elleriniz birbirinizin cebinde , herifi soyamazsın elindeki kartları biliyor o ÇUVALI tutan adam:)
Real time online olarak 11225 den lönkledik diyelim bakalım sindoma abi
Evet herif soydurmuyor kendini, diredi bacakları
Ama ben soyucam, beklerim elbet fışkırttıracak.
Hafiften soyuyoruz vobda ki herifi :rules:
Donu kalsın onu almıyalım :he:
11270 flat
Real time online olarak soyduk mu, soyduk :drunk:
Bugün de daytradeci olaraktan kazandık mı.
Kazandık
Her gün tırtıklıyoruz mu
Tırtıklıyoruz.
Daha napalım yaw
Nicki soyguncu olarak değiştirmek istiyorum :he:
Bir gün daha bitti.kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
Trend nedir, nasıl trend takibi yapılır akşam bunlara çalışalım.
Emeği geçenlere teşekkürler. İyi akşamlar.
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=om9Cx-iwWaQgPfIA
Emeğinize sağlık iyi akşamlar.
Daha ne yapsın badem bofası 2.79 dan beri alıyor neler yapıyor neler tahtalarda kimse açıktan bahsediyormu :drunk:powell akşam flu bırakmadan güzel bir şekilde süreci yönetirse yarın gapli açarız 2.87 üzerinde 240 dk kalabilirsek 2.96-297 uzatırım o barı.
kısa vade yukarı trade modelim 1-2 günlük bakalım formasyonu çalıştıracak mazot olacak mı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...57#post6892757
Üstat *Bozkurt :)
Kazandığınız bu kadar çok parayı nasıl harcıyorsunuz ..:kahkah:
Akşam yemeğini yedik geldik,
ama erken gelmişiz, fed faiz kararını saat 21.30 dan sonra açıklayacakmış, genel görüş 25 puan faiz indirimi olur demiş, bende çoğunluğa uydum. 25 diyorum.
Çayımızı yudumlarken zamanda geçer.
https://youtu.be/X49stVA8Trs?si=YwTy30Fj6a_KtN8Z
Fedden önce
Ons 2600 lerde
Dolar 34.09 larda
Dow 41640 larda
Fedden sonra
Bakalım
Üstat bozkurt reis idol fenomen :)
Çok rica etsem ..xu030yvade fiyatı nedir ..onu da paylaşabilir misiniz ...
Malum biz fakirlerde yalıdaki elantrih habire gidiyoo :rules:
------
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 20 kişi okumaktadır. (4 üye ve 16 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, AmigoOrhan, Der Lehrer
Puahahahhahsh
Abi alemsin yaw, bizlik bi durum deel ki bu amariganın merkez bankası kararı, bizim mb açıklamıycakkine, fed açıklıycak.
11250
Düz hesap olsun :he:
Dow 200 puan fışkırttı, genelde karardan önce yapılan ilk harekete fake derler,çok heyecanlı yaw, du bakalım
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6892873
hee ,bakalım ..:rules:
Barii fiyatı yaz da :rules::kahkah:
50 puan indirmiş dayucuğum.
Saatleri yannuş anlamışık. 21, 01 miş
Onsu uçurdular
Yüksek müsadenle ben erkenden yatıcam mertabi, yarın erken kalkmam lazım :cheers:
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Erken yatıp erkenden kalktım, piyasalara şöyle gözücundan baktım, manzarayı görünce şaşırdım mı, tabiiki hayır
Herif fake hareketi çekince 300 puan geri basmış.
Daytradeci işi böyledir dayucuğum
Trend takibi yapanlar ile daytradecilik yapanlar hep farklı düşünmek zorunda.
Ben bugün işlerimden ötürü ekranı açamıycam, merak eden olursa diye peşinen yazdım.
Bugün muhtemelen bir sürü fırsatı kaçıracağım :he:
Neyise borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Herkese bol şans diliyorum.
Bugün saat 14.00 de mb faiz kararını açıklayacak, indirim gelirmi bilinmiyor, çoğunluk sabit bırakır diyor, bende çoğunluğa uydum ve sabit kalır diyorum.
Mb den önce
Dolar 34.05
Ons 2606
Vob 11328
Mb den sonra bakalım
İhracat işine girdim dayucuğum, senden aldığım havuçları afrikaya yolluyorum :kahkah:
Bana sataşmadan, gıbraşmadan hiç rahat duraman mı sen, la olm yohusa ilham mı alıyon bena sataşarak, açık konuş, ben halden anlarım :)
Ekranımı açmışken du bi özet geçeyim, merakın gitsin.
Hani konu komşu tüm mahalleli hisse alıp batmıştı ve bana geldiler, dayucuğum biz battık sen vobda paraları katladın, nolur bizi kurtar dedilerdiya işte 1 ay önce mahalleli ile birlikte fon kurmuştukya hani, işte fonu büyüttük bunlarında yüzü gülmeye başladı, bugün bi ofis kiralamışlar dükkanı dayayı döşemişler, ağam senin yeni mekan burası dediler.endekis vobcu herifi daytradeci olaraktan burdan daha rahat soyarsın. Soyguncu seni gidi gidiiii dediler :)
La olm ofisi bi görsen şıkır şıkır masada çift mönütör koltuğu ayarlanıyo ileri geri aşağı yukarı pofuduk pofuduk bişii :drunk:
Arkadaş tilifun etti dayucuğum daytradeci olaraktan günün tepesini ne zaman işaretleyelim deye,
Bende elleşmeyin bugünde trend takibi yapanlar kazansın dedim.
İyi demişmiyim :cheers:
Recaro koltuklara yaslanıp herifin fışkırttırmasını zevkle izleyin yahu :he:
Son 4 dakka kaldı, bakalım fılşkırttırmanın boyu nereye kadar değecek,çok heyecanlı yaw