maşallah. devam ediyor. mittal de 60 sente yaklaştı acayip. hala anlamadım çelikle ilgili durum ne :)
Printable View
maşallah. devam ediyor. mittal de 60 sente yaklaştı acayip. hala anlamadım çelikle ilgili durum ne :)
Matreyuuuuz
+7%
Tavana baglayalim bence
Aman aman alan arkadaşlar yedek akçeniz bulunsun.
3 July 2024 – Raw material prices in Europe started the trading day significantly higher today and the share prices of many EU steel mills also recorded gains.
bunu bulabildim.. haberlerden. hammade fiyatları artmış avrupada.
Son dakikalar defansı sıkı tutmak lazım
Maçı buradan vermememiz lazım ama ereglspor bu işi belli olmaz
7-0 dan döner mi döner
Deplasman takımı citi hala pes etmedi
Ereglsporda kalecinin notu 10/10
Çalı dibinden selamlar ..
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemel sebepler
Arcelor ürün zammi
Cevher fiyat artisi
Hurda fiyat artisi
http://share.matriksdata.com/shareMa...07031745109566
Flama borazana donustu :)
Şimdide günlük zirvesini geçerek mi kapatacak bakalım.Eğer zirveyi geçerek kapatırsa bir ihtimal milletin elinden malı almış demektir.
+ fedorun satması ve sinek ikilinin kayıplara karışması
rüzgar tamamen ereglspordan yana esiyor
almanya 14 milyar euro harcayacakmış savunma için ayrıca. tanklar askeri araçlar.
Bu konuyu altın madenci bir arkadaşımla görüştüm. Altın olması yüksek ihtimal ancak rekoltesine göre madeni açmak verimli olur dedi. Galiba tonunda 4 gramın üzerinde altın varsa işlemek mantıklı oluyormuş. Tabii bugünkü yükselişin bununla ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Çeyrek finale çıkmak için kaç gol gerekiyordu?
Güvende miyiz?
55 ustu kapattiracaklar gibi
EREGL günlük, 11 mlyn lot alan BofA tabi ki yarın yükseltip yedirmeye çalışacaktır, Y/F 55.00 altı eşleştirdi,
https://i.hizliresim.com/rk0jakb.PNG
Ver mehteri fedor yetişemesin.
Bugün alacaklarını öngörmüştüm ama %5 üzeri beklemediğimden Spot ve Vadelideki malları erken kapatmaya başladım, %6 üzerinde Vadeli de kademeli short açmaya başladım, onları da kapatma fırsatı verdi, teşekkürler EREGL :)
daha devam eden anti-damping soruşturması var.
https://www.ticaret.gov.tr/ithalat/t...lated-products
ne kadar zamanda sonuçlanır acaba bunlar?
https://x.com/cemaldemirtas72/status...09302258253975
Kimse dinlemeyecek tabii...
Her sey olacagina varacak.
Kağıt azıcık kafasını kaldırınca aklını kaybediyor
Dur bi 4-5 kat gitsin sonra yap felaket tellallığını :kahkah:
40 teladan aranızdayım, 42 gibi satarım gene [emoji23][emoji23]
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sokm pazarlamacısının yüreğine inecek :kahkah:
Kızıldağ hanginiz çıksın ortaya :)
Mittal mali 2.5$ civarı boşaltmaya başladı, hisse şu an 1.68$.
Kızıldağ Twitter'da yardırmış gene. yanlışlıkla 2$'ı geçsek neler yazacak acaba çok merak ediyorum :) burayı da ciddi takip ettiğini belli etti. Neyse.
İşin garip tarafı İsdemir yükselmiyor pek. eregl/isdmr oranı ciddi yükseldi. Yükselişe ticaretsel anlam veremiyor sektörden insanlar. Ama eregl/isdmr oranından çıkarım yaparsak Ereğli ile ilgili olumlu bir şeyler mi gelecek beklentisi artıyor.. normalde isdemiri götürmek daha kolaydır.
Belki de geçmişte lüzumundan çok ucuz kaldığı içindir bu yükseliş? Eğer öyleyse çok uzun sürmez geri gelmesi zaten.
Piyasada çok söylenmeyen bir husus var ben yazayım, sigorta alacaklarinin 2024 ilk yarısında tamaminin alinmasini bekliyordu yönetim 2023/12 aylık bilanço sonrası verdiği bilgilerde. O para gelmişse ikinci çeyrek bilançoyu da kurtardık demektir.
Lothar Matthäus nerde ya akıl verse biraz.
Cemal Demirtaş da bazı forum gediklileri gibi aynı. Ama unuttuğu bir şey var; eregl tarihi zirvelerindeyken millete eregl kilitleyip oturdu. Şimdi tarihi enflasyondan arındırılmış dip usd fiyatlarında ve her ufak yükselişte "eregl pahalı" diye çıkıyor. Bu adam başka bir endeks hissesi için bunu yapıyor mu tek pahalı kağıt bu mu?
En iyisi bu konuya da spk baksın biz sikayetimizi edelim.
Aha beni de karıştırdı muhabbete
Ytd
Benle dalga geçiyor çünkü ona da muhalefet ettim! Bu arada 40.70 maliyetle satmıştım…
Hatırlatma.
https://twitter.com/parateorisi/stat...OA54BWsk0UW_QA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Canı sağolsun yine de severim kendisini!
Vay canına biraz internette bakayım bugün niye yükselmiş kim ne diyor diye; yükseliş yeni başlıyor diyenlerden dikkat kucağınıza mal bırakılacak çok pis düşecek diyenlere, yelpazenin iki ucunda olanlardan ortalarda kararsızlara nötrlere kadar her tür fikir serbest uçuşuyor.
Takmayın kafanıza, fazla da okumayın, kimseden etkilenmeyin, her koyun kendi bacağından asılır, kendi kafanız hangisine yatıyorsa öyle yapın, alın satın tutun.
Kendi durumumu ve görüşümü de ekleyeyim: Ben düşerken toplayıp çıkarken satanlardanım, epey biriktirmiştim, 37'den dönüp çıkarken de azar azar veriyordum ama 50-52 seviyesini geçeceğini anlayınca satışı bırakıp beklemeye geçmiştim. Hala tutuyorum ama iki dolara yaklaştıkça 60-65 arası yine satmaya başlarım diye planlıyorum, böyle hızlı çıkışlar ve hissenin gündem olması beni ürkütür, bir elim sat tuşunda takipteyim.