Alıştırma turları
Printable View
Alıştırma turları
Gecen gun 4.79 a vurdu
Bugun 5.00 ten dondu hep bi tik yukari yapiyor ytd pasta gorsek kim ne yapmjs daha saglikli olabilir hepimiz icin
Bugun 4.79 un altinda kapamasin bana yeter
4.80 den birisinin malını istiyor,
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
At kendini 5 in ustund bKim
Diğerlerinden vurdu buraya döndü demek [emoji4] Acele etmiyordu ama.. Bi sonraki duraktaki iştahını görelim bakalım..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dokundu ve devre kesildi [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaklar bizbuzeydik zaten ky dostlarimiz yomtu pek simdi artarlarsa kacmak lazim benden demesi :) hee iyi de kazandirdi cok sukur bakalim tavana kiiyecek mi bi grafik bakmak lazim a dostlar :) filozof napti aceva gecen biraktiklarini yerine koymus mudur
Kimsenin kanına girmek istemem ama 9 ağustosa kadar 7 yi görür herhal bir kaç sayfa önce bir arkadaş bu bilançoda zaradan kara geçme ihtimalinden bahsetmişti.
Filozof gardasss ne alemdesinnn
Bilançonun iyi gelme sebebi nedir bilen var mı?
Kitlemezsen adam degilsin be
5.20 den verenler el kaldırsın ben foneti izlemeye aldım:)
5.50 de kac lot var
Kapatmıyor mal bekliyor kerata
Sırada alka var birlikte hareket ederler
Kagidin grafiginden bahsedelim
Ilk direnc 5.64 sanirim
Fincan kulp formasyonu var boyu da guzel duruyor...
Yarin 5.64 uzerine atar ve orada durdukca ben kagidi tasirim ortaklar ne zaman ki 5.64 alti kapanis yaparsa ben de veririm ytd sadece beni baglar...
Tavanda ne kadar var? :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...18b4675e7e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4ef42f08c.jpg
Tavandaki mal şişirme tabii ki 100 bin vardı kör seansta, kapanmaya yakın 250 bin daha yazdı
Burada fiyat veren, yanılır. İstediği yere götürür, iş yatırım 3 gün de 240.000 lot mal aldı. 4.93 maliyetle
Tavana yazdığı kadar mal yok zaten piyasada :) Ocakta Memoda yasaklı kalanlar+yeni aldıklarını buralardan vermesi zor, 6,5-7'ye kadar anca okutur.. Tabi buralardan yeni maliyetlenen varsa da helal olsun, bundan sonrası risk..
Gun ici tahminler var mi
Bugin hurgz falam da prim yapiyor.sansina omu da alsa arkadasina o gazla bi tavam daha tadindam yenmez valla :)
Fincan kulp ne oldu?:)
doğan grubu toplu halde hareket ediyor