Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Ustat beles cay yaninda kek diye cagiriyorum musterileri diger basliktan yalanci cikarmayin beni Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yuvarlanmakta serbest 😄😄😄
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad sen vardiyalimi calisiyorsun Dikkat ettim de gunduz yoksun Gündüz iş güç buraya bakmaya vakitmi kalıyor, anca eve gel yemek ye sonra mevduatı düşün oluyor.
Alıntı: Originally Posted by Batman Amme hizmeti halk gercekleri gorsun bizim ersydltamizda sensin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tevetcuhunuz efenim Ya benim aklima ne geldi Ben bugun ful dolardan ciktim ya Ee benim 4.80 ci olmam gerekmiyor mu simdi?
youtube da ızledıgınız takıp ettgınız analıst var mı? MRA VEYA KIDEMLI ANALIST gibi..
Alıntı: Originally Posted by Webster Tevetcuhunuz efenim Ya benim aklima ne geldi Ben bugun ful dolardan ciktim ya Ee benim 4.80 ci olmam gerekmiyor mu simdi? Isim mevduat kiraathanesi daha mi iyi olurdu :) cay kek beles Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by drselcuk youtube da ızledıgınız takıp ettgınız analıst var mı? MRA VEYA KIDEMLI ANALIST gibi.. Twitter da ozgur demirtas
Alıntı: Originally Posted by drselcuk youtube da ızledıgınız takıp ettgınız analıst var mı? MRA VEYA KIDEMLI ANALIST gibi.. Yesilada ustadin tahminler tutmadi onu bilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Yesilada ustadin tahminler tutmadi onu bilirim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi yesılada bır kez tuttu..6.80 ıken 5.50 gorecek dedı..ondan sonra hıcbırı tutmadı..ben analıst dıyorum yanı gunluk yorumcu demek ıstedım webster kardesım..ozgur demırtas genel konusur