evet tahmini olarak olumlu bir kağıt görüntüsünde. ama borsa bu.. insan ters köşede olabiliyor. biz ancak görünen ömanzaraya göre öngörüde bulunabiliyoruz. hayırlısı.. inşallah her şey gönlünce olur
Printable View
bu bıstkoin kod u bumuki (btcst_usd) eğer buysa buda xu030 gibi değerlendirilebilir. hepsinin rayları aynı döşenmiş çünkü. dün bıstkoin sorduğumda bir yer dikkatimi çektiği için destek yazacaktım, oraya tutunmuş bugün. hepsi aynı mokun tezeği:)
xu030__ benim pencereden henüz al olmadı. palanın grafiği üzerinden yorum yaptığıma pişman oldum. geçersizdir
dünkü düşündüğüm gibi üst üste gelecek haberler öncesinde alıcıları baya terletecekler...
ben yine kendi dilimde yazayım. IZIKM. bu alım varantıdır endekse yön verir. 0.42 yakmadığı sürece kesin olarak al olduk diye düşünemeyiz. velhasıl iki tahta ile bir ekmek ettirmiyor pala. kafalarda soru işareti mutlaka bırakıyor
endüstri ve akıllı para sizi sürekli içeride istiyor ben bu durumu bir vesileyle içeriye alamadılar.
sürdürülebilir kazancın anahtarı nedir Öğrensek iyi olur, merak eden dostlar araştırıp bilgi edinilebilir eskiden bu tip bilgiye ulaşmak zordu şimdi çok basit nette hepsi mevcut
estağfurullah.. akıl vermek benim haddime değilde, düşüncemi yazabilirim. öncelikle borsa insanın mesleği olmalı. yani yan gözle bakılarak oynanacak bir oyun değil. ikincisi her insanın kendine özel bir teknik anlayışı olmalı. teknik borsada olmazsa olmazdır tabiki. ama palanın oluşturduğu grafik üzerine çizgi çekerek olmaz bu iş.. NACİZANE...