TEKTU 25.05. Açığa satış:1.148.998 lot en düşük:67 en yüksek:72 ortalama:0701 pzt hareketli bir gün olacak gibi:notr:
Printable View
TEKTU 25.05. Açığa satış:1.148.998 lot en düşük:67 en yüksek:72 ortalama:0701 pzt hareketli bir gün olacak gibi:notr:
Paylaşımlar için teşekkürler jurnal kardeşim.
Adamların villalardan en kotu 500 milyon TL ile 700 milyon TL arasında gelir hedefleri var
O zaman ne diye bedelli yaptılar.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demek kardeşim.Zamanım olmadı öğleden sonra pek kademe paylaşamadım pc yanımda değildi.Yoksa böyle bir günde burada derinlik göremeyen arkadaşlara yardımcı olmak isterdim.Ama şunları da belirtmek istiyorum;
1.Bence Patroniçe eğer samimi ve dürüst olsaydı hisseyi 1.50 e haberlerle taşıyıp 69 kuruşlarda gezdirmezdi.
2-Yeniden değerlendirmeyi adam gibi fiyata yansıtır hisseyi hakkettiği yerlere taşırdı.Bu ne aç gözlülük ne doymazlıktır inanın insanlıktan utanıyor insan.Ya sen her gün pirzola biftek ye sana yatırım yapanları da mağdur et.
3-Bugünkü gönderdiği haber öyle çok acil ve anlık göndermesi gereken haber miydi ki seans için de ve hisse 66 desteğine dayanmışken gönderiyorsun.Dolardaki durum belli.Halk bankası davası.Seçim?Bizleri düşünse seans sonunda adam gibi haberi gönderir elinde olanlar da nasiplenir.Ama hayır kendileri ve avaneleri yine küçükler üzerinden nemalanacak ya yaptı yine yapacağını.
4-Göndermesi ve yapması gerekenleri yapmamışken örneğin yeniden değerlendirmeyi bilançoda göstermezken,biten oteli 6 ay sonra bilançoda gösterirken neden saat 11.00 gibi bu haberi verirsin ki.Evet o int.sitesinde de dediğin gibi sen bizimle birlikte ama tek başına bizden aldıklarınla büyümek istiyorsun.
5-Bu adamlara ve hisseye lütfen dikkat edelim.İnanın adamlar tek tek lot sayıyor.Mübalağa değil kendi alış ve satışlarında 100.000 ler havada uçuşuyor başka bir aracı kurum geldiğinde 1.1 -2.2-3.3 alış ya da satışlar oluyor.Hatta bir 31. vardı 6 ay boyunca tüm kademelerin sonuna yerleşirdi.Değişik tipler anlayacağınız.Dikkat edin.
6-Öngörülü olmakta her an her şeyi yapabileceklerini aklınızdan çıkarmayın naçizane görüşüm.Adamlar grup halinde girip grup halinde çıkıyor.
7-Umarım sırf yatırım amacıyla burada olan her bir fert istediğini elde ederek ayrılabilir bu hisseden.Burası borsa kim kime korsa mantığıyla burada olanlar da niyetlerinin karşılığını alır.Şahsen ben aldığım sahip olduğum tüm veri bilgileri hiçbir karşılık beklenti istekte bulunmadan paylaşmaya devam edeceğim.Taki hedeflerime ulaşıncaya kadar.
8-Herkese bol kazançlar:wave:
Spekler yakında burada boy göstermeye başlar bu arada ıcbc çinliler hoşgeldiniz:)