Dün gazı koşusunu 9 ncu sırada bitirdi. İki kere arka arkaya gazi koşusu olur mu bu essegin keyfine kalmışiz artık. Ytd
Printable View
Dün gazı koşusunu 9 ncu sırada bitirdi. İki kere arka arkaya gazi koşusu olur mu bu essegin keyfine kalmışiz artık. Ytd
Puahahahhahshsk
Gülmekten öldüm ya :he:
Allah ta seni güldürsün emi
Bu eşek suyuniçinde koşmasını bilmiy, o yüzden yarışa sokmamak lazım
Kolpacı hc amcan yerli gibi alım yapmış. Yurtdışından sen gel alım yapsaydı daha iyi olurdu. Yabancı giriyor havası katardi.. ytd
Amcaan kulağını delip bırakır çokta şeytmesin
Bende iki Arap, bir tane İngiliz 🐎 atı var, iki de essek. Essekler son iki senedir bedava otluyor, yiyiyor içiyor. Ama hepsi aynı çiftlikte yiyiyor,içiyor aynı kapa yapıyor.. eşeklere gözüm gibi bakıyorum diğerlerini saldım çayıra dağ, bayır, çimen dolanıyor. İki essekten biri elbet gün gelecek gazı koşusunda parmakla gösterilecek 2 ncı yarıyıla yakın mı olur sonrasında mı olur bilebilemem. Eşek gozlulerim benim.. 😊 ytd
Geç kalktım, yazmaktan aracı kurumlari bile okuyamadım. Var mı okuyan kayda değer birşey falan. Ytd
Tera ne yazmış. 2030 sonrasında küresel toparlanma bekliyormuş ve 2026 sonrasında Petkim nihai karari verecekmiş. Benim eseklerden birine ölme esegim ölme der gibi olmuş. Şaka mısınız çok pardon. Tam yazamadım ama bunun gibi.. ytd
Bildirim gelmiş ama açmıyo, 7 milyar dolarlık yeni yatırım projesi detaylarını açıklamış deye ama okuyamadım açılmıy
Detaylar çok önemli, bulup buluşturup yorumlayan varsa yazsın
https://youtu.be/cZwXnAloywg?si=ceRuMhRtwxobhXjA
Ferdi Özbeğen den gelsin.
Tahtacı Ferdi leri seviyor.
Dönsen bile dönsen bile diyor.. ytd
Dünku haberin güncellemesini sonradan yazmışlardı. Onu paylastim. Ytd
Bir kere de şu haberlere ters yapsan ve şaşırtsan olmaz mı. Yani habere mali vermek yerine alıp götürsen.
Bu arada şakir nerede? O gelince iyi oluyor. Ytd
Abüler laa, aşamun teeetleri okudum ecük.Bastamı nedür birü goymuş ora.Anamıyom ama alan gısmunda bankamerukamı ne yazayo.Bu gada alayo sonra dimdaja verüp gacayomu.Amarika bizi seviyomu ne yapıyosa gari.Amma belakün ködü bişey yapduu apacuk bellü
Kolpacı hc Kuşlu sitede yüzbin üstü takipçilerin bazılarının olumlu paylaşımları artarsa kork, kimden bahsettiğini bilemem.
Bofa yabancı degil ki yabancı mı kaldı? Ytd
Adam gibi len bas kağıda avradını sevdiğim.
Spot PETKM long, vadeli short.
Bi ponçiklesem s2dümün timsahından bize sıra gelmiy mınacolu amukacci ile sikinovskiyi soktu oyuna
4 timsah ziyaretçi var. Kolpacı hc sen ziyaretçiler arasında mısın? Ytd
Mikemmel ötesi şekilde nokta atışı yabmışım. Tahtaciyi poncikledim :he:
Andersen 'den Masallar....
y.t.d.
Vay be! Dünku ortama bak bir de bugunkune. Ytd
Dün hala gaza gelen oldu mu ? Benim merakım bu ?
2030 - 2031 falan filan. Yahu bu kadar yatırım falan filan neden bu haldeyiz. Biri bana limanı açıklasın. Kaça mal oldu ve bize katkısı ne. Sonra bu borçluluk nedir ? Hani Star 'dan hammadde arzından güvenlik sağlayacaktık. Ne oldu o iş. Petkim naftamı bulamıyordu ? Bu borçluluk oluşurken yönetimde kim var dı ? Şimdi aynı yönetim neyi yapacakta biz düze çıkacağız. Daha yapılacaklar bile belli değil anlaşılan ki, çalışmalar hala devam ediyor cak cuk.
y.t.d.
Dünkü aldığının yarısını bugün verdi.
Dün niye alıyon diye sormadık bugün de niye verdin diye sormuycaz.
Taktaci işini bilür
Sen borçluluğunu yönetmezsen, herkes deli gibi dolar patlayacak derken dolar borcuna girersen, herkes avaz avaz resesyon geliyor diye bas bas bağırırken, bizim kasap Osman bile resesyon geliyor diye hikaye anlatırken sen borcunu arttırırsan sonra böyle taktacı, tahtacı, oduncu her neyse hikayesini yazarsın. Yok mu bu taktacı Tüpraşta mesela. Birileri mal sahibi olurken, diğer yarısı dert sahibi oluyorsa işte böyle herşeyi taktacıya yorarsınız. Zaten ona yorulmasa böyle olmazdı.
y.t.d.
Günaydın petko severler.
Seanstayım bir el atın abiler, haydin itekleyelim şunu
Seveni çok olunca, aldım sattımcıları geldikçe ve gittikçe haliyle bu hareketler normal oluyor. Ytd
İyi oluyor güzel oluyor, trade ederek bağri ihya olalım
Aslında alıp götürmek istese götürür. Arkasına bakmaz bile ama oyuncu çok olunca oduncu oluyor.. ytd
At sahibine göre kişnermiş, bizim beygirde büüyle hep suyuniçinde napalım huyu bu
İyi ponciklemeler