Yok ya hemen umutsuzluğa düşme..uzun vade elbet iyi olabilecek şirket..
Printable View
Yok ya hemen umutsuzluğa düşme..uzun vade elbet iyi olabilecek şirket..
Std savunma F16 eğitim podunu
Millileştirdi 60 adet sipariş aldı
Diğer uçaklar içinde ihracata yönelik
Çalışmalar var
21.11.2021 tarihli haber
İlerde
Böyle iş kapları gelecektir diye düşünüyorum
Ytd
Güney Kore savaş uçağı yüksek hız sınırı testini geçmiş
Takip podu ve yazılımını sdttr savunma yapıyor
Yakında seri üretime geçecek
Std uzay ve savunma
Bu podu dünyada ABD ve İsrail'den
Sonra yapan tek şirket
Ytd
Bayraktar İHA ,siha,hurkus ,mmu,
Anka,aksungur ,atak için alt sistemler
İtalya için uydu sistemleri
Tpo için sismik yazılım
Pakistan jf17icin eğitim podu
Gibi ürünler yapılıyor
Anlaşmalar yapıldıkça kaplar gelecektir
Ytd
Şirket ARGE çalışmalarına çok
Önem veriyor ne gibi yeni ürünler
Çıkacağını belli değil
Ytd
ARGE ler ile yeni ürünler ortaya çıkıyor ama bu ürünlerin ne kadar bir ciro yapacağı muamma.
Kesin olan patronun 2023 yıl sonu 223 milyon tl FAVÖK ü tutturma taahhüdü.2025 ciro beklentisi olan 200 milyon dolar ise bana göre düşük bir oran.Ama borsada genellikle patronlar hedefi düşük tutuyor.Gerçek cirolar genellikle çok yüksek miktarda çıkıyor.
know3 ü hafife almanız büyük hata olmuş :oleyo:
SDT A.Ş.; ODTÜ Teknokent yerleşkesi içerisinde Ar-Ge’ ye dayalı alanlarda yerli ürünler ve yetenekler geliştiren bir savunma sanayi firması olarak faaliyet göstermektedir. Kurulduğu 2005 yılından bu yana çeşitli savunma elektroniği ve yazılım ürünlerini ortaya koymuş ve kullanıma vermiş bulunmaktadır.
SDT uzmanlık alanları itibariyle,
Algılayıcı (Radar, Kızıl Ötesi vb) ve elektronik harp sinyal işleme ve analiz sistemlerini,
Görüntü işleme ve analiz yazılımlarını,
Uydu yer istasyonları, uydu sinyal/veri işleme ve analiz sistemlerini,
Hava platformları ve silah sistemleri ile elektronik/aviyonik sistemlerini,
Kara platformları elektronik ünitelerini,
RF Karıştırıcı sistemler, mühimmat güdüm elektroniği ve simülasyon/bilişim sistemlerini özgün ve yerli olarak gerçeklemektedir.
SDT, AS 9100 Rev D, TS EN ISO 9001 2015, AQAP 2310 ve AQAP 2210 gereklerine uygun olarak Kalite Yönetim Sistemini Sertifika ile belgelendirmiştir. SDT Kalite Yönetim Sistemi aynı zamanda mühendislik süreçlerinde IEEE/EIA 12207, IEEE 1220 ve MIL-STD-498 gereklerini, Konfigürasyon Yönetimi süreçlerinde MIL-STD-973 ve ANSI/EIA-649 gereklerini de karşılamaktadır.
Gesan ve kontrden sonra beni heyecanlandıran yegane şirket.Böyle küçüklerin büyümesi kar marjını çok yükseğe çıkarır.Şuanda ky ye çaktırmama havaları hakim.Teknoloji hisselerinde bu kandırmacalara gelmeyeceksin.
Bizde bu hissede sermaye yapmak istiyoruz know 3 milyon koymuş
4.5 milyon almış satması normal
Hiçbir yerde 5 günde bu parayı kazanamaz
Bizim sermaye düşük o yüzden bizi
Yüzde beş on kurtarmaz
Biz10 kat 100 kat peşindeyiz
O da ancak sabır ve zamanla olur
O fırsatlar zamanında elimize geçti
Değerlendiremedik
Bir lotu 80 TL olan İşbir 8 milyar oldu
Sabredemedik
Bir lotu=1200 olan yibitas 72 milyar oldu sabredemedik
0.25 kuruş olan Balat 22 TL oldu
Yiyemedik
0,7 kuruş olan kozaa 60 TL oldu
Yiyemedik
Bu hisseler elimizde vardı biz ne yaptık
Al sat al sat sermayeyi kediye yükledik
Bekleseydik bizde bir know 3 olurduk
Bizde 10 milyon koyup 5 milyon alırdık
Ama şimdi sabretmekten başka bir şansımız yok tabii sabredebilirsek
Yada paraya ihtiyacımız olup satmak
Zorunda kalmassak
Ben bu hissede 10 seneyi gözden
Çıkarabilecek birinin parasını çok katlayacagini düşünüyorum
Ytd görüşlerim beni bağlar
Borsanın sırrı doğru hisse ve sabır
Taban ve yakın kademelerden aldım erken aldığımı biliyorum fark yapmaz
Endeks çökmüş ve 14 tavan görmüş bir hisse 100 tlde tutunma çabası gösteriyor.Üstelik dün de taban gördüğü halde.
Tipik bir toplanma örneği .Başlayayım bakayım toplamaya .101 maliyet.
Yarın 100 tl altına sarkıtırsa biraz da ordan toplar maliyet azaltırım.Bugünlük bu kadar topladığım yeter.
Baktım düşmüyor 102,103 ,104 toplayayım dedim.Tahtaci da baktı malı kaptiriyoruz ,vurdu yukarı sdttr yi:party:
Toplayan meksa ve vakıf. Bugün yancilara toplatıyorlar belli ki.
Yapıştı tavana :halay:
Bu amk duğumun hissesi hktm tarzı birşey
Hktm borsaya açıldığında bir süre yükselişden sonra düştü herkes silkelince tekrar çıkış yaptı. Eskisinden daha çok yükseldi. Mavidenuz ve ben silkelendik. Kastettiği buydu kıyaslaması yükseliş silkelen ve yükseliş şeklindeki hareketi Hktm gibi diyor, hareketine. Yoksa iki şirketi şirketi veya değer olarak kıyaslama yapmadı. Hareket benzerliği yaptı. O da bende - ki ben dün tabana gidince panik yapıp sattım- silkelendik.
Dün ve bugün bir miktar aldım, aslında aşağı gelse diye bekliyordum biraz daha fazla almak için bakalım kısmetimiz neymiş. Herkese bol kazançlar
Merak ettiğim husus şu. 1.) Yarın direk tavan açar mı. Tavan açtı bozmadan tavan tavan gider mi. 2.) Veyahut yüzde 6 + açtı tavan olur mu Ve tavan serileri devam eder mi. 3.) Son durumda bu tavan serilerini başladı bir sonraki ceza emir paketi ve akabinde tek fiyat ki tek fiyatta olumsuz karşılanıyor düşebiliyor. Fikriniz nedir arkadaşlar ben keriz Hasan misali silkelendim de
Açtı gibi taban olunca panik yaptım. Bugünde almaya çok elim gitti endeksin eksi oluşu bir aşağı bir yukarı ve 2 gündür düşmesi nedeniyle alış yazamadım bir de iş yerine akrabam gelip konuşmaya tut7nca takip edemedim baktım tavan. Misafir olarak geçen akrabaya uyuz oldum Gelecek zamanı mi buldun diye Halbuki akrabanın ne günahı var dunde panik bugunde misafir sebep oldu ama esasinda nasibimiz yokmuş dün ve bugünde. inşaallah nasibim perşembeye olur.
Kendime kızıyorum dün nasılsın panik oldum, diye !!!
Dert basti beni. Gamsız olamadım bir türlü :)
Direk tavan açarsa sen gör bende ki dertlenmeyi. Tavan açmadı alsak mı almasak mi derken yine tavan da olabilir. Hktm de yapıldığı gibi keriz gibi silkelendim. Yürü bre keriz Hasan/iletişim, yani ben:)
Sayın Kwon3 de sanırım Tapdi oksijene (TNZTP) geçti. Sesi soluğu çıkmıyor, Sayın Space Defence'nin. Elimde olan bir tek hisse Sdtr vardı onuda panikle kaptırdım. Yürü bre keriz Hasan/iletişim. ( Şaka bir yana dün ve bugün nasibim yokmuş. inşaallah perşembe benim ve Mavideniz dahil bu Sdtr hisse.net sayfasından olan arkadaşların inşaallah olur, nasibi Sdtr'den
Borsa'da en güvenilir hisseler halka arzlar oldu. Uzay bu haftayı da atlatırsa, haftaya ortalık şenlenir :)
Baykar Azerbaycan da 1.7 milyon
Manat sermayeli şirket kurdu
Std ninde orada şirketi var işbirliği
Yapabilirler
Önümüzdeki günlerde iş kapları
Düşebilir
Ytd
Kwon3
Trend avcısı diye hesap açıp gelmiş 😂
Yahu kaç defa anlatacağız?30 yıl sonra borsaya gelmiş tek uzay ve savunma şirketi demedik mi?Boru değil sdttr .Yani SPACE DEFANCE TEKNOLOJİLERİ TÜRKİYE .Eşittir SDTTR .
Daha ne diyelim?
SDTTR nin tahtacısı bedavaya mı kaptıracaktı piyasaya ?30 yıl sonra böylesine örneği olmayan bir şirket borsaya girmiş ve hala halka arzının 4 katı bile değil.
Daha ne diyelim?Herkesin kendi kararı ,isteyen alır ,isteyen satar.:drunk::party::plc:
Meksa aldığını sattı. Şimdi sıra yeni alanlarda. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi