bu denli kadrolaşmalar yaratılıyor.
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası Diyarbakır 1 No'lu Şube Başkanı Zülküf Güneş imam atamalarıyla ilgili SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada, “İktidarın görevi toplumun din ve vicdan özgürlüğünü sağlayarak, laiklik ilkesine göre hareket etmektir. Ancak yaşananlara bakıldığında kurumlarda yaratılan siyasallaşma her geçen gün daha da pervasızlaşıyor†dedi.
Güneş şöyle devam etti:
Farklı kurumlarda atamalar KPSS ile yapılıyorken Diyanet İşleri Başkanlığı istisnai kadrolarla dilediği kişilere istihdam yaratarak kurumlar arası geçişlerle diğer kurumlara aktarıyor ve yönetici yapılıyorlar. Binlerce beden eğitimi ve spor meslek yüksek okulu mezunu varken böylesi bir kadrolaşmanın yapılması çok manidar. İmamların görevi toplumun manevi değer ve sıkıntılarıyla ilgilenmektir.
Böyle bir atamanın yapılması toplumun din ve inanç özgürlüğüne de müdahaledir. Bu atamalarla Müslüman olmayan yurttaşların bu kurumlara güven duygusunun da zedelendiğini söyleyebiliriz. Her konuda olduğu gibi liyakat esas alınarak bu alanda eğitim almış mezunlar varken böylesi atamalar kabul edilemez.
https://www.medyafaresi.com/haber/be...tirildi/985464
İstanbul Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın "Orası tarihi bir alan, çevresindeki kültür varlıklarına erişim kısıtlanır" açıklamasını gerekçe göstererek İBB'nin Sultanahmet Meydanı'ndaki ramazan etkinliklerini yasakladı.
AnadoluOtoyolu, BoluDağıTüneli'nin Düzce girişinde meydana gelen heyelan nedeniyle güzergâh Ank. yönünde 3 şerit, İst.yönünde 1 şerit olmak üzere trafiğe kapatılmıştır.
Trafik İstanbul istikametinde Abant'tan, Ankara istikametinde ise Kaynaşlı'dan #D100'e aktarılacaktır
:he::he:
https://files.catbox.moe/dnng56.JPG
Ne zaman bitecek bu savas acaba?
On kez yazdım
Yedi sene üç ay bir fit
Şu an bir ay bir hafta iki fit geride kaldı
Hesab edersin
Yerlilerin verdigi yemekleri yiyen 2 rus olmus, birisi agir yarali. Zehir koymuslar icine.
Bu teroristbasi niye boyle yapti acaba? Yuzyillar boyunca bu halklar birbirinden nefret edecek.
%75'e cikmis yine reytingleri.Alıntı:
24-02-2022, 07:37 #6043
666
Putin bakmis reytingler %50'ye iniyor yavas yavas 2010'dan sonra. Kirima bir dalmis Ruskilere Vatan-Millet-Sibirya satmis, %85 olmus hemen reytingi.
Sonra halk bakmis Vatan-Millet-Sibirya yenilen birsey degil, her yerden yaptirim geliyor ekonomi gocuyor. Yine %60'lara inmis.
Hopppp Ukranya.
Diktatorlerin modus operandisi hic degimez.
https://i.ibb.co/4NhwNbS/putin-Untitled-1.jpg
Yanliz bu diktator isi bilen bir diktator. O kadar dunya saldirdi, rubleyi tas gibi tutuyor. Ilk gunden MB'si %11 artirmisti faizi, kapital kisitlamalari getirdi. Oteki isini bilmeyen ufak diktatorlerin ornek almasi lazim.
%83 olmus. Pe.
https://i.ibb.co/dQmcqjX/putt-Untitled-2.jpg
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/br...rendi-42031337
En son Zbigniew ile bu (zbignoş buna el veren) bu ikisi hakkın rahmetine inim inim gittikten sonra
Bi devir sona erdi yiğidolar
Insanlik icin tek yaptigi sosis gibi fuze uretmek commielerin.
Tarihi boyunca hicbirsey icat etmemis.
Nukleer bombalari bile ABD'den calmislar.
Lithuanya Rus gazini kesmis.
Estonya da bu hafta kesiyormus.
Ukrak kardeslerimizin oldurulmesini fonlayamayiz diyorlar.
Sonra da commieler NATO genislemis de...
Adamlar ne mal oldugunu bilyor Rus ayisinin.
Kendileri girmek istiyordu NATO'ya.
Yanibasinda bir tane dengesiz krazeeeeeeeee bir Finladiya'ya bir Polonya'ya bir Cekoslovakya'a saldirirken, 50 bin Estonyaliyi gulaglara gonderirken tabi ki isteyecekler.
Çoh eyi eylemişler
Önümüzdeki kış baham
Gıçları donunca nöörecekler latvia estonya litaun lu lar
Eskiden eyiydi
Riga da disko da mini etekle dans etme
Raks eyleme
Artık gaz da yok
Mini etekliler
Alttan ısıtmalıyız biz derler artıkın:))))
Hahaha
Hep düşünürdüm
Mini etekli nası üşümüyo? Deye
Demek ondan imiş
Tahmin ediyorum
Baltık ta o bölgede yani
Ekim de kış girdi ya
Açtın kalüferi
Binanın dış yüzey tuğlaları
En az 15 günde ısınır
Tabi sonra hiç kapamıycan sobayı
Yoksa gene bi onbeş gün daha
İlk ısınma süresi
Yalandan bıkbık ötme kolay
Dayanışıyomuş
Rutin reyiz bi şeyi dayasın seneye gışın
Gazın faturasını
Doğalgazık:))
Dayanışırsın
Ama
Tersten
Dur benim derdim buyuk eco, kartimi hacklemisler. Hayatim kaydi. Kesin bu commielerdir.
Bankalarin isi birkac gunluk birsey degil. Hukumet degismesi gerekiyor onlarin adam gibi prim yapabilmesi icin. Alip atacaksin arada. Ben Garanti de aldim cuma. Cimentolari bilemeyecegim cok uzun sure oldu bakmayali.
Domates fiyat endeksi Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 191.76 artış gösterdi. Bu artış, son yedi yılın Mart ayları içinde açık ara, yükseliş rekoru oldu-Antalya Ticaret Borsası
San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Mayıs ayı toplantısında 50 baz puanlık faiz artırımı yönünde görüşlerin çoğaldığını söyledi-FT
Enag: Mart enflasyonu %11.93
Benim tahminimiz 2.5 puan üzerinde.