gelinim sana diyorum kızım sen anla gibi oldu ama:) öyle yani
Printable View
xu100 şunu peşin yazayımda... 119.747.. 120.203 ve yeni zirve. xu030 sabah görerek yazarız.
varant"ta iken bir ara bende yazdım. ondan dolayı tecrübeliyim. üzüm üzüme baka, baka, hesabı herkes kararmış:) bu alemin en kötü tarafı.. insana nerde olduğunu, ne yapmak istediğini unutturuyor.. finans piyasasındasınız, finans.. alo herkes duysun yüzünüzü yıkayın lunaparkta kasnak atmıyoruz:)
lafı açtık iyide oldu tamalayayım... benim anlatmak istediğim. bırakın herkes düşüncesini yazsın. beğendiğinizi değerlendirin beğenmediğinizi atın çöpe gitsin. yok sen onu yazmıştın, yok sen bunu yazmıştın, ne gereği var. sonra kavga gürültü herkes tıran tıran. oldumu şimdi? tadında tuzunda bir şey olsun diye hatırlatıyorum. zevkine yazıyoruz moral bozukluğu ile devam edilebilirmi? mümkün değil... burda oldumu kesinlikle olmadı. hatta bazen dağılarak yazmama rağmen. bundan sonrada olmasın istiyorum. olay bu.. çenem düştü hadi cümleten iyi akşamlar:)
Ben farkli bir anlam cikartmistim soylediklerinizden. Bu da guzel:)
ben anladım sizin demek istediğinizi oda var tabiki içinde ama artık onu herkes kendi sorgulasın. kimse çocuk değil burda.. ben şurasını önemsiyorum. burası küçük bir sayfa. bellimi olur bakarsınız kocaman bir sayfa olur. böyle olunca hır gür yapanlara izin verilmesin istiyorum. şimdi olmayabilir ama olabilir. çünkü büyük sayfalarda çok oluyor. bide şu var.. böyle ortamlarda kimse kötü niyetli değildir. olmuş olsa bile kim kime ne yapabilir.. yani sözün özü hoşgörülü olalım istiyorum. başka bi sıkıntım yok benim. çünkü sen şunu yazmıştın diye en ağır küfüredenleride gördüm. elimiz armut toplamıyor bizimde klavyemiz var ama ne gereği var