DAGHL Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 69.651
Printable View
DAGHL Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI : 69.651
Harcamayla bitmez maşallah ne çok kar etmiş pazartesi tavan tavan gider artık SPK bu şirketi borsada tutuyon ya helal olsun sana genel müdürün maaşını ödemez bu ettiği kar zaten bir çalışanı var başka kimsede yok onunda maaşını çıkaramıyor paravan şirket gibi aynı
Faaliyet raporunda gözüküyor bir yatırımcıda bu şirketin %8 küsürünü almış (sayın %8 alan yatırımcı sen borsadan anlıyorsan borsa bitmiş demktir.) ulan 4-5 senedir bu kağıttasın anlaşılan maaliyetin bayağı bir yüksek hazine bonosu alsan bayağı bir karın olurdu. Neyi bekliyon acaba çok merak ettim eline almışın bütün lotları dışarda 3-5 bin lot kalmış biri gelecek 200 bin lot alacak kağıdı yukarı taşıyacak sende elindeki lotları satacan para kazancaksın sen borsadan zerre anlıyonmu acaba gerçekten merak ettim bu kadar lotun var umarım takip ediyorsundur bu siteyi kesinde takip ediyorsundur çünkü 3-5 bin lotu olandan medet umduğuna göre
En azından zarar açıklamamış. Bu yönden bakmak lazım.
Son 3 aylık nakit değişim tablosu :
http://i.hizliresim.com/vbWLOv.jpg
Arkadaşlar ben nasibimi başka hisselerde aramak için 1.36 maliyetli hisselerimi dün ve bugün ort. 1.40 tan verdim. Kalanlara bol kazançlar.
dagi 1.20 lereden 1.27 leri asarken bu niye oldugu yerde saymıs hayret su an 1.45 den asagı olmaması lazımdı izleyelim bakalım burdan alsak kararsızım kazandırmıyız aceba