piyasa 16,30 dan sonra rengini belli edecek ya o nedenle herkesin canı sıkılıyoryor. 1 saate ortalık yatışır :)
Printable View
piyasa 16,30 dan sonra rengini belli edecek ya o nedenle herkesin canı sıkılıyoryor. 1 saate ortalık yatışır :)
Her lafa cevabımız var ama ben gider..sonra ceza alacağız.
MODLAR DA demez ki:''AĞIR TAHRİK VAR..İLK TAŞI ATAN HAKSIZ'':oleyo:
Machiavelli bu mevzuları ta zamanında yazmış. Gerçekten yaşandı mı bilmem ama muhteşem yüzyıl dizisinde pargalı, kanuni'ye machiavelli'nin kitabını gösteriyordu.
Piyasaya odaklanalım arkadaşlar.
Bazen burada yazılan palavralara ve at gözlüğü ile yazılan yazılara sinirleniyorum ama yapacak birşey yok,yeminliyim sanal alemde yazışmaya.
Ah nerede burada atıp tutanlarla yüz yüze, sözlü tartışma ortamı:)
bakalım bu dini tartışmalardan yönetim gelince kimler kodese girecek , zaten sessiz burası daha da sessiz olur artık bence :)
abka sibel can mı kaldı.
sen bizi her konuda bitirecen ellam...
:oleyo:
bunların yazısını yabana atmayın...
birileri yazdırıyor...
aynı bu operasyonu kim adına çektin başlığı gibi...
https://i.hizliresim.com/p06ff4e.png
Haydi gözünüz aydın.Biz fakirleri etkilemez sanırsam...
ZENGUNLARA verginin yolu yapılıyor.
Zenginden vergi işide hikaye algı kendi tarafına
her çinli haberine de tofas veriyor sopayı..
Byd seal bir kaç gün sürmüş, servis hizmetini almış biri olarak söylüyorum, bu byd işi bizim tüm otomotivin fişini çeker. Piyasayı da tamamen byd domine eder.
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okumadığın nereden belli o alıntı yaptığın en son cümlesini oku. Bilal'e anlatır gibi yazdım.
Bilal anlamıştır ama sen nafile.
Gel köye afganlıları göndereyim. Bana 5 binliraya onların işini yapacak lazım. 20kg balyayı bu sıcakra yükleyecek adamda. Aspaya gidenler benim köye gelip benim işleri yapar mı? Dün kendi kendime dedim bu tiplere mi, sokakta boş boş dolaşan tiplere mi süt yağ yumurta et kuzu ıspanak patates soğan vb vb üretiyorum. Benim de hakkım değil mi açılır sandalyeye oturup 5 ten gece yarısına kadar göl kenarında kafede orda burda oturmak, tv karşısında bir şeyler seyretmek.
Gratiste sıraya girip isteğim makyaj malzemesini almak için kavga etmek hakkım değil mi?
Bırak benim ellerim nasırlı kalsın. Bırak yüzlerimi güneş kavlasın. İzin ver de bok kürümeye devam edeyim. Lastiğim delik ceketim yırtık olsun.
Annem babam büyük şehir görmedi bu tiplere ucuz mal üretti. Ama ben gördüm bu tiplere ucuz mal üretmeyeceğim.
Senin beni anlamanı beklemiyorum.
Çünkü senin anlamayacağını biliyorum.
benim için bu dünyada ölmüş birisisin ölüm saatinle beraber burada yazdım hepiniz aynı kafadasınız çok basit sorulara 2 cümle ile cvp verene kadar hayat hikayeni anlatıyorsun bak biz sana aslınla hep anlatıyoruzda sen hep başka işlere yönelip gezinip duruyorsun .
sen bu kafa ile mal satacak kimse bile bulamazsın kafan çok çocukluğunda kalmış bilal:wave:
Zenginden demek yanıltıcı olur!
Daha öncede ödedik şirketlerin aktif toplamından bir oran üzerinden tahsilat yapılmıştı!
Artık %1 olur, %2 olur yakında belli olur
SP500 aktif: 5.570 de
SP500 bence KARAR BÖLGESİNE sadece %1.4 kadar uzaklıkta...Ya herro ya merro noktası: 5648-54 arasıdır..(altın oran)
Oraya gelsin SP500 de ve bıst100 de VİOBDA vs...SHORT açılır..SAĞLAM SHORT.
Bekliyoruz...Yüksel sp500 ..haydi..gogogogo
Boş verin BIST-VİOBU.Orayı takip edelim.:)
Umarım global için oradan dönmeyiz.Zaten gezegenlerde de 29 derece-cart curt var..
''..biz her şeyi bir düzen ile yarattık'' emaresini görürüz...(altın oran ve diğer unsurlar)
ve insanlık FİLİSTİNİN bedelini ödemedi.Seyirci kaldı...Bir pandemi mi-küresel çöküş mü-kıtlık mı?
grafiklere bakınca...GÖKTEN İNECEK BİR KARAR BEKLİYORUM.
sp, haydi sadece 70-80 puan çıkacaksın...
isteyen gülebilir...:)
8 temmuz sp500: 5570
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ekonomim.com
@EkonomimCom
TVF, Turkcell'deki hisselerini satabilir: Son karar Erdoğan'da
normalde buraya link atmamda bunun üstüne yorum bunun üstüne şimşek analizi olmaz...
o yüzden izlemenizi tavsiye ederim...
https://x.com/denizin_yolu/status/18...gEsAO2GeIAObig
Binlerce Filistinli saldırılardan kaçmak için Gazze'nin kuzeyine yöneldi
[emoji1238] Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad: “Bir gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek mecburiyetinde kalırsam bundan gurur duymam.
[emoji362]Bu türden fırsatçı İslamcılarla iş yapmaktan tiksinirim.
https://x.com/TurhanBozkurTV/status/...LBKwEYOVQ&s=19
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi