https://media.giphy.com/media/xUPJPk...oWac/giphy.gif
Printable View
Bilal Erdoğan: "Yunanistan niye alfabesini değiştirmemiş? Japonya niye alfabesini değiştirmemiş? Çin niye alfabesini değiştirmedi? O zaman insan diyor ki demek ki gelişmenin alfabeyle bir alakası yokmuş"
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Japonya ya da Çin de Padişahlık ve kulluk sistemi ile kötü yönetilip gelişmelere ayak uydurulamamış ve ülke parçalanmamış o yüzden olabilir belki..bunu bal gibi biliyorlar ama işlerine gelmiyor..yakında Osmanlıyı CHP bitirdi derler..
Osmanlı demek Padişahlık ve kulluk demektir..bunun devamını istiyorlar heralde
Üniversiteyi Amerika ve İtalya'da okuyan Bilal Erdoğan: Lisede Türkiye'yi, üniversite yıllarında da dünyayı gezmesini öneriyorum gençlere
Lise mezunu genç: Ferrarisi olan yandaş çocukları burs alıyor ben maske aparatı satarak geçinmeye çalışıyorum.
Tv de röportajı var sanırım bugün birisi cevap vermiş bu iletide ona
Hayaller Hayatlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yahu apaçık cumhuriyetin değerlerini küçümseme var..CHP yada herkimse neden anayasa mahkemesi vs. başvurulmuyor neden sessiz kalınıyor anlamıyorum..hadi Mhp yi anladık ama CHP nin uyanık olması lazım..Deniz Baykal olsaydı belki birçok kez mahkemeye başvurmuştu
Eskiden düzen değişir düzülen değişmez diye bir söz vardı.
Bu dünyada düzülmemek için duvara yapışık yaşamak lazım illa bir gün bulaşıyorlar. Gerçi oradan da delik açan olmuştu.
ben buna inandım.
türklerin hiç bir zaman dillerine uygun alfabeleri olmamış.
hep birilerinden araklamış.
göktürk de bizim değil.
onu da lider kağan ben aldım
uygulayın demiş.
yerleşik bir düzen milleti olmayışınından kaynaklı.
zeki ve çevik milletim
işini yürütmüş.