https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...012e220265.jpg
Hisseye metro girdi girdiği her hisse çok yol aldı inş buda alır
yatırım tavsiyesi değildir
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...012e220265.jpg
Hisseye metro girdi girdiği her hisse çok yol aldı inş buda alır
Ben bimer e yazdım bu işlemlerle habersiz faiz fiyat hareketleri ile yatırımcı zarara uğratılmıştır...inşaallah bir inceleme başlatılır...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Invest her gun aldi simdi satici. Acik satis ne kadar oldu gore biliyormusunuz ?
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar takas var mı ?? işlemler metronun işlemlerine benziyor??
Aldigim yere gelsin veririm 0.55 kr hadi bakalim . 2 yilda anca geldin buraya dususun kac ay surecrk. Bu kadar karektersiz olunmaz yarin burute alacaklar . Bu hareketleri bosuna yapmiyor bunlar. Ytd.
tahtaya metronun girmesi bazılarının hoşuna gitmedi sanırım ...
2.17-2.18 hic calismadan gecildi. 2.32-2.36 gene ayni buralarda bosluk kaldi ne olacak simdi.
Galip alıyor gibi gösterip çaktılar bence
Tabanda ne var goren varmi
teknik meknik yok
resmen bam bam bam :thumbdown:
tabanda 1.400 var
2.550 oldu maalesef
yanlış yere yazdım...
06 Kasım 2017 - 16:50
İsmi sık sık manipülasyonla anılan Çemaş Döküm hisselerinde olağandışı fiyat ve miktar hareketlerinin nedeni olarak firari manipülatör Mecnur Çolak gösteriliyor
BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABERİ
Çemaş hisseleri son dönemin en yoğun işlemlerine sahne oluyor. Gün içerisinde 2.31 lirayı gören hisseler ikinci seansta 1.79 liraya kadar gerileyerek taban oldu. Ardından devre kesici uygulamasıyla hissenin işlem sırası geçici olarak durduruldu. Yüzde 22’lik marj içerisinde hareket eden hisselerde günlük kayıp yüzde 18.6. Hissede firari manipülatör Mecnur Çolak’ın işlem yaptığı öne sürülüyor. Bir süredir borsa çevrelerinde Çemaş tahtasında 30 milyon adede yakın hisse satılacağı konuşuluyordu. Hisseleri satmak için de çok sayıda manipülatörün pazarlık yaptığı iddiaları kulaktan kulağa dolaşıyordu. İhalenin Mecnur Çolak’ta kaldığı söyleniyor. Operasyon için düğmeye basan Çolak’ın da bugün çok sayıda ismi arayarak, “Sıkıştım destek atar mısınız?” şeklinde ricada bulunduğu ifade ediliyor.
GRUP KENDİ HİSSELERİNDE İŞLEM YAPIYOR
Bu arada bugün KAP’a yapılan açıklamada Işıklar Holding’in 3.11.2017 tarihinde 2.44-2.58 lira aralığından 1 milyon 195 bin 145 adet alış işlemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yine bugün yapılan bir diğer açıklamada ise söz konusu tarihte Işıklar Pazarlama’nın 200 bin adet hisseyi 2.59 liradan sattığı beyan edildi.
25.10.2017 tarihinde yapılan açıklamada ise Çemaş Döküm Yönetim Kurulu kararıyla şirketin 25 milyon 700 adet payının 2.04 liradan Özışık İnşaat ve Enerji’ye devredildiği duyurulmuştu.
Bakalim yarin toplarmi.galip bunun acisini cikarir bence yarin
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim almis kim satmis bir gosteren olsa genel takas falan. Galip bunlarin yaninda cirak kalir :) cay tasir bunlara.
Açığa satış ve kredili işlem yasaği gelmiş cemaş ve demisaşa.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hafta pek bişey beklemeyin, onumuzde ki hafta bişeyler olursa olur artık
Hadiya
Yarinda tabnmi ozman
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...54b62f31b7.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b63e2134c.jpg
Sonucta bu alanlarin maliyeti 1.90 lardan 2 lerde .maliyetlerine getirler ins
Metrodan alım yapıp galip almış gibi gösteren tipler varsa bu sitelerde algı oluşturan yamyamlarda eminim vardır. Zarar büyük evet ama bunu aşmakta bana düşer. Sakin ve sabırla bekleyeceğim.ytd...
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
** Sermaye*Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi*(VBTS) kapsamında, CEMAS.E ve DMSAS.E payları 07/11/2017 tarihinden (seans*başından) itibaren 21/11/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve*kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not:*VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi*ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından*ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Acelemiz yok bekleriz.Düştüğündede alım yaparak ortalamayı düşüreceğiz.Hayırlısı ne ise o olsun.Beklemekten başka çaremiz yok
Aciga satis yoksa dususte yok bunlar aciga mal satip kendi mallari ile alttan kapama dertleri vardi. Bir cepten bir cebe yani simdi bu hafta 2 uzerine tekrar gosterrceklerdir diye dusubuyorum bira daha mallandiri yasak bitince tekrar basarlar. Yada bekleyip goruru. YTD.
Vede metronun maliyet 2.buralari tahminm tekrar gorur bu hafta
Bilançoyu beklemek lazım,normal şartlarda bugüne kadar ki en iyi bilançosunu açıklamasını bekliyorum.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancosu nezman
Bilanço 09/11 son tarih
bu kagitlari kim borsaya acmissa hesaba cekmek lazim..adamlar batmis isiklar ambalaji bolduler carptilar milletin oarasiyla yeni batak adayi sirketler turettiler..hepde milletin parasiyla..boluyor beddelli topluyor, sonra geri birlestiriyor, bir muddet sonra cikarir icinden halka arzediyorum der..bunlara tek kurus kaptirmayin derim.
Bugun bi taban daha yemezem zarar neyse satip kurtulalim lanet olasi kagttan