Faiz enflasyon nas varken ne bileyim bilim milim falan,,, ne kadar da banal... Yakıştıramadım...
Printable View
Faiz enflasyon nas varken ne bileyim bilim milim falan,,, ne kadar da banal... Yakıştıramadım...
Helikopterle şimdiye kadar ekipler adanadan hayaya aktarılırdı. Boş arazı düzgün bir caddeye hastanr bahcesine vs inilirdi
99 da Helikopter vs tüprasta yangını söndürüyordu kanallar helikopterle yayın bile yapıyordı
Şimdi 2023 iha ile köylerin durumuna vs bile bakılabilirdi.
Çok basit bir plan. Deprem afet toplanma yerlerine çadır kurulacak yerlere alt yapı zemin çalışmasi vs elektrik tesisatı çekersin atık giderini döşersin gerekli ekipmanlari orada depolarsin. Kurulumu yapacaklar önceden eğitilir. Hatta orası için temiz su bağlantısı yaparsın. Afet olduğunda kurulumu yapıp çalışır halde saatler içinde teslim edersin.
O dediğiniz yerlerde şimdi optimum outlet denilen AVM cinslerinden falan vardir büyük ihtimalle.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az once afada bas vurdum gönüllü olarak.
Nasil oluyor bu işler. Var mi içinizde bilen?
bilecik şeyh edebali üniversitesi fizik bölümü öğretim üyesi olan prof. dr. ali ihsan göker: “deprem veya binalar öldürmez, allah öldürür. o da eceli geleni. depremde ölenler aynı anda mars'ta bile olsalar yine öleceklerdi.”
Şimdi ben bu sığırla birlik ve beraberlik içinde mi olacağım? Bu kafanın yönettiği devlet süper şahane mi diyecegim? Valla ben insanım az buçuk eğitim gördüm olmuyor bu kafayla uyuşamiyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban kapatırız sanırsam günü bence
Gölcük te akud a gonüllüydüm. Zor sıkıntılı ama gururlu bir görevdi. Onlar size söyler tabii devlet kurumu ona da birşey diyemiyorum. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gubrf bugünde taban diyen biri vardı gelmedi mi?
Dün gece mesaj atıp Anadolu yakasındakileri Sabiha Gökçen'e, Avrupa yakasındakileri İstanbul Havalimanına çağırdılar. Sonra yoğunluk olunca ikinci bir mesaj atıp şimdilik evinize dönün, haber vericez dediler.
Muhtemelen bu şekilde deprem bölgesine yollarlar seni de.
Dikkat et kardeşim kendine. Ve gidersen yolun açık olsun..
Deprem olan bölgede GSM şirketleri yaklaşık kaç kişi öldüğünü tahmin edebiliyor yada GSM telefonun aktif olmadığını görebiliyordur.
Bir telefon yer değiştirmiyorsa ,hangi bölgeden hiç telefon sinyali gelmeyen bölgeler vesaire.
Gerçek rakamlar saklanırsa önlem alınamaz ve doğru bir planlama yapılamaz.
Bir çok kişi enkaz altında son söz olarak ''hay sizin yapacağınız işin'' diyerek vefat etti muhtemelen.
3 ay boyunca 10 deprem ilinde olağanüstü hal
Erdoğan : "Olağanüstü hal ilan etme kararı aldık. Deprem bölgesindeki 10 ili kapsayacak ve 3 ay geçerli olacak"
KATAR ,10.000(10 bin) konteyner gönderiyor...
Helal olsun..Büyük bir yardım..
KCHOL,taban oldu....2 aydır ŞUBATTA SERT DÜŞÜŞ BEKLEDİĞİMİ ifade etmiştim.Bu şerefs....depremi bahane olarak kullanıyor..
zaten bir gerekçe lazımdı...
NOT: gerçi 14 şubat ve sonrasında özellikle bekliyordum..ama erkene mi aldı..yoksa asıl hareket o zaman mı?....
Herhalde Sistem bunu gerektiriyor.
İki gündür borsayı açıp milletin soyulmasına çanak tutan @spkgovtr iş işten geçtikten sonra gerekli müdahaleleri yapar içiniz rahat olsun
Deprem hasar maliyeti ekonomiktir hasarı fiyatlandırmasi yapılıyor
Bence seçim ihtimali kalmadı.
ohal ilanı seçim konusunu etkileyeilir
Seçim 14 MAYISTA..OHAL 7 MAYISTA bitecek.Tabi bir afet için oldukça uzun süredir(3 ay).Uzatılmaz ve seçim zamanın da yapılır.
Ahmet Mergen
@ahmet_mergen
Yardım ekibi diye 15-20 kişi gönderen ülkelere de hastayım.Yahu bir de sizleri ağırlayacaklar diye bir sürü iş çıkıyor.Bırakın dağınık kalsın.15 kişi nedir yaa.Yardım dediğin zaman 1000-1500 kişi gönder de bari köpeklerle filan enkazdan deneyiminizi kullanarak insan kurtarılsın...
ÖS 12:25 · 7 Şub 2023
·
Tamamen katılıyorum..30 kişi göndermek ne demek?
Seçim mayıs olması için meclis feshi gerekir. Deprem zamanı meclis feshetmek kanun işi bitti demek.
Taşınan Açıklar, aracı kurumdaki arkadaş açıkların dün kapanma zorunluluğu var diye bana bilgi vermişti, bende burada paylaşmıştım, ödünç pay piyasasında hala açık görünüyor, dün ve bugün açığa satış yasak olduğuna göre bu taşınan açıklar geçen haftadan kalma olmalı, bu düşüşteki kazanca rağmen hala açıkcı inatla taşımaya devam ediyor, EREGL AKBNK da kayda değer taşınma olmuş, diğerlerinde düne göre azalış var,
https://i.hizliresim.com/6474s2q.PNG
Çok saçma.. O bahsettiği 30 kişi, senin benim gibi deneyimsiz 1.000 kişinin yapacağı işi yapar.
Ulaşılmamış bir sürü enkaz var. 10 kişi olsa bile faydası var.
Bir de neyi ağırlıyorsun? Havaalanlarında saatlerdir yerlerde bekleyen ekipler var.
Çok ayıp ya bu mesajı atması Ahmet Mergen'in..
Bu depremi kaldırırsak olası İstanbul deprem maliyeti de hesaplanır.
Tüm kağıtlarda vop spottan yüksek, bunu nasıl yorumluyorsunuz? Normalde piyasa ayı olduğunda vop depar atarak inerdi.
SPOT, Y/F nin sattığını piyasa karşılamış görünüyor,
https://i.hizliresim.com/70sft1j.PNG
Bence borsayı kapatacaklar kapatacaklar bugün pazartesiye kadar. Bu haftaki halka arzı da önümüzdeki haftaya ertelemişler.