Hayırdır inşallah. Ne oldu birden bire
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırdır inşallah. Ne oldu birden bire
Patron büyük ihtimalle alım yaptı bugün.
YTD.
Alım yaptığında böyle olmaz. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soke ovasında yetısmıs kekık cayımızda var
ege ye has
svg
Beklentilerin üzerinde bir bilanço gelirse, yükseliş için sonbahar aylarını beklememize bile gerek kalmayabilir
Ha bir de artık şirketten hisse geri alım beklentileri iyice tavan yaptı... Eli kulağındadır diye düşünüyorum
Hap gıbı bır anlatım tavsıye ederım
selamlar
Bilanço fiyatlaması yavaştan başladı galiba
Tavan bu hisseye çok yakışıyor... ama uzun zamandır hasret kaldık
Eylül ayı ile birlikte yumurtalık liman inşaatı başlar mı, başlarsa hissedeki hareket nasıl olur...
Devam eden diğer yatırımların devreye girmesi ve kapasite artırımları hisseyi nereye taşır...
Petrokimya tesisi yatırımında temel atma ne zaman olur
Bu dev yatırımda yabancı ortak alınacak mı, alınacaksa ortaklar kim olacak...
uzun vadeli yatırımcılık böyle bir şeymiş, kafamda deli sorular :)
Yanlış bilmiyorsam henüz arsayla ilgili kap bildirimi yapılmadı. Bu kadar sürede inşaat başlarmı bu durumda
Yaz dönemi hisseler açısından durgun aylardır. Ama sasa açısından bana göre iyi geçiyor. 41 lira üzerinde çok saglam bir ortalama oluştu. Gelecek her olumlu haber hisseyi yukarılara taşır
Bildiğim kadarıyla liman kurulacak arazide sorun yok. O yüzden liman inşaatını öne çektiklerini basında açıklamışlardı
Ben bilançoya odaklandım. Bu hafta açıklanacak.
su an 5 mılyon m2 uzerınde arsamız var orada
Al-sat çılar şimdilik sürekli voleyi vuruyor... bakalım biz mi yaya kalacağız yoksa onlar mı
Sabır , temel direk taşımdır.
Yine , taşın çatlayacağına inanıyorum.
Avrupa istikrarsız bugün.
FED bu hafta 75 mi ? yoksa 100 mü diye yorumlar var.
Sakin sakin izlemeye dewam......
Extreme bir durum olmadığı sürece , yolum belli....
Herkese bol kazançlar.
Sewgiler.
Beetlejuice.
çaktılar gene
Hep şirkete ve patrona övgüler yağdırıyoruz ancak bazen de eleştiriyi hakediyorlar...
Son üç aydır hisseye sahip çıkıyorlar görüntüsü bana göre kayboldu...
Oysa yatırımcısına ve hissesine sahip çıkan şirket olarak nam salmışlardı...
Bir an önce tekrar eski vizyonlarına dönmeleri gerekir...
Sewgili Aytunç ,
Yapıcı , doğru ve zamanında yapılan Eleştiri bizi her Zaman güçlendirir diye düşünüyorum.
Geçmiş yıllara baktığımız zaman sosa her zaman belli dönemlerde aşağıya We yatay olarak hareket ediyor. Zamanı geldiğinde yatırımcısını üzmeyecek şekilde yaptığı işler yatırımlar doğrultusunda artış gösteriyor
Herkese bol kazançlar
Teşekkürler
Beetlejuice
Bu yaz mevsiminin sıcağı ile bu ülkenin yöneticilerinin eritmediği ne kaldı.!?
Ben bilmiyorum...!!
Önceleri,Sasası olanın Tasası olmaz denirdi.Şimdi tasası olmayan kalmadı gibi..
Erdemoğlu !! hissene ve yatırımcına sahip çık lütfen... Şirkete övgü yağdıranları utandırma
Otuzlu bir koli yumurta 60 lira olmuş. Bizim sasa bir koli yumurta etmez oldu. Haklısın sayın Aytunç. Şirketin hissesine sahip çıkma vakti geldi geçiyor bile.
Sasa takipçileri veya yeni girecek olanlar kuş sitesinde belli kişiler mevcut.
Bunların gazı ile tahta almayın bu adamların maliyetleri çok aşağılarda ,
Bu yüzden olumsuz bir söz duymazsınız bırakın onu RESESYON olursa , hükümet değişirse , mal satışlarında sıkıntılar yaşanırsa vs vs böyle konulara hiç girmezler .Hep 2030 derler başka birşey yok , yav 2030 bekliyeceksen sabah akşam sitede olmanın anlamı ne al malını çekil kenara, yok erdemoğlu ile resimler paylaşmalar vs ne gerek var.
Sonuç olarak önünü göremeyen bir dünya var temkinli olmakta fayda var ve maliyete göre hareket edilmeli.
bol kazançlar
Bence resesyonu çoktan fiyatladı borsalar şimdi gelecekse anca resesyon rallisi gelir