İçinde ecyap hissesi var 40 mlyn kabaca o ediyor bilançoda gösterdikleri ecyapın kaç para edeceğini siz daha iyi bilirsiniz
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İçinde ecyap hissesi var 40 mlyn kabaca o ediyor bilançoda gösterdikleri ecyapın kaç para edeceğini siz daha iyi bilirsiniz
50 mlyn tl ve 2 mlyr satış hacmi satıştan indirimler falan derken yinede 800 900 mlyn ciro yapan intem ne hikmetse pazarda liderken hiç kar etmiyor hemde bu kar etmeyen şirketi patronu topluyor normalde tüm yöneticileri kovması gerekirken güya batık şirketi habire alıyor
Sorarım size bu şirketi göz göre nasıl almayalım biriktirmeye lim umudu nasıl yok edelim bie gün belki halk ettiği yere bizi de armadan gelir bizde görüeüZ diye bekliyorum
O zaman hazırlıksız yakaladılar şahsen o kanunun o şekliyle çıkması bile mucize idi şimdi her kes oyunun yeni kurallarına hakim bu sene sonuna kadar %3 2018 itibarıyla %2 yasal sınırı yakalaması lazım
145800 lota indirmesi lazım fiili dolaşımdaki lot sayısını şu anda 623000 lot civarında en azından resmi rakamlara göre kap üzerinde yayınlanan bilgilere göre
Eğer niyeti ciddiyse pamuk eller bi zahmet cebe derler adama utanmadan halka arz edildiği gün dolarını bozdurup alan hala zararda el insaf
Memlekette her taraf şantiye ev iş ofis tadilat almış başını gidiyor ekonomi inşaata bağlı ve pazarda lider marka kar üretemiyor senelerdir ve bu şirketi yönetenler hala işbaşında ben küçük paydaş olarak hepsini kapı önüne koyarım ama patron durumdan memnun demekki daha çok prim veriyor yöneticilere eee nese olsa hisseleei bedava topluyor bizden benim anlamadığım maliye ve bilumum kamu denetçileri buna durdemezmi bu kadar zarara şirketi kapat git