Hadi yürü bakayım
Printable View
Hadi yürü bakayım
Jbl kulaklık aldık desteğimizi attık reel olarak bekliyordum bizim kız ne zaman bu kulaklıktan isteyecek diye kulak içi bozuldu şarj etmiyormuş felan filan neyse hiiç ikiletmedim gel alayım dedim
İlk hedef 32.20 artık 29 larda Bi sıkışıyormuş gibi yapar ama
Kar iyi gelmiş 277 milyon civarı. Bir yandan geri alımlar sürüyor.
Dün itibariyle
Şubat 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 6 Mart 2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir. 6 Mart 2023 tarihinde 26,10 – 26,26 TL fiyat aralığından (ortalama 26,21 TL) 25.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu AZTEK payları toplam 472.118 adet olmuştur. (Şirket sermayesine oranı %0,4721)
Çok bişey söylemiyecem 3.Ç den biraz düşük ama olsun bu şirketin en iyi bilançoları 3.Ç çeyrek lerde geliyor demek ki yaz aylarında kulaklık satışları daha fazla oluyor anlaşılan sene sonu için iyi bir bilanço ben çeyreklik bazda 100 milyonun altına düşmez damiştim kendimce ama 88 mil geldi
Geri alımı da çok ağırdan alıyor yönetimi de az çok anlıyorum fiyatı şişirmeden toplamak istiyorlar bana göre şirket alımları bitince bu tren kalkar ama bayağı Bi zamanı var daha
Penta nın bilançosu gelmiş miydi onla Bi kıyaslasaydık hele
Ayrıca ben nakit temettü vereceğini de sanmıyorum nakit temettü yerine bedelsiz verir %50~100 arasında Bi bedelsiz açıklar diye düşünüyorum zaten nakit temettü de vermesin
Alışta bekleyen lot 71
Satışta bekleyen lot473
Hisseyi öldürdüler
Doyumsuz insanların katkılarıyla 277 milyon karı beğenmemişler satıyorlar bide 400 milyon kar bekleyen hıyarlar var yazıyorlar yok 400 bekliyordum da zaten onların amacı böyle yüksek rakamlar yazıp yatırımcıyı gereğinden fazla beklentiye sokup ardından hayal kırıklığı yaşatmak değilmiydi
Ben astoruma gidiyorum kalın sağlıcakla ne zaman 29 üstüne atar o zaman gelirim
https://www.linkpicture.com/q/Screen...308_172558.jpg
Bunu buraya attım ki hisseye kim kan doğuruyor göresiniz hani 32 33 hedef fiyat veren vardıya hisseyi halka da arz etmişti alın ne şekil baskı kuruyor görün
Şirketin sene başında öz sermayesi 200 civarı üstüne 277 milyon kar yapmış iyinin ötesinde bir yıllık kar bence şimdi eg kığ pis diyorlar şimdi güzel bir disbiritörlük anlaşması süper olur karlılığı arttırıcı Bi hamle bekliyorum mesela BOSE nin disbiritörlük veya başka Bi disbiritörlük
Tüm herkesi terse yatıracak Bi hamle lazım
Apple car elektrikli aracını getir veya Apple scooter olur
Bi hissem tavan olmuş daha en az 5 tavanı daha var sen oyalana dur bak ben sana ne yapacam
1 lira nakit temettü için kimse bu hisseye tenezzül etmez ama %200~100 arası Bi bedelsiz verseydi herkes sıraya girerdi 100 liralara bile gidebilirdi sırf ütebay lar ceplerine para koysun diye nakit temettü veriyor
E data %200 bedelsiz verecekmiş göreceksiniz aztek in fiyatını kısa zamanda ikiye katlayacaktır
Yatırım fonları sürekli satıyor ben şirket sahiplerinin de yatırımcı dostu olmadıklarını düşünüyorum bunlar alıyor kepçeyle yatırım fonu kazanlar kafasına bocalıyor danışıklı dövüş gibi hisse 38 den düşmesi bofa nın marifetiydi ardından fonlar bir gün sonra sattı bilerek hisseyi manüpüle ettiler bir dahada esaslı Bi alış yapmadılar aldıklarında bir bilemedin iki güne satıyorlar can sıkıcı noktalarda al satla para kazanıyorlar malesef
Grafiğine de içine etmek için tüm çabalarıyla çalışıyorlar malesef yatırımcı istemiyorlar veya tüm amaçları söğüşlemek
Şöyle bişey yapsa nakit temettü vereceği 100 milyonu hisse geri almaya kullansa üstüne %150 bedelsiz verecem dese duman olur bu hisse bence yaptığın başvuruyu geri çek dediğimi yap zaten 100 milyon daha geri alım yapacam desen almana fırsat vermeden topuklar gider hisse
Sanki nakit temettü isteyen mi oldu senden kendi kendine Bi şeye soktun şirketi para şirketin kasasında dursaydı veya geri aldığın hisselerede sonuçta para artı hisse fiyatı artmaya başlayınca o hisseleri senden almak için elli tane fon sıraya girerdi aldığın fiyatın çok üstüne verir geçerdin hem şirketin finansallarına olumlu yansırdı
Son iki üç günde fonların satışıyla hisse aşagı geldi bugünde gedik üzerinden sattıklarını toplamaya çalışıyor
Keşke şu yatırım fonları ellerindeki lotları satıp siktiolup gitseler gitseler gelecek bilançolarla hisse ederini bulsa
Sayın klavuz, bir yazan sen kaldın buralarda bir okuyan da ben sanırım.
Var var pusu gözetleme yapıyorlar
Yine trade peşindeler
Hep aynı nakarat çok sıkıldım çok
Bugün Bi zorlanacak burayı çok denedi geçemedi çünkü
20 dk da 2 milyon hacim bu hisseye biraz fazla değil mi
Alışta bekleyen lot 88 000
Satışta bekleyen lot 545 000
Alışta bekleyen lot194 bin
Satışta bekleyen lot535 bin
Ben yazana kadar üç beş binlik değişimler oluyor ama artık idare edin
Kendini ispatlama sı için boş beleş olmadığını göstermesi için buraları geçmesi lazımdı güçlüce
Alışta bekleyen lot 122 000
Satışta bekleyen lot674 000
Hep aynı hareket yine güneşli günler bitti sanırsam
Garanti satıyor kesin fonlar geçen seferde garanti üzerinden satmışlardı