bence spk yı uyarmak lazım..malum clkho ve benzer şirketlerde o ona devrediyo oteki eşine amcasının oğluna arkadaşına derken.içi boşaltılıp kapatılana kadar sürüyor..
Printable View
bence spk yı uyarmak lazım..malum clkho ve benzer şirketlerde o ona devrediyo oteki eşine amcasının oğluna arkadaşına derken.içi boşaltılıp kapatılana kadar sürüyor..
2 dakika gevezelik yapayım.
Demoklesin kılıcı gibi 1M dururken kim bu hisseyi alır. Şimdi satsa kuruşları görür hisse. Peki diyelim şimdi satmadı 5 tl çıkardı öyle sattı 5 tl ye nasıl çıkarabilir insanlar 1M ha satıldı ha satılacak diye beklerken hangi yatırımcı alıp bekler ki. Diyelim ki 5 den satayım diye çıkardı 3 lere 4 lere yzun süredir bu rakamlarda maliyetlenenler satıp çıkmaz mı oldu nu sana ekstra 1M lot daha satıcı.
Benim bildiğim böyle satışlar hisse fiyatı aşırı yükselmişken yapılır hisse dipteyken olmaz.
Hani ben olsam bunndan sonra hep iyi haberler yayımlardır piyasa da şirket iyi bu 1 Mnu da toplayan çıkar algısı oluştururdum.
Arkadaşlar yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmayıp hayal ürünüdür
hisse satış haberi cuma günü saat 17:11 de geldi ve hisse bu haberle 2.04 e geriledi. Seans sonuna dogru hisse toparlayip 2.08 den kapatti. 2.25 ten hisseler devredilirken olumlu etkisini gormediysek bu haberle de olumsuzluk yasarmiyiz?...
Ne zman satacaksiniz..1 uye 6 ziyaretçi hayırdır ins
Şaka gibisiniz yahu... şirketten az önce kapa yapılan açıklamaya göre, 24 Şubattaki Sorumluluk Beyanındako "dürüstlük" ilkesiyle ilgili maddeyi az önce değiştirdi. :) :) ;)
Ne düşünüyorlar Mr Brown sizce çok dürüstler ya
Çok dürüst bir şirkete sahibiz ayazbey. Sütte leke var bunlarda yok. Halk arz döneminde ne söz verdilerse o...
93 bin açıkçi talebi varmış..1 günlüğüne 10 lira... şaka gibi vermeyin tahtadaki kapansin