27-28 diyorsun....20 kasımda fiyat 41 civarıydı....3.5 kat dediğime göre 12 den geldiğin göre 41-42 ediyor....
Printable View
--grafik ve fiyat haberden önce gider...derler....
--şirketin üretim maliyetinin çoğu TL ile satışların çoğu dolar ile biliyorum....son çeyrekte kar marjı sıkıntılı olabilir...
-ben olumsuz tablo çizmek istemiyorum...tahta sahibinin stratejisini öğrenmeye çalışıyorum...
-tahta sahibi-spek de karın cebe yakıştığını biliyor...hissenin de primli olduğunu da...
Karelciler, şansınız ve kazancınız bol ve daim olsun...
tek lot katel almadım ve hiç karelim yok... dün petkm ile zorlu bir deplasman maçım vardı.. yüklü malla 2 - 0 galip ayrıldım ama çok ta zorlandım diğer senetlerime bakamadım bile..
dün olası 39.28 - 38.70 aralığına beklediğim olası mini düzeltme gerçekleşmedi ve güzel bir hareket yaptı.. devamının gelmesi dileği ile.. sn palmet ve diğer üyelerden mal alan oldu ve kısa vadede işlem yapıyor ise mini bir yorum yapıp ayrılacağım.. genelde gidenin arkasından konuşmam... dedikodu oluyor... :kahkah:
39.28 ve 38.70 çöp oldu... 42.40 ve 43.00 bu yükselişin ana destekleri oldu.. 40.94 kadar olası sarkmalar tolere edilebilir ama kırılırsa 39.28 ve 38.70 seviyesınden yukarı çapraz atan kırmızı ve lacıvert olan 40.94 aktif olur , ve mutlak stop olarak çalışır..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/a0wkekc.png
2017- 2018 lerde albay cevdet nickli biri vardı..nerdesin aşkım...:))))
Abi tesekur ederim. Hayırlı sabahlar. Bol kazanlar. Sağlık sıhhat dolu gınlerin olsun
Günaydın Arkadaşlar,
Bedelli mi bölündü hisse bilgi verirseniz Sevinirim pek takip edemedim
Abi seni tekrar Karel sayfasında görmek ne güzel. O "albay Cevdet" nick'li şahısla yazışmalarınızı çok iyi hatırlıyorum, karelin geleceğine ve potansiyeline ilişkin yaptığınız/yaptığımız her yoruma olumsuz yönde yorum yapmak için yırtınırdı, özellikle senin yazdıklarına takılıyordu, o kadar çok terste kalan yorumlar yaptı ki muhtemelen o nick'i kullanmayı bırakmıştır :)
son durum
https://i.hizliresim.com/5tov9ki.png
Herkese bol kazançlar arkadaşlar.
Şu anda Karel mi almalıyım yoksa Rüçhan mı?
Bunların arasında bi fark var mı?
bol şans...
Biraz önce aracı kurumumdan bana bir mesaj geldi. Karel.in serm.art.ilgili..Aynen aşagıya atıyorum...
Değerli müşterimiz.hesabınızda bulunan KAREL hisse senedi 27.12.2022 tarihinde %.101.47000 bedelli sermaye
arttırımı yapmıştır. Bedelli son kullanım tarihi 10.01.2023 dir. Rüçhan hakkı kupon pazarı kapanışı 10.01.2023 dir.
Saygılarımızla..Mersis........
Özetle sermaye arttırımına katılacaksanız tutarını da hesabınıza yatırınız.derler.
Not.. Ben zaten yeterli miktarı hesabımda tutuyorum../ytd..
1 lot için kaç lira yatırmak gerekiyor
Karel.in VBTS. kapsamı cezası 31.12.2022 itibariyle bitiyor.
Yeni yılın ilk iş gününde hissemiz normal işleme açılıyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1083741
Sn.environment60..
Mevcut hisselerinizi bugun sattığınıza göre sermaye arttırımına katılmışsınızdır.
Bedelsiz hisseler henüz hesaplara aktarılmadıgından portföyünüzde görülmemektedir.
Sattığınız hisse ile sermaye arttırım oranını çarptığınızda çıkacak oran kadar parayı hesabınızda bulundurun.
Bana yazılan mesajda Ocak/2023 de serm.arttırım işlemlerinin yapılacağı bildirilmişti.
Senin çalıştığın kurum ne zaman yapar bilemem. Onun için o miktar para hesabınızda bulunsun.
İyi çalışmalar/bol kazançlar..
ben sabah para ıslmlerıyle ugrasmamak ıcın 200 adet cıvarı karel sattım bedellının parasını ordan alsınlar
Garanti bankası ve İş bankasından bedelliye katılan var mı?
Süreç nasıl işliyor merak ettiğim için soruyorum.
ziraat yattırım karel-r lerı hesaba geçti...hesabımda da ruchanlara yetecek para var ..zannedıyorum bedellıyı yatırmasanızda banka yatıracak ve sıze faız ışletecektır. dahada yatırmazsanız karel-r lerın yeterı kadar kısmını satacaktır. bedellıye katılmak ıstemeyen zaten karel -r lerını satar..
İyice sakinleşmiş burası, Tcell işi ne oldu, sene bitti ama haber gelmedi, 2023'e kaldı galiba.
Burada çok şeyler değişiyor bugünlerde. BOFA bir haftadır işlem yapmıyor tahtada. Nerede ise sıfır. Zaten ondan önceki 15 günde kemiksiz sattı. Kartlar yeniden karılıyor tahtada. Yeni gelen arkadaşlarda bunun habercisi. Uzuncular için her yol Paris. Çekirdeğimi çıtlatır seyrederim.
Yeni yılın herkese sevdikleriyle beraber sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.
Ayrıca bugün bir arkadaşımın bana söylediği temenniyi yazmak istiyorum, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılında Karel i de 100 ler kulübünde görmek dileğiyle...
İnşallah üstad
Karları hep bana hep bana yapmayın arkadaşlar
ihtiyaç sahiplerini kollayın
biz aralık ayında arkadaşlarımızla beraber
130 bin tllik
ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilerimize destek olmuşuz
kazancınızın paranızın bereketini görmek dileği ile...
sağlıklı mutlu yıllar.
Allah kabul etsin üstadım Allah razı olsun
eski ama bulunsun yine de tekrardan zarar çıkmayacaktır
https://twitter.com/borsaliyizcom/st...20017652604932
Dramatik bir hal aldı iyice. Bedelli iyi gelmedi Karelimize.
artık bedelli süreci bitiyor yukarı yol aldırmalısın spek efendi...
30 tl üzeri olmalıydı bakalım bekleyeceğiz...bol şans.
burda terk ettım işte gemiyi.. ancak donecegim
Ara vermeden dayağa devam ediyorlar. Buralarda durması gelecek için ümit verir. Orta-uzun vadede hala umutluyum karelden. Fonların tavrı hisse fiyatında belirli olacak gibi.
Bedelli işi tam olarak bitiyor bugün galiba, kullanılmayan varsa şirket alacaktı zaten, bugün bir açıklama gelmeli.
Çıkış trendi bitmedi. Biraz azaldı ama devam eder. Ne kadar gererse, düzeltmesi o kadar yukarı olur.