Bugün gene endexe göre bizim portföy zayıf.
Bu aralar endex kadar kazanamıyorum.(yaklaşık 3 haftadır)
Printable View
Bugün gene endexe göre bizim portföy zayıf.
Bu aralar endex kadar kazanamıyorum.(yaklaşık 3 haftadır)
PETKM de oyuncu sıkıştırıldı deniyor ama sonra başka hikaye çıkıyor.
Bilançolar vs hikaye BIST trade borsası alana veriyorlar satanın malını alıyorlar.
Tradeview'da
USD MSCI TUR +2,46
EUR MSCI TUR +2,96
Normalde bir hisseye ucuz deniyor ise girmemek lazım BBHT de çok kez karşılaştım ucuzluk yeterli kriter değildir deniyor. Yatırımcının ekran ile zaten işi olmaz.
Ekran başında normalde pahalı ve riskli hisseler ile uğraşmak lazım. Benim gözler görmüyor elektrik internet gidiyor çekiniyorum.
Bayramdan önceki son çıkış 4 Nisan.
5 inde satan 15 inde alır parayı.
Para piyasası fonları günlük %0,14 kazandırıyor. Hala kredili işlem yapan kaldıysa bugünkü yükseliş piyango sayılır onlara.
Tahsisililerden ve papaz Brunson olayından önceydi
pisyedili benim bahsettiğim yanılmıyorsam 2017
niye sürekli yazdığnı siliyorsun?:)
Akşam pazarı erkenden başladı
EREGL 42.00
ENKAI 34,36
PETKM 20,18
PETKO yine geliyor aşağıya ..seytanda dürtüyor yine
Aristonun duvarla benimde şeytanla başım dertte
10062.............LONGggggg....madem çıkış istiyor bizde spek pisliği ile çıkalım yola.....
Ariston abi sen çözmüşsün herifin sırrını
Millet grafike bakıyor ucuz diye yada çok düşmüş diye çöpkim ereglş enkai şişe tekfn e basıyor parayı ertesiki gün gitmeyince yada kızarınca, heriften yukardan aldığını aşadan herife geri veriyor.
Alan memnun satan memnun win win yani sadece ky akşam olunca sövdüğü ile kalıyor
Aslında sövmek te bi rahatlama tekniği ama kapalı bir yerde kimsenin olmadığı yerde yapılmalı
Malesef geri alım olan hisselere de (trade amaçlı) girmeyin deniyor. Manipulatörler korkutma aşamasında patron alışı görmek istemiyor, 0,01 e kadar gidebilir diye korkutmak istiyor. Geri alınmış payları da kafasına yemek istemiyor.
10.110-10.120 gel gör dönelim pala.
ehliyet-ruhsat var mı?
aslında Rusya daha ne yapar onu bilemiyorum.....hangi devleti bombalayacak....önümüzdeki en büyük süpriz de bu ....
ARCLK yarın akşam endeksten çıkıyordu BRSAN giriyordu.
https://borsaistanbul.com/tr/duyuru/...belirlenmistir
bir gece yarısı Rusya operasyon yaparsa dünya borsaları da karışır......
10070 short, eser miktar.
İbrahim Haskoloğlu
Türkiye, Avrupa’daki servet dağılımı adaletsizliğinde 1. sırada yer aldı.
Türkiye'de en zengin %1’lik kesim servetin %40’ına sahip.
Türkiye’de halkın %71’inin 10 bin dolardan az serveti bulunuyor.
Bende daha gün yüzüne çıkmamış neler varda belli etmiyorum :he:
Dikkat edilecek şeylerin bazılarını da yazayım zarara girme :kahkah: genelde öfke ile kalkan zararla oturuyor.
Seansa başlamadan önce Odada kırılacak dökülecek şey olmamalı, özellikle değerli şeyler elinde iken faaliyete geçme :kahkah:
Nakittir. Detaylı bir çalışma. Linkini koyayım
https://tr.euronews.com/2024/03/27/s...icin-yarisiyor
Hisseler en düşük 0,01 kuruştan işlem görüyor. Birisi bu hisse sıfıra düşer mi diye sorar ise düşmez demek lazım.
Son yarım saatte satış gelir mi acaba...
Bence satan sattı millet seçim sonrasını düşünüyor bence o yüzden sabah yüksek açtı dünden alanlar sattı biraz ortalık karıştı. Yarın diğer vade sonlarından farklı olacak bence.
Herif kendisinde olanlara gel gel yapıyor diğerlerini de baskılıyor ama ters tepebilir bu sefer.
Yeterli taşıma olmuştur.
Satışlar sırayla yapılıyor şu dakikalarda
PETKM de 20,08
milletin (gün içi oynayanlar) moralini bozuyorlar karanlık oda öncesi.
ilave edeyimm ...dünyada En zengin 26 kişinin serveti, dünya nüfusunun yarısınınkine eşit
2019 istatistik rakamları .
Şimdilerde zenginler lehine oran gelişmiştir muhtemelen
adaletsizlik virüs gibi yayılmış tüm dünyada
Para parayı çektiği için büüüle oluyor