https://i.hizliresim.com/0RyqlB.jpg
Printable View
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Ünvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
Nominal Tutar (TL)*
Tsp İşlemi **
Satış Kısıtı **
ADESE
1
ADESE ALISVERIS MERKEZLERI TICARET A.S.
E
BIG PLANLAMA YÖNETIMVE MÜSAVIRLIK AS
18.870.831,000
ADESE
2
E
SEHA INSAAT MUHENDISLIK MADE N TUR SA N VE TIC A S
11.222.685,600
ADESE
3
E
ITTIFAK HOLDING A S
50.050.245,00
boşuna borsada işlem gören yapmadılar
malı piyasaya önçe bir yaysınlar sonra sermaye tavan değişikliği ve arkasından mutemelen bedelli sermaye artışı gelebilir fakat malı piyasaya yaymak için önçe yukarı kaldırması lazım
Bunca mali nasil verecekler...bunlar sadece vermeyecek . Al sat yapacaklar...el mahkum cekecekler yukariya...
Aynen 80 m lot öyle bugün aldım yarin satayım olmaz. Mecbur yukarı sürecekler iyi bir haberle
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Konya'dayim şuana kadar şirketin durumunun katarlı bir şirkete satışından olduğunu düşünüyordum. Lakin öyle değil ittifak ve adese de ciddi sıkıntılar varmış adese de çalışanlar iki aydır maaş alamıyormus. İnşaat işi Konya'daki 1170 konut ve İstanbul'daki projeler ile birlikte yaklaşık 5000 konut ve ticari alan ciddi maddi sıkıntıya sokmuş tahminimce. Piyasa düzeltmezse çok zorlanır. Kimse kumar oynamasın ihtiyaç duyacağınız para ile hisselere yatırım yapmayın. Uzun yıllar beklerim diyorsanız kaybetme ve kazanma ihtimali ile birlikte öyle karar verin. Yatitim tavsiyesi değildir.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birşeyler anlatmak istedim anlayan anlar. Sonuçta bu inip çıkar birileri dava etmesin diye böyle söyledim.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.