fazla mal almayin.kucuk marjlara trade yapmayin.. unutun...ytd.
Printable View
fazla mal almayin.kucuk marjlara trade yapmayin.. unutun...ytd.
Bıktıra bıktıra ilerletiyor. Mehteran gibi 3 ileri 1 geri .. Kimini yukaridan döküyor kimini aşağıdan
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fizik tedavide yeni trend redavi edici flasterler var bu alanlara yogunlassa muthis karli olur.yakiyla cok ileri gidemez yalniz sivi yakinin tanitimini iyi yapsa ciroyu ikiye katlayabilir lakin eczane alaninda saglam emek gerektirir.bunlar kolay isler deil.bu haliyle sirker degerinin ucmasini beklemek sadece siglik ve spekolasyon beklentisiyle mumkun(olmasi muhtemel)buarada eski ilac mumessiliyim urunleri zaten basit seyler.deniz deki gruptan olan varsada selam olsun:)ytd
takastaki ilk 4 zaten tahtanın sahibi. istediği fiyata götürüp istediği fiyata düşürebilmeketeler. biz ise hedef fiyata kadar buradayız. al satla işimiz olmaz. zaten fazla zamanı kalmadı halka arzdan beri geçirmesi gereken zamanı geçirdi. o yüzden istediğin kadar beklet güzelim biz zaten diplerden aldık farketmez :)))))
Seyit amca 2.63 den alımlara devam etmiş. Satışı yok .. Az onceki 11.02 deki kap haberi .. Güzel haber ben topluyorum diyor..
yav amcaniz rahmetli olali cok oldu.adam kabire hissemi tasiyacak.:)
Oglunun adi da Seyit şanlı galiba
gun ici trade den cok yoruldum.araci kurumun cok uzulecek.resmen bir personel maasi oduyordum.ilk uzun vadeli hissem bu oluyor hayirlisiyla.vade 1 yil.10 lot attik kenara.selamlar ytd