Doğru bir hamle bence Şanlıurfa da fabrika kararı, pamuk pek kalmadı zaten başka yerde Adana'da ekimi nerdeyse hiç yapılmıyor hammaddeye yakın olmak lazım birde doğuda devlet teşvikleri çok iş gücü batıya göre ucuz bakalım kaç senede tamamlarlar
Printable View
Doğru bir hamle bence Şanlıurfa da fabrika kararı, pamuk pek kalmadı zaten başka yerde Adana'da ekimi nerdeyse hiç yapılmıyor hammaddeye yakın olmak lazım birde doğuda devlet teşvikleri çok iş gücü batıya göre ucuz bakalım kaç senede tamamlarlar
Sayın kasırga patron urfalı zaten teşvikte urfadan.1 sene de hallolur.daghl de bana sorarsan eros olur.dagi bu sene yurtiçinde 23 yurtdışında 10 mağaza açacakmış.logo ve ürünler değişmiş.mağazalar baya güzel olmuş.melih erkutu biliyorum ama o sattı çıktı.yabancıdan malı alan yeni bir oyuncu var.bakalım ne yapacak.holdingin grafiği güzel fakat sanki giyimin tekniğinin düzelmesini bekliyor.dagi ye yabancı ortak gelirse yataş gibi 10 lira olur ama biz görürmüyüz bilemem.
10tl mi vay be benim hayalim bile fakir. 2.10 na gelirmiki diye düştükçe maliyet azaltmaya çalışıyorum. 1.75 i görse durmam
Koclarin Antep te zaten tekstil fabrikasi var daghl nin ya erosla yada antep teki fabrika ile evlenmesi lazim grubun diger sirketleri ile birleşmesi zor capı yetmez önce denedi boyunun ölcüsünü aldı koc celik birlesmesinde spk ya takildi simdi koc celik koc haddecilikle birlesti koc metalurji oldu simdi yanindan bile gecirmezler ya disaridan capina göre bir sirket alacak yada dediklerimden biriyle birlesecek ama once bu giyimin kcnin yerden kalkmasi lazim çünkü varı yoğu burada daghl nin
borsa istanbuldan cevap gelmiş. inceleme için spk ya göndermişler. bakalım kim çıkacak 280 000 lik lerin ardından
Diğer taraftan, Borsamız piyasalarında işlem gören paylarda gerçekleşen her türlü fiyat ve miktar hareketlerinin, Borsamızda kurulu olan ve belirli kriterlere göre çalışan gözetim sisteminin yanı sıra, bu paylar hakkında Borsamıza ulaşan ihbar ve şikayet başvuruları ile yazılı ve görsel basında yer alan haberlerin de dikkate alınması ve değerlendirilmesi suretiyle izlenerek incelendiğini, şüpheli bir hususa rastlanılması halinde konunun yetkili mercii olan Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) iletildiğini ifade ederiz.
Netice olarak, başvurunuzun aynı zamanda SPK’ya da iletildiğini ve aşağıda iletişim bilgilerine yer verilen SPK’nın https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null linkinden de bizzat başvurma imkanınızın mevcut olduğunu belirtiriz.
Saygılarımızla,
BORSA İSTANBUL A.Ş.
Yatırımcı Danışma Merkezi
Gelen resmi cevap bu. 2 haftalık verilerini inceliyecekler. cevap daha detaylı ama burada paylaşmam uygun olurmu bilemiyorum. neticede 280 000 lot sürekli konulup akşama dogru çekiliyordu.