Aylardır non stop para dağıttı pala
Palaya da gökten zembille gelmiyor ver ver nereye kadar
her bolluğun bir darlığı vardır Reis
Printable View
Aylardır non stop para dağıttı pala
Palaya da gökten zembille gelmiyor ver ver nereye kadar
her bolluğun bir darlığı vardır Reis
Demokrasi de çare tükenmez.parası tükenirse
Pala da limon satar
Hep biz mi satıcaz :kahkah:
SOSYAL MEDYADA OKUDUM bana çok mantıklı geldi sizler nasıl düşünürsünüz?
Piyasa yapıcı günün dibinden size alış fırsatı veriyor ise! orası asla günün dibi değildir.
Piyasayı yapan AĞA'lar Pek şunu demez
"buyur en dipten al tamam sen aldıysan endeks'i kaldırıyorum" kesinlikle demez..
Bunu lehinize çevirin
Günün dip dönüşleri genelde iğne atarak olur
O fırsat göstererek verilmez
Yararlanmak için desteklerde pasif durulur...
Blanço dönemi bitti artı ortadoğu karmaşası herif gereğini yapıyor ..Borsanın yukarı taşınması için yeni bir hikayeyle ortadoğuda suların durulması lazım
pıst 100 sabah verdiğim 7597 bölgesinden tepki veriyor altı kapanışlarda aşağı ivmenin devamını beklerim.
dolar bazlı pıst 100 2.68 denk geliyor altı kapanışlarda ilk etap 2.65 bandını takip ederim
benim ekran uzun süre kapanır umutlar tükenir elvedaaaaaaaa biraz coinlere dönem
arada pazarda dolaşırım geçen baktım bi kadıncağız limoncuyla tartışıyor kulak kabartım evvelki hafta aldığı limonlardan su çıkmamış veriyo veriştiriyo satıcıya bide limonları getirmiş geri ..Al gülüm ver gülüm cash para diye düşünürsün pazar işini ulan pazarda limon satmanında derdi var ..velhasıl kolay para yok Reis her işin zorluğu farklı
Malinizi kaptirmayin :whistling:
8000 kapatır miyiz vadeyi?
Resmî yalanlamaymış.!!!????
Gelde külahıma atlat.!!!
Bunların Alayı sahtekar.!!!
Kapı kapı el ayak öperek borç döviz dileniyor.!!!
Dış işleri bakanından daha çok geziyor.!!
Adam dünya turuna çıkmış.!!!
Sonuç: 3/1 i .!!!!!
Para peşindeki Şimşek 4 ayda
8 ülkeye gitti, sıra Japonya da.!!!
https://pbs.twimg.com/media/F9xNWeTX...jpg&name=small
Londrayı da ileve edelim.!!!
https://twitter.com/haberaktifcom/st...706735105?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
ne savaş var be 2.68 için :)
sorun gözükmüyor. olur da basarsa son fırsattır.
bunu en son yazdığımda bobeti örnek vermiştim. 20 liraydı ve ceza almıştım. şimdi 40 civarı.
er ryan için savaşıyorlar sabah izli mermiyi gördük şimdi makinalı çalışıyor , 2.68 altı kapanışta memed avcı boy çukuruna gir kafanı çıkarma dışarı seni gidi isdemirci:kahkah:
Sindoma dayı İsdemir tavana vurdum ne oldu assa gidiyir analizin
Hisse senetlerin geçmiş performansını değerlendirmek size asla para kazandırmaz geçmiş yada gelecek gibi zaman kavramları üzerinde bir etkimiz yoktur.
Bunu lütfen aklınıza sokmalıyız
Bana yada Size para kazandıracak şey borsada ticareti öğretmektir
Fiyat hareketlerinin hacimle ilişkisini öğretmektir
Destek noktasında alıp tepki sonrasında sattığınız işlemler size para kazandırır
Geçmişi konuşmak sürekli örnek göstermek size sadece zaman (para) kaybettireceğini unutmayalım.
Biri Bosporus abiyi bulup gelsin, ortalık kan gölüne dönücek yoksa :he: