https://i.hizliresim.com/omohan7.PNG
Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş. ve Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. halka arz başvurusu kabul edildi.
https://i.hizliresim.com/swdaa7h.PNG
Kaymet Metal İmalat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.;
10.500.000 Lot
Sabit Fiyat
Tamamen EŞİT Dağıtım
Halka Arzın Mayıs Ayında Yapılması Planlanıyor
Tüm Kurumlardan Halka Arza Katılabilirsiniz
Alnus Yatırım Liderlik Edecek
İşlem Kodu: KAYMT
Güncel onay bekleyen halk arz listesi:
https://i.hizliresim.com/oolh0e3.PNG
SPK (MAKİM) Makim Makina ve (PRDGY) Pardus Girişim Sermayesi halka arzın onay verdi,
MAKİM 8.80 tl, eşit dağıtım, 18 milyon lot, ek pay satışı yok, Halk Yatırım liderliğinde,
PRDGY 2.29 tl, eşit dağıtım, 55 milyon lot, ek pay 11 milyon lot, A1 Capital liderliğinde,
https://i.hizliresim.com/oqbm9au.PNG
Oncosem Onkolojik Sistemler ONCSM
İlaç hazırlama sistemleri alanında Ankara da faaliyet gösteren şirketin halka arzında, Yurt İçi Bireysel yatırımcıya 1.175.000 adet pay satışa sunulacak. Halka arz fiyatı; 22,70 TL. Dağıtım yöntemi; Eşit dağıtım
ONCSM koduyla halka açılacak şirketin halka arzına katılım sağlamak isteyen Yurt İçi Bireysel yatırımcılar, sadece İnfo Yatırım üzerinden taleplerini iletebilecek.
1.175.000 TL nominal değerdeki (%25) kısmı Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara
2.585.000 TL nominal değerdeki (%55) kısmı Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara
940.000 TL nominal değerdeki (%20) kısmı ise Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilmesi kararı verildiği biliniyor.
KCAER Kocaer Çelik
Halka arz başvurusu SPK tarafından onaylanan Kocaer Çelik, talep toplamaya başladı. Talep toplama tarihleri 22-23-24 Haziran olarak belirlenen Kocaer Çelik in hisselerinin yüzde 20,02'si halka arz edilecek.
Kocaer Çelik paylarının yüzde 60 ı yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 35 i yurt içi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 5 i de yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edilmesi hedefleniyor.
Oransal Dağıtım - Sabit fiyat 27,50 TL olarak belirlenmiştir.
Halka arz QNB Finans Yatırım Menkul Değeler A.Ş. liderlik edecek.
Ek satışlar dahil toplam 56.100.000 payın satışının gerçekleşmesi bekleniyor.
Halka arz büyüklüğü 1.542.750.000 TL ile yılın en büyük halka arzı gerçekleşmiş olacak.
Kocaer Çelik, halka arz ile elde edeceği gelirin en büyük kısmını yatırım harcamaları için kullanacak, %65 - %70 Yatırım Harcamaları olarak açıklanırken, bu harcamalar yenilenebilir enerji yatırımları ve katma değerli yeni ürün yatırımları olacak, Geri kalan %30 - %35 lik kısım ise işletme sermayesi için kullanılacak.
Ballandira ballandira kendi musterisine itekledigi suntk sonrasi bakalim qnb hangi yüzle kimi arayacak kime satacak bu arzda.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KİLER HOLDİNG KLRHO
SPK'dan onay alan Kiler Holding'in halka arzında, şirketin mevcut ortaklarından Ümit Kiler in sahip olduğu 29.303.268 TL nominal değerli toplam 29.303.268 adet D grubu pay, Nahit Kiler in sahip olduğu 29.303.268 TL nominal değerli toplam 29.303.268 adet D grubu pay, Vahit Kiler in sahip olduğu 29.303.268 TL nominal değerli toplam 29.303.268 adet D grubu pay ile KLR İnşaat Ticaret Limited Şirketi nin sahip olduğu 9.590.196 TL nominal değerli toplam 9.590.196 TL adet D grubu pay olmak üzere toplamda 97.500.000 TL nominal değerli 97.500.000 adet D grubu payların satışı gerçekleştirilecek.
Hisseler 7,10 TL sabit fiyattan satışa çıkacak
Ek olarak ta 19.500.000 TL nominal değerli 19.500.000 adet D grubu payların satışı yapılabilecek.
Eşit dağıtım yöntemiyle 7,10 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.
Toplam da 117 mlyn lot halka arz edilmektedir,
RUBENİS TEKSTİL SANAYİ TİCARET RUBNS
SPK dan onay alan Rubenis Tekstil'in halka arzında, 24.500.000 adet pay eşit dağıtım yöntemiyle satışa çıkacak.
Ek pay satışının yapılmayacağı halka arzda, 1 TL nominal bedelli paylar 12,50 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.
Rubenis Tekstil halka arz süreciyle birlikte 50.000.000 TL olan sermayesini, bedelli olarak 24.500.000 TL artırarak, 74.500.000 TL'ye yükseltecek.
Toplamda 24.5 mlyn lot halka arz edilmektedir,
Kocaer Çelik halka arz büyüklüğü 1.54 milyar TL oldu
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Kocaer Çelik" veya "Şirket") paylarının halka arzına
ilişkin talep toplama işlemleri, 22-23-24 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.
Halka arzda birim fiyat 27,50 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz edilen 46.750.000 TL nominal
değerli paylar ile ek satışa sunulan 9.350.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı
gerçekleşmiştir.
Toplam halka arz büyüklüğü 1.542.750.000 TL olarak gerçekleşmiştir.
Halka arzda, ek satış hariç halka arz edilen 46.750.000 TL nominal değerli payların 1,21 katına
denk gelen 56.603.062 TL nominal değerli pay talebi gelmiştir.
Halka arzda, ek satış hariç, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen payların 1,19 katı, Yurt
İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların 1,22 katı ve Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara
tahsis edilen payların 1,35 katı talep gelmiştir.
Rubenis Tekstil, RUBNS: talep toplama 29-30 Haziran 2022 çarşamba-perşembe, eşit dağıtım, 12.50 tl, 24.5 mlyn lot,
Kiler Holding, KLRHO: talep toplama 30 Haziran-1 Temmuz 2022 perşembe-cuma, eşit dağıtım, 7.10 tl, 117 mlyn lot,
Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri
Halka arz kodu; #KRPLS
Halka arz tarihi; Açıklanmadı
Halka arz fiyatı; 4,68 TL sabit fiyat
Dağıtım yöntemi; Oransal dağıtım
Satışa sunulacak pay miktarı; 42.200.000 - 11.700.000 ek satış toplam:53.900.000 mlyn lot
Konsorsiyum lideri Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler
Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri
Halka arz kodu: #KRPLS
Halka arz tarihi: 20-21-22 temmuz
Halka arz fiyatı: 4,68 TL sabit fiyat
Dağıtım yöntemi: Oransal dağıtım
Satışa sunulacak pay miktarı: ek satış dahil toplam:78.500.000 mlyn lot
Konsorsiyum lideri Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler
İskonto oranı: %25
Paylarının %25 inin yurt içi 8000 lot altı talepte bulunan bireysel yatırımcılara, %25 inin yurt içi 8001 lot üstü talepte bulunan bireysel yatırımcılara, %40 ının yurt içi kurumsal yatırımcılara ve %10 un da yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edilmesi hedefleniyor.
Halka arzdan sonra şirketin halka açıklık oranının ek satış dahil %45 olması bekleniyor.
Halka arz gününden itibaren 6 tavan yapan KLRHO in sayfası bile açılmamış burada, anlaşıldığı üzere kimsede olmayan hisse gidermiş!
https://i.hizliresim.com/f6vfw4k.PNG
alfa enerji hakkında
https://twitter.com/kriptonurten
HALKA ARZ ONAYI BEKLEYEN 33 ŞİRKET
Astor Enerji
EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
Europower Enerji
SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri
Söke Değirmencilik
Maçkolik
Çavuşoğlu
Özsu Balık Üretim
Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım
Sanica Isı
Platform Turizm
Tezkim Tarımsal Kimya
Tera Yatırım Menkul Değerler
Oncosem Onkolojik Sistemler
Tapdi Oksijen
Birikim Varlık Yönetim
Kaymet Metal
Kıraç Galvaniz
Netcad Yazılım
Göknur Gıda
Mikro Yazılımevi
Out Medya İletişim
Destek Finans Faktoring
Kayseri Şeker Fabrikası
N11
Akfen Yenilenebilir Enerji
IBS Isıtma Soğutma
Güllük Mandalya
SMM Tekstil
Sümer Faktoring
Tarkim Bitki Koruma
Omega Elektrik Panı
Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi
Sanıca ısı talep toplama yarın başlıyor
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanıca talep toplama her kurumda yok mu
forumda sanica başlığı yok mu ben mi bulamıyorum?
https://m.youtube.com/watch?v=AIcaXm-sUow
İncelemiş...
astor ve europower ne zaman arzı?..
Astor mu Europower mı ? tercihiniz hangisi ve neden olurdu
ASTOR tarihi belli oldumu
AHGAZ 22sinde açılacakmış
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Astor onaylanmış
SDTTR Halka arzı başladı.
Fiyatı 32TL.
Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay alan Bülbüloğlu Vinç, BVSAN koduyla 11.500.000 adet payını, 26-27-30 Ocak tarihlerinde halka arz ediyor.
MACKO (MAÇKOLİK) Tahtası tavan ile açıldı.
Bülbüloğluvinç
Sermaye Piyasası Kurulu’nun 19 Ocak tarihli ve 2023/3 sayılı haftalık bülteninde, Bülbüloğlu Vinç Sanayi’nin (BVSAN) halka arz edileceği duyuruldu.
Bülbüloğlu Vinç halka arzında, sermaye artırımı yoluyla 7.600.000 TL nominal değerli paylar, mevcut ortaklardan Bülbüloğlu Holding AŞ’ye ait 3.000.000 TL nominal değerli paylar ile Önder Bülbüloğlu’na ait 900.000 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplam 11.500.000 TL nominal değerli paylarsatışa sunulacak.
BVSAN
Ne zaman işlem görmeye başlayacak?
7 lot vermiş görünüyor
Halka arz süreci 30 Ocak'ta tamamlanan Bülbüloğlu Vinç (BVSAN) halka arz sonuçları açıklandı. BVSAN halka arzına, 403.568 yatırımcı talepte bulundu.
31 TL sabit fiyatla 11.500.000 adet payın satışı gerçekleşen halka arzda, yapılan açıklamaya göre Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 220,9 katı filtrelenmemiş talep toplandı.
Alıntıdır...
https://www.halkaarz.net/bvsan-halka...lari-aciklandi
7 lot.
Bir yemek parası getirsin yeter.