Bugun kapanışta ceza gelir yüksek ihtimal bugunki tarihi hacim de ay sonu viop açığını kapamak için olabilir seans sonu ceza gelecek mi bakalım
Printable View
Bugun kapanışta ceza gelir yüksek ihtimal bugunki tarihi hacim de ay sonu viop açığını kapamak için olabilir seans sonu ceza gelecek mi bakalım
Bofa iki gündür Tuprs ve Odas'da ciddi pozisyon hafifletiyor. Tuprs da kılçıksız hepsini karşılıyorlar.
Dün gapli yukarı açılış yaptığımız için devre kesici -%2 de devreye girdi ve zincirleme bir etki yarattı.
Tahta 7,80-8,00 liralarda stabilize oldu gibi görünüyor şu an için.
29 Eylülden itibaren XU100 %24, Odas %30 yükselmiş anlık fiyatlar ile.
şirketin 2023 hedefleri ile ilgili bilgisi olan varmıdır
saygılar
Şirket beklentilerinden bahsediyorsanız yatırımcı sunumu bile olmayan şirket olduğu için öyle bir şey yok. Yatırım vs konusunda da yatırımcı ilişkileri illa enerjiye yatırım yapacağız gibi bir durum yok, başka sektörleri de araştırıyoruz demiş galiba. (Forumda yazılmıştı.) Gelecek sene özelinde Odas için konuşan bir tek Yunus Şahin’i gördüm.
https://youtu.be/GFXck_CxlQE
Bank of 28 milyon satmış bu aracı kurum yasaklanmalı bnce türk borsasında 4 lü rakamlarda ikende 48 milyon lot aynı gün satmıştı odaşta
Toplu mal iskontolu satılır normal. Hem Tuprs hem Odas'dan aynı grup çıkıyor. Belli bir fondur bu.
Tahtacı odaşı kyla doldurdu herkesin dikkatini toplamayı başardı gözgöre g.öre çıkarmaz bilançoya kadar süründürür
Çok ters zamanda düzeltme yaptı tavnlar havada uçuşurken tahtacı gümletti herkesi tüh sana odass 7.29 da durur ancak bu ay sonuna kadar ytd
VBTS gelmemiş
Ayrıca ben hisseyi alalı 1 ay oldu o günden bugüne alım fırsatı vermemişti Odaş hissesi belki de alım fırsatı veriyor yüreği yetene mangal gibi yürek olacak mala girmek için o da ayrı konu fakat forumda temelci arkadaşlar ucuz olduğunu belirtiyor iyi ve mantıklı paylaşımlar yapıyorlar. Son olarak Şirketin yaptığı açıklama son derece faydalıdır kafalardaki soru işareti bitmiştir.
Dk. 52:40 tan itibaren Yunus Şahin Odaşın 2 günlük düşüşünü yorumluyor.
https://youtu.be/4ewkIChvYy0
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ciddi hacim olmuş. Baya da bir açığa satış işlemi gerçekleştirilmiş.
Bana mı ?yazdınız yazıyı bak ortak diyorum fakat esen boğa elektrik bugün tavan oldu iyi izleyin Sn kaynak he ..Ayrıca Yunus ŞAHİN videosunu izlemedim o da benim söylediğimi söylüyor odaş düzeltme de diyor.He sıkıntı ne o zaman.Hisse taban kapatmamış nedir yani sorun.
Ceza almak istemiyorum forumda herkese hayırlı akşamlar. Bol şanslar diyeyim.
Bennim hisse adetimle ne alakası var konunun buraya insanlar bir duyumu fikri öngörüsü olan var mı diye bakıyor veya kendisinde varsa paylaşım yapıyor senin gereksiz gereksiz afra tafraların için değil.
Sinirleniyorsan çek git arkadaş.
Ayrıca ön yargın için yazıyorum burada faydalı olabilecek net bir bilgim ve fikrim olmadığı için üye giriş yapmadan 4.83 den beri takip ediyordum.
Foruma üyelik olarak da senden çok çok eski olduğum kesindir.
İlla gereksiz gereksiz yorum mu yapalım...
Lütfen arkadaşlar kavga etmenin bir anlamı yok. Birbirimizi kırmayalım. Strese gerek yok. İyi düşünüp güzel şeyler yazalım. Saygılar.
Hisse taban oldu dün taban yakın prim kaybına uğramış 1 tane yazınız yok forumda bence sizde odaş hissesi de yok bana ruh hastası yazıyorsun asıl ruh hastası sensin diğer arkadaş var bana trade etme diye akıl veriyor ben ona sinirlendim sen niye araya giriyorsun he..