Millete balon yapıp itelemişler mi diyorsunuz !...
* Aslinda Sosyopsikopat la Umutsuzun yapacagi sey gayet basit. Beklentin olumsuzsa satarsin gecersin, aglamaya sizlanmaya gerek yok. Delikanli yatirimci durumu analiz edip ya beklemesini bilir mukafatini alir , yada satip baska yatirim araclarina yonelir. Ancak zavallilar ve acizler sizlanip durur. Sat ve kurtul arkadas. Kufur etmene gerek yok.
Ağzı bozuk Sosyopat senin zaten ağzın bozuk en olumlu durumlarda bile ağzını bozuyorsun; bizde karşı çıktıkça zevk alıyorsun malesefki, bu senin ruh halin☺☺☺dilim sana ve senin gibileri üzmek için haklısın, durum çok kötü demek geçiyor amaaa sen ve senin gibileri sevindireceğimi bildiğim halde benim doğruları söylemekten başka vicdanım yok, bu yazdıklarım herkesten çok seni sevindiriyor biliyorum kardeş ama artık atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti, herşey ortada, hiçbir olumsuzluk yok, zevk aldınmı hııı😀😀😀 bu forumdaki insanların çoğu sen Çankaya nerede bilmezken buralara yatırım yaptı ve karşılığını almayada çok az kaldı, herkeste durumları çok iyi analiz ediyor...Emin’im sen şimdi bu yazdıklarımla dahada mutlu oldun ve zevkin doruğuna ulaştın, dua et bana, seni yine mutlu ettim ama buda senin karakterin karakterli Kardeşim napalım😂😂😭 Allah Çok Büyük...
Farkli isimlerle ya da anlasmali olarak birbirlerini desteklercesine bolgeyi kotuleyen yorumlarda bulunan bu sahislar milletin umutlarini calmaya calisan engereklerdir.Mantikli bir insanin yapacagi is midir yatirim yaptigi bolgeyi kotulemek.Ender beyin dedigi gibi eger gercekten bir yatiriminiz varsa satip gidersiniz.Milletin kafasini bulandirmaya calisiyorsunuz.
Merhaba Değerli forum üyeleri. Aslında uzun zamandır takip ediyorum; ancak yazma gereği duymamıştım. Bende 1,5 sene önce otoban üstünden yer aldım. Bu bölgeye yatırım yapmamda ki sebep çevre yoluna ve yeni yapılaşma alanlarına yakın olması. Kötümser arkadaşları inanın zerre dikkate almıyorum. Elbette yapılan kanal Ankara gibi projeler bölgenin değerine değer katacaktır. Fakat şunu da unutmamak gerekir ki tüm büyük şehirleşmeler de önemli olan ulaşımın kolaylığı. Yani her şeyi bir kenara bırakın burası ulaşım ve merkeze yakınlık açısından bile bugün olmazsa yarın ama kısa vadede değerlenmeme gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Ankarada her yıl yaklaşık 60.000 yeni konuta ihtiyaç duyulduğunu da hesaba katarsak; herkes malının kıymetini bilsin. Unutmayın insanlar mağaralarda değil konutlarda yaşarlar. Konutlarda imara açılmış veya açılacak yerleşim birimlerine yakın yerlere kurulur. Denklem bu kadar basit aslında. Ve biz her şeye çok yakınız.
Yahu tertip nickli zatı muhterem,ben umutsuzum falan mı dedim sosyopat forumdaşın yorumuna istinaden böylemi düşünüyor diye ironi yaptım ama maşallah sizin gibi biri bu işlerde acısı varki kızmış bize giydirmiş. Allah sizlere akıl fikir versin ne diyeyim kendiniz çalın kendiniz oynayın ,kendi kendinizi oyalayın. Bu arada bu bölgede yatırım yapmayı düşünüyordum burada şimdi ismini hatırlamadığım sizden farklı aklı başında bir zata sormuştum falanca yerde m2 si 200 Tl yer satılıyor, ucuz diyorlar alınır mı diye o da bana bu fiyat pahalı 150 tL uygun demişti. O sorduğum yer daha sonra 200 Tl den satılmıştı. Neyse sizlere iyi çalgı çengiler moralinizi falan bozmayın MELİH gider Köçek gelir Köçek gider Melih gelir elbet bir gün sizin yerlerde bir şey olur . Beklemeye devam UMUDUNUZU yitirmeyin...
Arkadaslar bu bolgede 25 yillik yatirimciyim yani 25 yil oncede alim yaptim gecen senede yaptim,simdiye kadar gecen yillar icindede alimyaptim bolgedeki supekilatorlerin kotulenecek durumu varsa kotulerim lanetlerim burada ustune alacak sahislar supekilasyon cikaranlar olsun. Sayin Yucesan bile arsalarimizin para etmedigini Ankaranin en ucra bolgelerinin buralari katladigini bu isin taaa orta gobeginde olan bir kisi olarak defalarca ifade etti. Ben isyanimi dile getiroyorum her yazdigim yaziya mudahil olmana gerek yok TAYLAN. Oyle bekleyip bekleyip meyvesini yemeden satmak colugumuza cocugumuza birakacagimiz mirasimizi uc bes supekulatore birakacak kadar Aptal deyilim. Burada demek istedigim spekilasyon yapanlaradir arkadas STABILIZASYON ve ISTIKRARI arsa fiyatlarinda saglanmasi gereklidir, Spekilatorler size soyluyorum elinizi vicdaniniza koyun milletin arsalarini zarar ettirip elinden almayin kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada yediginiz haram lokmalar colugunuzdan cocugunuzdan cikar Eyyyy Spekilatorler bolgemizi terk edin eyyy vicdansizlar kul hakki yiyenler bu bolgeyi terk edinde bolge arsa sakinleri huzur bulsun. Daha yazacagimda neyse. Birakin insanlar icini doksun. Tekrar soyluyorum sozum spekilatorleredir ustunuze alinmayin.
Sizin daha önceki yorumlarinizida biliyoruz slash.
Tamam daha onceki yorumlarimi biliyorsunizda farkli birsey yazmadim milleti dolandirmayin dedim yok genisleyecek yok ucacak kacacak demeyin dedim. Yatirimcinin proje disindaki yerini elinden alip sonra proje genisleyecek demeyin dedim dogru soyleyeni 7 koyden kovalar dedim. Kisaca bolgeye yatirim yapani kandirmayin dedim.
Planın genişleyip ya da genişlemeyecegini bilemem.Karatasin tamamı kentsel dönüşüm dolayısı ile konut alanı ilan edildi mi edilmedi mi?Bunun anlamı simdi planin genişlemeyip daha geniş bir alanı kapsamamasi durumunda bile bunun ilerideki bir surecte olmayacağı anlamına gelmedigi değilmidir.Siz belirli bir plan var diyorsunuz onun dışındaki alan için olumlu bir paylaşımınız olduğunu görmedim.Plan dışı diye tarif ettiğiniz yerdeki yatırımcılar ne yapsinlar o zaman.Bana bunu açıklayabilir misiniz?Plan ankara kentsel dönüşüm alanının genişlemesi için niye başvurdu o zaman?
uzun zamandır yazmamıştım ama konuya dahil olmak isterim. Bu forumda yazan belli şahıslarında simsar olduğunu düşünüyorum bizlere umut pompalayıp bugün yarın çok değerlenecek derken aslında elindeki malı garibana pahalı ittirdiklerini düşünüyorum. ben bölgede yatırım yaptım yıllar geçti zarar büyüdü, kısaca elde patladı şimdi sizin gibilerin aklına uyup neden satayım. elimde mal patladı diye bölgeye ilişkin eleştiri yapamayacakmıyım. Hani kanal ankara ihalesi yapılınca fiyatlar katlanarak artacaktı. burada sürekli umut pompalayan forumun sahibi gibi hareket eden, her yazılarında birbirlerini alkışlayan arkadaşlarında biraz kendine çeki düzen vermesi olaya eleştirel yönden bakması, yaşanabilecek olumsuzluklarıda dikkate alarak akla mantığa uygun yorumlar yapmasını tavsiye ederim. Birilerin cebi dolabilir ama kul hakkınıda unutmamak lazım.
Değerli forum üyeleri, son gelişmelere göre Kanal Ankara Ankara Boğazı projesinin iptal olduğuna dair haberin linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Şu an son derece üzgün ve moralsizim. Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanıyor ve hiç olmayacak bir şey oluyor. Hayırlısı olsun diyorum, selamlar
http://www.haberankara.com/flas-iddi...-edildi/63369/
Boyle bir haberin uzerine yorumumu siliyorum, Yazimi tamamladigimda Sn Gulbay da paylasim yapmis sonradan gordum.
Sn Gulbayin verdigi bilgi soylemeye calistigim ISTIKRAR kelimesinden ne kast ettigimin bir kanitidir. Herkeze gecmis olsun.:vk::vk::vk::vk:
Sn.Gulbayin paylastigi haberin dogrulugu yarin kesinlesirse bunu secim vaadi olarak kullananlarin kanal projesini ne diye iptal ettigi konusunda elestirel bir tavir takinabilirsiniz.Ne yapalim yatirim yaptigimiz yerleri mi kotuleyelim.Ben ilk yatirimimi 2007 de yaptim.10 senedir bekliyorum.Beklediginiz haber buydu sanirim.Simdi devam edin.
Yeni bir oyun daha basliyor. Bakalim daha neler gorecegiz.
Sn.Tertip,siz nasil okuyorsunuz bu olumsuz gelismeyi?
*Sayin Taylan, benim gorusum su,
2018 Belediye Butcesi icinden Kanal Ankara icin 270 Milyon TL ayrildi. Bunun 150 Milyonu Kent Estetigine, 120 Milyonu ise Fen Isleri Dairesine verildi. Belediye Butcesi cocuk oyuncagi degil, olmayacak seyler icin bu kadar para ayrilmaz. Benim gorusum Kanal Ankara Projesi devam edecektir. Her ne kadar gece otobus bekleyen, oncelikleri farkli , gunluk yasam mucadelesi veren Ankaralilar icin bu Kanal Ankara bir sey ifade etmese bile , bu proje bozkirin ortasinda toz toprak icinde kalan Ankara icin guzel bir gerdanliktir.
Ben firmalar degissede bu projenin devam edecegine inaniyorum. Kaldiki Sayin Gulbay in haberinde iptal degil, iptal edildigine dair iddia olarak haber geciyor. Ben Gulbayin haber alma kaynaklarinin saglamligina guveniyorum,ama bu haber belirtildigi gibi sadece bir iddia olarak kalacak. Poliyanlacilik oynamak istemem, pembe gozluklerlede Kanal Ankara Projesine bakmiyorum, ama her turlu negatif haberlere ragmen sonunda Karatas ve Yakupabdal da hem imar gececek hemde Kanal Ankara Projesi hayata gececektir.
Dunyadaki her sehrin kendine ozgu bazi simgeleri olmali, Paris Eyfel Kulesi gibi. Kanal Ankara da oyle bir calisma olacak.
Butcede proje icin kaynak ayrilmis diye bir paylasim oldu Ender bey ama butcenin gokcek tarafindan hazirlandigi ve komisyonda revize edilebilecegindende bahsedilmisti.Ondan sonrada bu haber cikti.Tam birseyler oluyor derken bu tur haberler rahatsiz edici oluyor.Umit ediyorum ki Ankarayi yonetecek olan belediye baskanida sizin gibi dusunuyordur.Hersey kanal projesinden ibaret degil ama bu da bolgeye deger katacak ve gelismeleri hizlandiracak bir adimdi.Paylasimiz icin tesekkurler.
Değerli forum üyeleri, bu gün ihale bekleme süresinin son günü. Her kes elinden geldiğince şu an itibariyle Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını ve fen işlerini arayarak Ankara Boğaz ihalesi imza protokolünün ne olduğunu sorsun. Birlikten kuvvet doğar, hep birlikte baskı yaparsak geri adım attırabilir miyiz? Aynı zamanda bu proje Ak Partinin seçim vaadi. Ayrıca Sonsöz Gazetesinin ''Ankara Boğazı Hayal Mi Olacak?'' başlığıyla manşetten verdiği haberin linkini sizlerle paylaşıyorum.Selamlar
http://sonsoz.com.tr/wp-content/uplo...Z-STANDART.pdf
http://www.hurriyet.com.tr/ankaparki...on-tl-40639620
Ayrıca hürriyetin haberinde de yerladığı gibi; Kanal Ankara Projesi: 150 milyon TL
Tema Park yapımı: 122 milyon 400 bin TL
İmrahor Vadisi: 120 milyon TL bütçe ayrılmış durumda. Bunun yanında il başaknının açıklaması oldukça net.
"Meclis toplantısı öncesinde AK Parti grup toplantısına İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da katıldı. Grup toplantısında Başkan Mustafa Tuna’nın AK Parti’li Meclis üyelerine Gökçek döneminde başlanan bütün projelerin hızla devam edeceğini söylediği öğrenildi. Öte yandan İmar ve Bayındırlık Komisyonu da bu ayki Meclis gündemine gönderdiği tüm imar raporlarını erteledi. İmar raporlarının yeni Başkan Mustafa Tuna ile yapılacak istişarelerin ardından görüşülerek karara bağlanacağı belirtildi."
Değerli forum üyeleri,bu güne kadar hep gerçekleri ve olumlu haberleri sizlerle paylaşmaya geyret ettim (çalıştım).
Sizleri üzmek istemem ama maalesef ortada bir gerçek var ben de bunu size yazmak mecburiyetindeyim. 13/10/2017 tarihinde yapılan Ankara Boğaz ihalesinin 17/11/2017 tarihinde iptal edildiğine dair elimde belge var. Buna göre bundan sonra neler yapabiliriz onları konuşalım. Boş yere vakit harcamayalım. Selamlar
ihale ıptal....
kanalı bahane edıp arsa fıyatlarını yukseltıp satanlar karda
alanlar ıse zararda
spekulasyon yapanda,spekulasyona ızın verende beledıye
Bır zamanlar Gokcege yakın Bezcı ınsaat vb.muteahıtler ıle eskısehır yolu 50.km ye gıttı..Kırac topraklar Parise döndü..
Beledıyelere yakın muteahıtlerı ınsaat fırmalarını ızleyıp oyle yatırım yapmak gerek !!!
Sayın gülbay emeğinize sağlık.
Herkes elinden geleni yaptı ama sonucu degiştiremedi.Benim önerim sizin belediyede tanıdıgınız varsa başkandan bir randevü talep etsenizde muhtarlarıda alıp görüşsek sorunları anlatsak belki etkili olabilir.
şimdiden teşekkür ederim.
Sayın Gülbay ihale iptal edilmesi itirazların değerlendirilmesi olası bir durumdu. Yeni başkan Mustafa bey bir ağırlık koyabilmek ve sorumluluk yetkinlik alabilmek için elinden geleni yapacaktır, ihaleleri kendisi verip sorumluluğunu alması bence iyi bir karardır yoksa gidene yükleyip gecikmelerde sorumluluktan kaçabilirdi. Önemli olan projenin iptal edilmeyip devam edeceğidir. Özetle proje devam ediyor edecek sadece biraz daha gecikecek.
Değerli forum üyeleri; herkes sakin ve rahat olsun telaşlanmaya gerek yok, çok güzel gelişmeler olacak. Yaptığımız ve yapacağımız haberlerin ses getireceğine ve geri adım attıracağına inanıyorum.Üst düzey Basın Yöneticisi arkadaşıma Haber Ankara nın yapmış olduğu Kanal Ankara Projesi ihalesinin iptali haberini yolladım.
İlk tepkisi Vay Vay Vay ! AKP nin Ankara yı kaybetmesi kesinleşti demektir'' oldu. Bu gün Başkan Mustafa TUNA yı aradı. Önümüzdeki hafta gazete köşe yazısında yazacak. Bu proje iptal edilemez , basın yoluyla üzerine gideceğiz . İnşallah geri adım attırırız. Yeni gelişmeler ve müjdeli haberleri sizlerle paylaşacağım. Telaşa gerek yok, sizlerden sakin olmanızı ve malınızın kıymetini bilmenizi istiyorum. Selamlar
Arkadaşlar herkes cimere yazsın böyle bir projeyi yeni başkan kendi kararıyla iptal edemez muhakkak tepelerden destek aldı bi şekilde, burası Muz Cumhuriyetimi kardeşim sen mega proje diye ortaya proje koy seçim kazan sonra kafana göre iptal et geçen hafta 2018 bütçesini açıklayanlar kimdi??? Gerekirse protesto edelim ama benim gördüğüm bölgede bu işlerle uğraşan, taşın altına elini koyan kesim %10 u geçmez diğerleri armut piş ağzıma düş modundalar...
Saygı değer forum üyeleri;
Ekap tarafından ihaleyi alan şirkete gönderilen yazıyı defalarca okudum, ihale iptalinde ince bir detay var, ihale kapsamında yapılacak harcamaların daha öncelikli ve elzem projelere harcanması hususu deniyor, burada demiyoki biz projeyi iptal ettik...Geçen hafta 2018 bütçesinde 270 milyon kanal ankaraya ayrılmadımı??? ihaleyi alan firma ihaleyi ne kadara aldı sanki...Benim görüşüm ihale iptali için yazılan bir yazı bu sadece sizce???(önümüzdeki hafta herşey açıklığa kavuşur) durmak yok hakkımızı aramaya devam...
Melih Gökçek başkanken ihale şartnamesinde 1 haftaya yer tesisi ve 300 iş günü içersinde iş bitimi diye sözleşmede yazmakta yani o tarihten itibaren 2018 e kadar 2,5 ay var ve bu süre 2017 bütçesinden hesaplanmış olabilir belkide(ihale İptali için bahane) Geçen hafta 2018 bütçesi açıklandı; kanal Ankaraya ayrılan bütçe 270 milyon değilmi??? iyi düşünmeye çalışıyorum ve mantık yürütüyorum böyle bir mega projenin iptalini ekapdan eski belediye başkanının yaptığı ihaleyi kazanan şirkete gönderilen yazıylamı düşüneceğiz gerçektende proje iptalse bu başkanın değil büyük başkanın işi öyleysede geçmiş olsun hepimize...
Sn.Caner1983,ihale iptal gerekcesi olarak ihale icin harcanacak kaynagin daha elzem ve daha onem arzeden isler icin kullanilacagi icin ihalenin iptal edildigini yaziyor.Bu proje ya tamamen askiya alinmis ya da plan revize edilerek daha kucuk bir butceyle baska bir proje ve ihalesi de yapilabilecegi anlamina gelebilir.Bircok arkadasimiz projenin revize edilerek devam edecegini savunuyor.Kanal icin gazetede ayrildigi yazilan kaynak ve olusturulan butce Gokcek tarafindan hazirlanmis ve gazetede komisyonda revize edilebilecegindende bahsediyordu.Yapmamiz gereken surecin gelisimini beklemek ve Sn.Gulbayin dedigi gibi karar vericiler uzerinde baski olusturabilmek.Panige kapilipta ani alim-satim olaylarina girmek mantikli degil.Ender bey bu yeni gelismeyi siz nasil okuyorsunuz?
Müjde.Gözümüz aydın arkadaşlar.İnşallah devamı gelir.
Melih gökçek istifadan önce ihale ederek gol attığını düşündü. Yok gol öyle değil böyle atılır diyerek ihale iptal edildi.
Proje yine yapılacak ama yapan müteahhit eski yönetimin belirlediği olmayacak demek ki.
Sent from my iPhone using hisse.net
Değerli forum üyeleri , bugün Hürriyet gazetesinde çıkan 'ihale iptali söz konusu değil , proje devam' gibi yazilan habere göre rehavete kapılmayalım. Bu haber bana gaz alma haberi gibi geldi. Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre diyor haber, kim bu yetkili ? Aciklama nerde ? Hiç bir şey net ifade edilmemiş. Yeni belediye başkanı Mustafa Tuna'nin ve ya yetkili bir kişinin bu açıklamayı basın önünde yapması gerekir. Sosyal medyada bile herhangi bir yetkilinin böyle bir ifadesi yok. Bu işin peşini birakmayalim. Beklemeye tahammülümüz kalmadı. Melih Gökçek ömrümüzden 24 yıl çaldı. Sürekli söz verdi , oyaladı oyaladı sonra sözlerini tutmayarak kul hakkiyla gitti. Bu bakımdan bölge halkı ve Ankara halkı olarak bekletilmeye tahammülümüz yok artık. Herhangi bir açıklama gelene kadar mücadelemize devam edelim. Selamlar.
*Degerli arkadaslar. Onumuzde fazla bir zaman kalmadi .Eger Kanal Ankara ihalesi ve Karatas imari bu yil sonuna kadar aciklik kazanip hayata gecirilmez ise umumudumuz artik 2019 Belediye secimlerinden sonraya kaldi. Sizi bilmem ama benim artik bos laflarla oyalanmaya ne niyetim var nede sabrim.AKP nin secim vaadi olarak kullandigi Kanal Ankara projesi ile o zamanki baskan Gokcegin Karatas imari icin verdigi sozlerin takipcisi olalim. Bunun icin Sayin Mustafa Tunanin Belediyedeki mesaj kutusuna mesaj atmaya devam edelim. www.ankara.bel.tr/baskan/baskana-mesaj
Hurriyette cikan habere guvenip rahatlamayalim. Bilenler bilir, bilmeyenler icin soyluyorum, kamu oyunu yatistirmak yada yonlendirmek icin ilgili makamin bir gazete temsilcisini arayip su haberi gec demesi bilinen ucuz taktiklerden biridir. Gonlum isterki Hurriyetin haberi dogru ciksin,ama haberin Hurriyette cikmasi benim icin bir anlam aciksasi ifade etmiyor. Bu haber Sayin Baskan veya ilgili Belediye sorumlusu tarafindan baglayici olacak sekilde teyit edilmedigi muddetce suphe ile karsilanacatir.
Onun icin her arkadasin rehavete kapilmadan bikmadan Sayin Baskanin mesaj kutusuna hem Karatas imari hemde Kanal Ankara Projesinin devami icin mesaj atmalari lazim. Elimizdeki tek silah bu..Ayrica konuyu gundeme tasiyan Haber Ankara ve bu haberi topige tasiyan Sayin Gulbaya tesekkurler. Umariz Haber Ankara simdiye kadar yaptigi gibi bundan sonrada yerel basin olarak Kanal Projesini yakindan takip eder, gereken baskiyi Belediye yonetenlerine basin olarak yansitir
EKAP'tan baktığımda hala teklif değerlendirme sürecinde görünüyor. Teklif değerlendirme süresi 150 gün yazılmış şartnameye. Yani değerlendirme için idarenin halen süresi bulunuyor. İptal olursada EKAP'tan görünür.