Originally Posted by
Cautionary
İkinci yarı, muhtemelen pandemi sonrasına denk geliyordur.
Buradaki kabahat biraz da benim, kusura bakmayın...bir taraftan twitter da da yazıyorum, bazen kendimi tekrar etmekten de çekiniyorum.
Pandemi sonrası, herkes gibi benim de moralim bozuldu. En son çok yakın bir arkadaşım ababsını, abisini kaybetti, kendi de çok ağır geçirdi...Bu tür şeyler de çok moral bozuyor. Zaten, neredeyse bir yıldır yrı tutsak hayatı yaşıyoruz.
Bir de, beni esas piyasalardan soğutan son 2 yıl yaşanan, son aylardaa da ayyuka çıkan, temel analizden bağımsız saçma sapan hareketler...Bu piyasalar bana ve uzun vade yatırımcıya çok uygun değil...tüm fiyatlamalar abartılı.
Bakın, saçma sapan hisselerin ne yaptığıyla zaten ilgilenmiyoruz...Ama otokar ve türk traktör gibi hisseler de bu abartı hareketlere katılınca, hoşuma gitmiyor...o ttrak ki 1,5 yıl önce 30 tl alım fırsatı vermiş..30-40 tl aralığından alım fırsatı dye bağırıp durmuştuk...200 e geldi neredeyse, o fiyat ucuzdu, ama şu anki fiyat da abartı...yine birileri buralardan mallnacak ve yıllarca kar etsin diye bekleyecek...sevmiyorum böyle dengesiz hareketleri.