Sessiz ve derinden.. 🧿 ytd
Printable View
Sessiz ve derinden.. 🧿 ytd
Tavşan için klip koyacan mi abi 🤣Hak etti sanki
"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://www.youtube.com/shorts/1sVB8...?feature=share
Yine be yeniden haketti zirve sebepli... Ytd
Fazlasını hakediyor aslında. Bu az bile. Ytd
Aynen öyle portföyü buna baglasaydim dediğimde yapsaymisim çok iyi olacakmış ama nasip değilmiş.
Partonlar satiyor mu?
Nedir bu KAP'lar?
Bilen var mı?
Sera Yapı da geçen ay sattı, Tepe inşaat da ....
Kendilerine özel sebepleri mi var? Bir bilen var mı? Diye sormuştum..
Selamlar, hayırlı kazançlar dilerim.:yes:
Erken attim klibi ama mahçup etmedi. Türbülansa girsede.. farketmiyor.. ytd
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!
https://www.tradingview.com/x/WaBZFUR2/
Üstte 242 civarları dikkat ister.
TAV Technologies, Şili Santiago ve Panama’da beş havalimanında hizmet vermeye başladı. Havacılık bilişim çözümleri alanında uzmanlaşan şirketin küresel operasyon ağı 20 ülkeyi aşarak 50’den fazla havalimanına ulaştı.
TAV Havalimanları’nın havalimanı bilişim çözümleri konusunda uzmanlaşan iştiraki TAV Technologies, Güney Amerika pazarında portföyünü genişletiyor.
TAV Technologies Şili’nin başkent havalimanı Santiago ve Panama’da Tocumen, Pacifico, Enrique Adolfo Jimenez, Scarlett Martinez ve Enrique Malek havalimanlarında hizmet vermeye başladı.
Şili’de düzenlenen imza törenine Santiago Havalimanı işletmecisi Nuevo Pudahuel İcra Kurulu Başkanı Nicolas Claude ve TAV Havalimanları Murahhas Azası ve Üst Yönetim Komitesi Başkanı Franck Mereyde katıldı.
TAV Technologies İcra Kurulu Başkanı Kerem Öztürk “Tamamen kendi kaynaklarımızla geliştirdiğimiz ürün ve hizmetler dünyanın dört bir yanındaki havalimanı işletmecileri tarafından tercih ediliyor. Sahip olduğumuz deneyimle havalimanlarının dijitalleşme yolculuğuna destek veriyoruz. Geliştirdiğimiz çözümler operasyonel verimlilik ve yolcu memnuniyetine odaklanıyor. Şili ve Panama’daki havalimanlarını da portföyümüze eklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
Santiago Nuevo Pudahuel İcra Kurulu Başkanı Nicolas Claude “Bu anlaşmayla operasyonlarımızı geliştirmek, havayolları ve yolcularımıza daha iyi hizmet vermek için yeni teknolojileri devreye almış oluyoruz” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sertifikalı Ar-Ge merkezi olan TAV Technologies’in kendi kaynaklarıyla geliştirdiği 40’tan fazla yazılımı bulunuyor.
Şirket Şili Santigao Havalimanı’nda kaynak yönetimi, anlık veri paylaşımı, havalimanı operasyon veri tabanı, trafik yönetimini sağlayan slot koordinasyon yazılımı ve entegre muhasebe uygulamasını devreye alacak. Panama’daki havalimanlarında da operasyon bilgi sistemleri, ortak karar alma uygulaması, yolcu veri işleme sistemleri kullanılacak.
Şili’nin başkenti Santiago’nun giriş kapısı Arturo Benitez Havalimanı geçtiğimiz yıl 23 milyon yolcuya hizmet verdi. Başkent Panama City’ye hizmet veren Tocumen Havalimanı, Orta Amerika’nın en yoğun merkezi konumunda ve geçen yıl 18 milyon yolcu ağırladı.
Ytd
Buna haber göndermeye gelmiyor. Hemen şımariyor..
Sabiha Gökçen havalimanı ile ilgili var mı acaba bir çalışmaları? Bir iki haber karıştırdım ama hiç ismi geçmiyor.. geçmişten beri gözümde tüter.. ytd
Dinleniyor mu yine 😊 ytd
Nefes alsın, almasın mı diyoruz.. 😂
Nefesimizi kesmesin zaten yukarı giderken. 😂😂
Sakin sakin yavaş yavaş, acelemiz yok yani.. ytd
Bir zirve daha yeniledik.. klip yok tabi, kapanışa bakalım önce.. ytd
Korkuyorum. Biraz yemlesek mi ne yapsak:)
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aman nazar değmezsin diyelim yine 🧿 ytd
Göstergeler çok ısındı :)
alemin kralı, şu yatırımlar bir bitsin thyao nun fiyatını nasıl solluyoruz
Uluslararası turizm 2024'ün ilk çeyreğinde pandemi öncesi seviyelerin %97'sine ulaştı.
BM Turizm Dünya Turizm Barometresi'ne göre, uluslararası varışlar (geceleyen ziyaretçiler) 2024'ün ilk çeyreğinde 2019 seviyelerinin %97'sine ulaşarak pandemi öncesi rakamların neredeyse tamamen iyileştiğini yansıttı.
2024'ün ilk üç ayında, 2023'ün aynı dönemine kıyasla yaklaşık %20 artışla 285 milyon turistin uluslararası seyahat ettiğini tahmin eoden BM Turizm Barometresi raporunda, "Bu sonuçlar, devam eden güçlü talep ve Asya pazarlarının açılmasının yanı sıra gelişmiş hava bağlantısı ve vize kolaylıkları ile desteklenmiştir" denildi.
Orta Doğu, 2024 yılının ilk çeyreğinde uluslararası varışların salgın öncesi seviyeleri %36 oranında aşmasıyla en güçlü göreceli büyümeye sahne oldu. Avrupa, son çeyrekte ilk kez pandemi öncesi seviyeleri aştı (2019'un 1. çeyreğine göre %1 artış).
Afrika, 2024'ün ilk çeyreğinde 2019'un 1. çeyreğine göre %5 daha fazla varış alırken, Amerika kıtası neredeyse pandemi öncesi rakamlara ulaştı (%99).
Asya ve Pasifik'teki varışlar, 2023'teki %65'lik toparlanmanın ardından 2024'ün 1. çeyreğinde pandemi öncesi seviyelerin %82'sine ulaştı. Alt bölgelere göre, Kuzey Afrika 2024 yılının 1. çeyreğinde pandemi öncesine göre %23 daha fazla uluslararası varışla en güçlü performansı gösterirken, onu Orta Amerika (+%15), Karayipler ve Batı Avrupa (her ikisi de +%7) takip etti.
Hem varışlar hem de yolcu taşımacılığı dahil olmak üzere uluslararası turizmden elde edilen toplam ihracat gelirleri, 2023 yılında 1,7 trilyon ABD dolarına ulaşarak reel olarak (yani enflasyon hariç) pandemi öncesi seviyelerin yaklaşık %96'sına ulaştı.
Turizmin doğrudan GSYH'si 2023'te salgın öncesi seviyelerine geri dönerek tahmini 3,3 trilyon ABD dolarına ulaştı ve bu da küresel GSYH'nin %3'üne denk geliyor.
En son BM Turizm Güven Endeksi Mayıs-Ağustos 2024 dönemi için olumlu beklentiler ortaya koysa da, ekonomik ve jeopolitik engeller uluslararası turizmin ve güven seviyelerinin tamamen toparlanması önünde önemli zorluklar teşkil etmeye devam etmekte. Ytd
KY gibi zırt pırt satış haberi gönderiyorlar, 50 bin 100 bin satıyor, sırf bildirim göndermek için satıyorlar, çocuk oyuncağına döndürdüler hissediyorum.
160 lardan satan bi CEO vardı, buz gibi soğumuştur inşallah
Gerçi beni ilgilendirmez kim satıyor kim alıyor, hisse yükseliyor mu ona bakıyorum.. ytd
RK,ANTALYA HAVALIMANI BUNYESINDE BULUNAN GUMRUKSUZ SATIS ALANININ ISLETILMESI HAKLARININ ON YILLIK IMTIYAZ SOZLESMES
RK,ANTALYA HAVALIMANI BUNYESINDE BULUNAN GUMRUKSUZ SATIS ALANININ ISLETILMESI HAKLARININ ON YILLIK IMTIYAZ SOZLESMESI YOLUYLA A.T.U. TURIZM ISLETMECILIGI AS`YE DEVRI ISLEMINE IZIN VERDI
REKABET KURUMU INTERNET SITESINDE YAYINLANAN ACIKLAMA ASAGIDA BULUNUYOR:
FRAPORT TAV ANTALYA TERMINAL ISLETMECILIGI AS VE FRAPORT TAV ANTALYA YATIRIM YAPIM VE ISLETME AS TARAFINDAN 28.02.2024 TARIHINDE GERCEKLESTIRILEN IHALE DOGRULTUSUNDA ANTALYA HAVALIMANI BUNYESINDE BULUNAN GUMRUKSUZ SATIS ALANININ ISLETILMESI HAKLARININ ON YILLIK IMTIYAZ SOZLESMESI YOLUYLA A.T.U. TURIZM ISLETMECILIGI AS’YE DEVRI ISLEMINE IZIN VERILDI.
Ytd
Saçlarını dağıtırsın
Rüzgarlara bırakırsın
Sen sevmeye yakışırsın
Seni sevmeyen ölsün ölsün
Seni sevmeyen ölsün
Demiş Tüdanya.. https://youtu.be/oQctDufFouk
Biraz Arabesk oldu şu ortamda ama idare edin.. ytd
Yine tuş edemediler bizimkini :)
Tuş oldular da buna olmasın mı dedik?
Buna her yol Paris, yakışır tavşana herşey uyar. Ytd