https://i.hizliresim.com/RO6PAn.png
Printable View
Kim alıp satıyor ???
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sabah bir ara gaz verdi.Yalıtım yönetmeliğinin sonuçlarını görmeye başlayacağız...
Bu hafta 2.45 denemesi beklenebilir teknik analiz bilen arkadaşlar bir değerlendirme yapabilir mi
Golden cross kesişti. Benzer kesişme ağustos 2016 da olmuş. 1.47 den 3.79 a 5 ayda fırlamış. Bakalım bu kesişme nasıl değerlenecek
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0666feb535.jpg
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtada kademeleri gösterecek bir arkadaş var mı şimdiden tşk
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
bugün en kötü şirket dahil %30 kar marjı ile çalışıyor bunlar ekmek parasınamı yoksa iş olsun diemi çalışıyor nerede spk ciro 30 milyar karı 3 milyar gelmesi gereken şirket ortada yok yıllardır ülkeyi sömürmüşler bunlarıdenetlenmesi gerekiyor yabancı ortaklı şirketler genelde kar yazıyor bana burada soru işareti
hisseye girerken dikkat edin enis aldıkaçtı mehmet aldıkaçtı?
nereye ulan berkosan
fabrikamı yandı mı yıkıldımı bu ne fiyat böyle?
aldıkaçtı soyismine baksana onagöre karar verin sakın almayın sürekli kaybeden olursunn
beygir sahibine kişner
satın gitsin itibarını kaybetmiş şirketle karşıkarşıyasınız
Bu sirketin 3 kalemde buyuk sorunu var..1.yuksek pazarlama giderleri 2. yuksek yonetim giderleri 3. yuksek finansman giderleri..brut karin neredeyse hepsini goturmus son bilancoda..inanilir gibi degil..60 milyon yillik satis yapan bir sirket 30 milyon piyasa degerine sahipse burada ciddi bir yonetim sorunu vardir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pyasayla düştü toparlanamadı
Marbas 40000 verdi kaldı elinde 60000 onları da alırsa patronlar belki sonrasında bir şeyler olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.98 den giris yaptık yeniden merhaba brkosan
gun sonu kapanıs 2.04 direnci ustunde olupta kırdıgı an 2.16 ardından 2.28 ardından 2.52-60 aralıgına kadar yukselis bekliyorum
almışsında boşuna zararınada olsa hemen sat aldıkaçtı bunlar kurtullll canın yanmadan
bilancosu iyi gelecektir temmuz agustos eylul en yogun dıs cep kaplama ayı satısları iyi olur sirketin
senin 2.20 lerda olman gerekiyor endekse gorede ucuz kaldın bilancoda yaklasıyor
borsa cuma gunku seviyesine geri geldi ama sen cuma gunu 2 tl idin oraya gelemedin daha gelmemek icin 2 liraya kadar 45 000 lot yıgmıssın istesen cizer atarsın tek seferde ama istemiyorsun belli 2 lira ustune at artık ta harekete gec zaten kimse yok kagıtta aceba neyi bekliyorusun benim hedef 2.55 ler bekliyoruz
100-150 000 lotluk kademeleri hallac pamugu gibi cizip attıgını devre kesicilerini tavanlarını gordum deflarca ama simdi ilk 10 kademede 88 000 satıcı var yerinde sayıyorsun ne zaman hareketlendirceksin eski gunlerdeki gibi bekliyoruz
cuma endeks 104000 ken 2 lira idin bugun endeks 104600 oldu 1.97 de kaldın nasıl is spekcan amma sıktın hisseyi suyunu cıkardın
verdinde 96 ya satmıyorum param yoktu evvelsi gun alamadım 1.87 ye tekrar getirde alim 40 000 lot spekcan hadi
Açilista -1 le acilsa idi -3 düserdi. +1 acti zoraki 1 kademe kalkti. Onuda geri verdiler.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıksınlar bakalım nereye kadar sıkacaklar. Unutmasınlarki bu fiyattan mal kaptırıyorlar.
cuma endeks 104 000 bu 2 lira endeks su an 105 000 bu 2 lira bile olamadı madem yukselmiyorsun ver asagıya bekliyoruz mallarımız cogalsın
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ddae5f63b7.jpg
Tek alici seker
İs bankası kağida korku veriyorr
Ama sağ cep sol cep degisen bisiy yok oynasinlar bakalim
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2ca8605fcf.jpg
endeks 106 000 oldu sen gecen haftaki 104 000 endekste gordugun 2 liraya yeni yetistin ustunde kal artık 2.04 direncini de aş yazdıgım hedeflere dogru yola cık malı da topladın endekste musait ama anlamadım hala bekliyorsun zaten kimse yok kagıtta