just forex ve fbs....bunlar hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? fbs 123 d bns veriıyor...tr desteği de var..karar veremedim ama.
Printable View
just forex ve fbs....bunlar hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? fbs 123 d bns veriıyor...tr desteği de var..karar veremedim ama.
biraz para aktarımları geç,Spread oranı bakımından çok iyi,aman puan işine dikkat,Türkçe desteği yok,genel olarak iyi diyelim. alpari
eh fena değil tickmill (ecn hesabı )
swap oranları yüksek fxpro
türkçe menü ıc markets
en hızlı hesap açanı roboforex
forumdaşlara hediye olsun.
ha bu arada kralı ziraat fx
mükemmel broker desteği trademaster fx (iş yatırım)
forex'e 50.000 TL istyen .....
kader böyle imiş yapacak birşey yok.
hadi rasgele
ben sana hesap açmam TC vatandaşısın diyen ducascopy
spk ya şikayetlerinizi yazın orta bir yol bulunacaktır. 1:25 kaldıraç süper bence,5-6 senedir foreksteyim,4 sene zarar ettikten sonra düzenli kar etmeye başlamıştım ama para çekme olayı cok önemli,zaten zaaflarınla zor başediyorsun parayı 3 güne çekersin yurtdışından çok sıkıntı
ben şimdiye kadar finansonline fx teydim ve cok memnundum,inş bir orta yol bulunurda devam ederiz
fibogroup.eu adlı bir yerde de hesap açtım...adamların yarısı rus yarısı yunan....chat sayfası akşamları çalışmıyor...hemen bağlanacaksınız diyor ama 2.5 saat bekledim...yok.. skrill hesabım usd...fibo hesabım usd...500 usd gönderdim...ama 550 usd çekti..onu da 506 usd olarak hesaba geçti...ne yaptıklarını anlamadım...kimseye de ulaşılamıyor....fakat icmarkets ve fxpro süper...fibo dan uzak durun...