-
Devir emtia şirketlerinin devriymiş. EREGL, KRDMD, SARKY, TUCLK...Bir tek IZMDC hariç çok iyi prim yaptılar son 3-4 ayda. Batık TUPRS bile 80 den 110 a geldi. Zarar kol gibi, özsermaye geçen yılın altında, erimiş ama gidiyor. Şaştım kaldım ben bu işten, girdiğimiz sinir krizleri ise bonus...
-
bu hisse adama borsanin kitabini yazdirir
-
Şöyle % 10 civarı net temettü verse, hiç sıkıntı değil anasının a.sına kadar yolu var. Fiyat yok, temettü yok bekle dur işte bu sıkıntı. 75.8 milyon lot alım yapmak üzere yetki alan sayın patron iş temettüye gelince tıss. Ln vicdansız, madem şirkette bu kaynak var, dağıtsana ortaklarına.
-
Ya da şöyle göstermelik de olsa al 1 milyon lot, yap açıklamayı. Yönetim olarak buna yetkin var, mevzuat müsait. Onu da yapmaz, sırf mal çıkmak için pay geri alım şeysi açıkladı, sonra vazcaydım bilmem ne. Çocuk musunuz yaw. Bu Japonlar bunların neyine güvenip ortaklık yapmışlar halen anlamıyorum. Gazozona ilaç mı attılar yoksa ? :)
-
Japonlarda adam değil, deva da adamlar geldi borsada topladı hisseleri vurdu masaya şirketi aldı zamanında yabancı gibi yabancı böyle olur. sene2007 mi neydi. Aldığın fiyat 110 milyon dolar mı neydi yatır bi 100 milyon dolar daha çek piyasadan malı bak ne oluyor?
-
-
-